Het sappigste showbizznieuws van de week

Het sappigste showbizznieuws van de week

Annemie Struyf reageert scherp op enkele leden van de Facebookgroep 'Vlamingen in Spanje' die menen dat ze een programma vol marginalen maakte, Ian Thomas duikt op in Familie, Evelien Bosmans en Jonas Van Geel hebben heuglijk nieuws en Karen Damen gaat weer een album inblikken. Lees er hier alles over!

Annemie Struyf kwaad om kritiek op Eviva España: 'Arrogant, enggeestig en beledigend'

Annemie Struyf kwaad om kritiek op Eviva España: 'Arrogant, enggeestig en beledigend' © Isopix

Enkele trouwe bezoekers van de Facebookpagina Vlamingen in Spanje halen online stevig uit naar Eviva España, een programma van Annemie Struyf over zij die hun heimat verlieten om van de Spaanse zon te gaan genieten. Volgens een criticus gaat de reeks gewoon over mensen die terug naar de natuur willen, en zijn de opgevoerde Spaanse Vlamingen niet representatief voor een grote meerderheid. De VRT zou volgens de commentator enkel extremen tonen. Anderen gebruikten minder fraaie bewoordingen om hun mening te uiten: ‘Gisteren ‘Eviva España’ bekeken. Lamentabel! Foute keuze van kandidaten, saaie bedoening. Titel ‘Marginalen in Spanje’ was eerlijker geweest’, werd er geschreven.

Annemie Struyf is niet te spreken over de zure reacties: ‘Marginaal is een hele beledigende term en zegt veel over iemand die zo’n reactie schrijft. Het is ook arrogant: die mensen stellen zichzelf boven de ander en spuwen er haast op. Hoe durven ze? Beseffen zij wel hoe kwetsend en enggeestig dat is?’ aldus de presentatrice in Dag Allemaal.

Ian Thomas binnenkort nieuw in Familie

Ian Thomas binnenkort nieuw in Familie © Isopix

Ian Thomas wil het niet alleen bij zingen houden: binnenkort blaast hij zijn acteercarrière nieuw leven in. De jongeman, die eerder te zien was in de ziekenhuisserie Spoed en in de Ketnetreeks Kattenoog, maakt binnenkort zijn opwachting in Familie. Ian kruipt in de huid van ingenieur Elias. ‘Ik ben met de reeks opgegroeid en het lijkt me heel fijn om zo’n vlotte, optimistische kerel als Elias te spelen. De mannen zien hem niet zo graag, maar bij de vrouwen valt hij wel in de smaak. Dat zal nog voor vuurwerk zorgen’, aldus Ian. Hij maakt zijn entree in de soap nog dit voorjaar.

Rel rond T-shirts Spice Girls voor goede doel: 'Gemaakt in mensonterende omstandigheden'

Rel rond T-shirts Spice Girls voor goede doel: 'Gemaakt in mensonterende omstandigheden' © Isopix

Commotie rond de Spice Girls, en meer bepaald over de T-shirts die de dames hebben laten maken voor Comic Relief. Da’s een Britse organisatie die geld inzamelt voor verschillende goede doelen, en dus is de onthulling dat de kledingstukken in mensonwaardige omstandigheden werden gemaakt des te pijnlijker. In de krant The Guardian staat te lezen dat de vrouwelijke werknemers in de fabriek voortdurend worden uitgescholden en mishandeld, en shiften van 16 uur moeten draaien. Zowel de Spice Girls als de mensen van Comic Relief lieten al weten geschokt te zijn door de onthullingen. Er zou een onderzoek komen.

Karen Damen blikt tweede album in

Karen Damen blikt tweede album in © Isopix

Karen Damen maakt opnieuw een plaat, maar deze keer zonder een cameraploeg die haar continu volgt. ‘Karen wil haar album maken zonder in de schijnwerpers te lopen. De aandacht maakte haar de vorige keer erg onzeker, waardoor ze geen specifiek genre durfde te kiezen. Nu kan ze volledig haar eigen ding doen’, klinkt het bij haar management. Voor haar solodebuut, Een ander spoor, strikte Karen onder meer Tourist LeMC, Jelle Cleymans en Regi voor een samenwerking, en ook dit keer zullen er wellicht andere artiesten te horen zijn op de plaat. De zangeres probeert de kritiek die ze na de release van haar vorige album kreeg, achter zich te laten: ‘Ik ben niet rancuneus. Als je na achttien jaar in K3 iets compleet anders gaat doen, moet je weer vertrouwen afdwingen. Ik kreeg ook veel complimentjes. Dat betekent veel meer dan een recensie van een journalist’, vertelde ze in de pers.

Michiel 'Arne' De Meyer niet langer in Thuis

Michiel 'Arne' De Meyer niet langer in Thuis © VRT

Het verhaal van Arne in Thuis is uit. Acteur Michiel De Meyer moest niet weg, maar koos er zelf voor om de populairste soap van Vlaanderen te verlaten. De scenaristen losten het op door Arne naar Zwitserland te sturen. 'Mijn personage had het toch bij zowat iedereen verkorven. Zijn verhaal was op. Mijn rol in de musical ’40-’45 was sowieso niet te combineren met Thuis, dus ik moest dus wel één van de twee loslaten’, sprak hij in een interview met Dag Allemaal. Wat Thuis betreft, raakte een paar dagen geleden ook bekend dat de kijkers Leah Thys, die de rol van Marianne vertolkt, in een poll van de fanwebsite THUIS online verkozen hebben tot favoriete actrice. Bij de heren trok Mathias Vergels aan het langste eind.

Uithaal naar Temptation Chloë: 'We zouden een mooie vergoeding krijgen voor ons modellenwerk, geen euro gezien'

Uithaal naar Temptation Chloë: 'We zouden een mooie vergoeding krijgen voor ons modellenwerk, geen euro gezien' © SBS Belgium

TV Familie pakt uit met een minder fris verhaal over ex-Temptation Island-verleidster Chloë, die bekendheid vergaarde omdat ze Kevin in haar netten wist te strikken. Ze zou enkele meisjes hebben opgelicht. Zelf ontkent ze de roddel ten stelligste. Stéphanie, naar eigen zeggen één van de gedupeerden, deed haar verhaal in TV Familie.
 
'Chloë zocht via de sociale media een vijftiental modellen. Ze deed mij en de andere meisjes beloftes: we zouden een jaar model mogen zijn voor haar collectie, en een vergoeding krijgen. Ineens blies ze echter alles af, zogezegd omdat ze vond dat ze beter zelf model kon staan voor haar kleding. Maar wij hadden haar collectie al in de kijker gezet, zonder daar één euro voor gekregen te hebben. Wie vragen stelt, wordt genegeerd. Chloë heeft ons geblokkeerd op de sociale media. Eerst zouden we begin januari ons geld krijgen, maar dat werd het einde van de maand. En nu zoekt ze uitvluchten om niks te moeten betalen. We hebben een contract getekend en bekijken of we juridische stappen kunnen ondernemen. Zelf een luxeleven leiden maar ons niet kunnen vergoeden voor ons werk ... kom nu’, stelde ze.
 
 
 

Chris Brown, vriend en lijfwacht weer vrijgelaten

Chris Brown, vriend en lijfwacht weer vrijgelaten © Isopix

Chris Brown werd dinsdag samen met één van zijn vrienden en een bodyguard opgepakt in Parijs, nadat een vrouw hen beschuldigde van verkrachting. De feiten vonden volgens haar plaats in een hotelkamer. Ondertussen is het drietal weer op vrije voeten. Het parket legt hen voorlopig niets ten laste, maar het onderzoek gaat verder. Brown laat weten dat hij onschuldig is, en dat hij klacht zal indienen tegen de vrouw in kwestie wegens laster.

Danira heeft een nieuw lief

Danira heeft een nieuw lief © Instagram

Danira Boukhriss Terkessidis is niet langer vrijgezel. De presentatrice vormt een koppel met Will Michiels, beter bekend als de rapper TheColorGrey. Ze postte enkele foto's met haar kersverse partner, met wie ze in Kaapstad blijkt te vertoeven. Danira is met haar 28 lentes 4 jaar ouder dan Will.

Klacht tegen Mariah Carey en haar manager wegens geweld

Klacht tegen Mariah Carey en haar manager wegens geweld © Isopix

Lanna Azarian, de voormalig persoonlijk assistente van Mariah Carey, klaagt de zangeres aan. Ze beweert dat ze het slachtoffer was van geweld in de periode dat ze voor Mariah werkte. De dader zou Stella Bulochnikov zijn, die toen Mariahs manager was. De beschuldigingen zijn niet mals: Bulochnikov zou haar op haar achterwerk hebben geslagen, over haar hebben geürineerd en haar ‘Armeense hoer’ hebben genoemd. Volgens Azarian keek Carey toe zonder in te grijpen. Het nieuws lekte uit vlak nadat bekend raakte dat Carey Lianna wilde aanklagen omdat ze haar zou chanteren: volgens de popdiva dreigde ze persoonlijke video’s van haar vrij te geven, tenzij ze een bedrag van ongeveer 7 miljoen euro overmaakte. Dat gebeurde volgens Carey nadat ze Lanna ontsloeg omdat die haar kredietkaart gebruikte om te winkelen.

Evelien Bosmans en Jonas Van Geel verwachten eerste kindje

Evelien Bosmans en Jonas Van Geel verwachten eerste kindje © Isopix

Evelien Bosmans en Jonas Van Geel worden binnenkort de trotse ouders van een eerste nakomeling. Van Geel maakte het nieuws dat hij weldra vader gaat worden bekend tijdens de opnames van het 30 jaar VTM-gala. Evelien en Jonas vormen al enkele jaren een koppel.

Ook Nederland stuurt met Duncan Laurence iemand uit The Voice naar Eurosongfestival

Ook Nederland stuurt met Duncan Laurence iemand uit The Voice naar Eurosongfestival © Instagram

Net zoals België stuurt Nederland dit jaar iemand uit de stal van The Voice naar het Eurosongfestival. Duncan Laurence is een singer-songwriter van 24 die vorig jaar afstudeerde aan de Rockacademie in Tilburg. ‘De voorbije jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid. Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo'n groot podium te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven’, typte hij neer op Instagram. De dames en heren van de selectiecommissie van de NOS meldden dat ze ‘van hun stoel werden geblazen’ door zijn nummer. Welke song dat is, zal pas later worden bekendgemaakt.

Kenji Gooris gaat aan de slag voor Ketnet

Kenji Gooris gaat aan de slag voor Ketnet © Isopix

Kenji Gooris, de zoon van Sam en Kelly, gaat voor Ketnet werken. Hij gaat een programma presenteren dat niet te zien zal zijn op tv, maar enkel via internet. Het zou om een sportuitzending gaan. Kenji is 17. Wanneer de uitzendingen starten, is nog niet geweten.


Waag je kans en win

Bekijk alles

Music Maestro

Bekijk alles
Tien tributebands om in de gaten te houden!

Tien tributebands om in de gaten te houden!

Het is een fenomeen van de laatste jaren: tributebands. Tributebands verschillen van coverbands in die zin dat ze enkel het repertoire van één band spelen. En ze hebben succes, jazeker! Je zou denken: waarom beginnen muzikanten niet zelf een groep en schrijven ze geen eigen songs? Maar soms zit het plezier van het spelen gewoon in de vertolking van de muziek van je idolen. Tributebands zijn hot. We selecteerden er tien, waarvan sommige het succes van het origineel quasi benaderen...

New Wave: levend en wel!

New Wave: levend en wel!

New Wave leeft. En hoe! Wie de affiche van het jaarlijkse W-Fest bekijkt, belandt in een donkere oase van all things new wave. Oud en nieuw staan er broederlijk/zusterlijk naast elkaar. Dat kan maar één ding betekenen: new wave leeft.

De blues: een verzamelnaam voor heel wat stijlen…

De blues: een verzamelnaam voor heel wat stijlen…

De blues is in de loop van de 19de eeuw ontstaan op de plantages in het zuiden van de Verenigde Staten. Het zijn de klaagliederen van de zwarte slaven die onder sobere instrumentale begeleiding hun leed, armoede, ellende… onder woorden brengen. Muziek waarin heel wat mensen zich dus kunnen herkennen. Alleen al in de Verenigde Staten bestaan er een tiental verschillende soorten blues. En wereldwijd zijn er veel blueslike of bluesy genres te vinden die er wat van weg hebben.

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

Augustus was opnieuw een maand waarin we afscheid moesten nemen van een paar muziekhelden. Een overzicht van de legendes die de voorbije maand niet overleefden.

Vlaanderen goed vertegenwoordigd op Zeeland Nazomerfestival

Vlaanderen goed vertegenwoordigd op Zeeland Nazomerfestival

Van 27 augustus tot en met 7 september barst de 19de editie van Zeeland Nazomerfestival los met theater op locatie in Zeeland en muziek op het Abdijplein in Middelburg. Deze nazomer staan er drie grote locatietheatervoorstellingen op het programma, en op het Abdijplein in Middelburg, traditiegetrouw het hart van het Zeeland Nazomerfestival, spelen ook dit jaar weer grote namen uit de Nederlandse muziekscene. Het het Vlaamse saxofoonkwartet BL!NDMAN gaat er tijdens de openingsavond van het Abdijplein de klassieke tour op met het bekroonde programma '32 FOOT / the Organ of Bach', en ook Zeeuws talent krijgt een podium, want het voorprogramma wordt dagelijks verzorgd door PopaanZee.

Start to jazz: deze 10 platen horen absoluut in je platenkast!

Start to jazz: deze 10 platen horen absoluut in je platenkast!

Door de ene verguisd, door de andere aan het hart gedrukt: jazz. Onder de noemer jazz huizen heel wat artiesten. Maar welke moet je bij wijze van introductie absoluut in je platenkast staan hebben?

De rode loper van de MTV Video Music Awards

De rode loper van de MTV Video Music Awards

Op de uitreiking van de 35ste MTV Video Music Awards ging Taylor Swift aan de haal met de hoofdprijs voor Beste Video. Ook Lil Nas X, Billy Ray Cyrus, Shawn Mendes en Camila Cabello vielen in de prijzen. Ontdek hier de foto’s vanop de rode loper!

De tien meest legendarische rockclubs ooit

De tien meest legendarische rockclubs ooit

We kennen allemaal de coolste Belgische rockzalen, zoals de AB, 4AD, De Vooruit, Reflektor... maar weet je ook welke clubs wereldwijd tot de meest legendarische gerekend worden? Wij zochten het even uit en kwamen terug van een reis vol rock-‘n-roll en verhalen.

Dit waren de zomerhits van 2019

Dit waren de zomerhits van 2019

Niels Destadsbader won dan wel voor het derde jaar op rij de Radio 2 Zomerhit 2019 met 'Mee Naar Boven', er werden deze zomer nog heel wat andere zomerse hits gescoord! Wij zetten de nummers op een rij die je voor altijd zullen terug katapulteren naar de hete zomer van 2019!

De muzikanten met de kortste carrières

De muzikanten met de kortste carrières

Sommigen stierven vroegtijdig, anderen beslisten om andere dingen te gaan doen. En dan zijn er ook muzikanten die echt wel verrassende plotwendingen hebben meegemaakt. Een overzicht van de muzikanten van wie de carrière te snel voorbij was.

De tien meest misbegrepen lyrics

De tien meest misbegrepen lyrics

Ken Li! Of hoe je zingt wat je niet hoort! De tien meest misbegrepen songs ooit.  Herinner je je de doortocht van die Bulgaarse zangeres bij ‘Music Idol’ Bulgarije, die de songs ‘Ken Lee’ van Mariah Carey te berde bracht?

Start to hiphop: 10 must-have albums

Start to hiphop: 10 must-have albums

Sinds de jaren ‘70 heeft de hele hiphopcultuur de planeet veroverd. Van graffiti tot breakdance, van dj’en tot beatboxen. Zin om je te verdiepen in de rap? Maak alvast kennis met de 10 beste albums uit de gouden hiphoptijden, de periode tussen eind jaren ’80 en ’90 waarin het genre z’n hoogtepunt kende.

Sport in de kijker

Bekijk alles
Niet te missen deze week in de NFL op Eleven Sports : Los Angeles Rams - New Orleans Saints

Niet te missen deze week in de NFL op Eleven Sports : Los Angeles Rams - New Orleans Saints

De NFL zit alweer op kruissnelheid met deze week drie wedstrijden live op Proximus Pickx via Eleven Sports!

Tops en flops van week 1 in de NFL

Tops en flops van week 1 in de NFL

Lamar Jackson is de koning in de lucht, bij de Browns gaat het mis bij het opstijgen, de Jets missen hun landing en de Patriots zijn al van de grond.

De Euromillions Basketball League is er weer: wat moet je weten?

De Euromillions Basketball League is er weer: wat moet je weten?

De Belgische basketballiefhebber kan ontwaken uit zijn zomerslaap. De Euromillions Basketball League staat weer voor de deur, mét nieuwe formule. Wat moet je allemaal weten?

NFL: Ontdek de 32 ploegen die de Super Bowl willen spelen

NFL: Ontdek de 32 ploegen die de Super Bowl willen spelen

Het 100ste seizoen van de NFL gaat donderdag van start met een wedstrijd tussen de Chicago Bears en de Green Bay Packers, twee ploegen die al bestonden toen de competitie in 1920 werd opgericht. Gedurende 5 maanden zullen 32 teams een verwoede strijd leveren met als inzet de kwalificatie voor de play-offs en een plek in de Super Bowl, die op 2 februari in Miami zal doorgaan. Volg het spektakel op Proximus Pickx via Eleven Sports.

"Back to School" voor de Jupiler Pro League

"Back to School" voor de Jupiler Pro League

Het seizoen 2018/2019 kreeg met Racing Genk een mooie kampioen en zag met KV Mechelen een club uit de Proximus League de beker winnen. Het voorbije seizoen kende echter ook enkele minder fraaie momenten. De Operatie Propere Handen zorgde voor een schokgolf door de Belgische voetbalwereld.

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in september allemaal volgen bij Proximus Pickx

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in september allemaal volgen bij Proximus Pickx

In september draai je als sportliefhebber overuren. De Europese voebalcompetities zijn begonnen, er staan interlands gepland en de UEFA Champions League is gearriveerd. Daarnaast staat ook de vernieuwde Euromillions League basket voor de deur en is het uitkijken naar de ontknoping op de US Open en in de Vuelta, om nog maar te zwijgen van het WK wielrennen. Zoals je ziet: het aanbod van Proximus Pickx zit weer bomvol.

Tien om te zien op de US Open: de next generation bij de vrouwen

Tien om te zien op de US Open: de next generation bij de vrouwen

De US Open staat voor de deur. Terwijl bij de mannen andermaal wordt gekeken naar het trio Nadal-Federer-Djokovic, is het bij de vrouwen de vraag wie er ditmaal verrast. Er staat in ieder geval veel vrouwelijk talent klaar om de tennishemel te bestormen. We schotelen je 10 namen voor.

Wat moet je allemaal weten over de Red Lions, de beste hockeyploeg ter wereld?

Wat moet je allemaal weten over de Red Lions, de beste hockeyploeg ter wereld?

De Red Lions zijn momenteel de beste hockeyploeg ter wereld. Ze kroonden zich vorig jaar tot wereldkampioen en voeren de wereldranking aan. Maar hoe kwamen ze zover? Een bloemlezing.

Dodelijke ongevallen tijdens wielerwedstrijden

Dodelijke ongevallen tijdens wielerwedstrijden

Het overlijden van onze landgenoot Bjorg Lambrecht deze week in de Ronde van Polen is de zoveelste klap voor de wielerwereld. Lambrecht is jammer genoeg niet de enige wielrenner die een ongeval tijdens een wedstrijd niet overleefde. Bekijk het tragische lijstje met enkele van zijn bekendste voorgangers.

Bjorg Lambrecht: een groot wielertalent is niet meer

Bjorg Lambrecht: een groot wielertalent is niet meer

De wielerwereld is in rouw door het tragische overlijden van de 22-jarige Bjorg Lambrecht. De renner van Lotto-Soudal kwam maandag zwaar ten val in de Ronde van Polen en smakte met zijn borstkas tegen een betonnen duiker. Lambrecht werd nog gereanimeerd maar overleed later op de operatietafel.

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in augustus allemaal volgen bij Proximus Pickx

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in augustus allemaal volgen bij Proximus Pickx

In augustus trekken de Europese voetbalcompetities zich na een kleine zomerpauze opnieuw op gang. Daarnaast wordt er nog gefietst, gehockeyd, getennist en geracet dat het een lieve lust is. En zoals steeds is Proximus Pickx je vaste leidraad.

Stoelendans in 1A en 1B: deze clubs kozen voor een nieuwe coach

Stoelendans in 1A en 1B: deze clubs kozen voor een nieuwe coach

Acht van de zestien eersteklassers en drie van de acht clubs uit de Proximus League wisselden deze zomer van trainer. Net niet de helft van de Belgische profclubs slaat dus een andere weg in. Wij stellen de nieuwe trainers even voor.

Focus op films, series & tv

Bekijk alles
Zij zoeken de liefde in Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Zij zoeken de liefde in Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Liefde kent geen grenzen, dat heeft het eerste seizoen van Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond dubbel bewezen met de mooie koppels Jan en Romina en Manu en Hilde. Ook dit jaar gaan vijf Vlaamse boeren in het buitenland, onder wie ook één vrouw, op zoek naar een lief van hier.

Het sappigste showbizznieuws van de week

Het sappigste showbizznieuws van de week

Er gaat geen week voorbij zonder verse showbizzroddels… Natalia is in blijde verwachting, ook Lesley-Ann Poppe gooit zich op de CBD-markt en Adele vraagt de scheiding aan. De opmerkelijkste nieuwtjes uit het BV- en Hollywooduniversum lees je hier!

IJzingwekkende Franse horrorserie Marianne nu op Netflix

IJzingwekkende Franse horrorserie Marianne nu op Netflix

Netflix voegt dagelijks nieuwe titels toe aan het aanbod, en dat is deze week niet anders. Uitschieter is de nieuwe Franse horrorserie 'Marianne', die onze favoriete streamingsdienst op vrijdag 13 september - de datum is niet toevallig gekozen - op je loslaat. De eerste beelden zijn in elk geval bloedstollend en jagen je al onmiddelijk de stuipen op het lijf.

Netflixtoppers op Filmfestival Venetië

Netflixtoppers op Filmfestival Venetië

Vorig jaar ging de Gouden Leeuw voor het eerst naar een Netflixfilm, met name de prachtige zwartwitvertelling 'Roma' van Alfonso Cuarón, en ook dit jaar waren de Netfix (co)producties goed vertegenwoordigd op het filmfestival van Venetië. In de prijzen vielen ze deze keer niet, ook al waren Noah Baumbachs 'Marriage Story' en Steven Soderberghs 'The Laundromat' (foto) getipt voor een award. De hoofdprijs ging dit jaar naar 'Joker', een dure studiofilm over de legendarische Batman-slechterik van regisseur Todd Phillips met Joaquin Phoenix in de hoofdrol.

Maak kennis met de wereldbewoners van Donderen in Keulen

Maak kennis met de wereldbewoners van Donderen in Keulen

Met veel humor en een beetje show trapte Sven de Leijer zondagavond zijn gloednieuwe quiz Donderen in Keulen af.Sven heeft van negen erg uiteenlopende landen in de wereld – van Turkije en Colombia tot Senegal en de Verenigde Staten – telkens drie inwoners de kleren van het lijf gevraagd. Het is aan de quizzende Belgen om in dit mondiale kluwen hun eigen vooroordelen te ontmaskeren, en de stereotypen te bevestigen of ontkrachten.

Nathalie Meskens: hotter dan ooit

Nathalie Meskens: hotter dan ooit

Ook dit najaar is Nathalie Meskens niet van ons scherm te slaan. Ze acteert in Gina & Chantal, presenteert het zevende seizoen van de panelshow Beste Kijkers, is een van de BV’s die de uitdaging aangaat in Beat VTM én een van de teamkapiteins in Wat een Jaar! Een overzicht van de veelzijdige carrière van de leading lady van VTM!

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (11 september)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (11 september)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Tijd voor film: nu in de bioscoop (11 september)

Tijd voor film: nu in de bioscoop (11 september)

Zin in een avondje uit? Dan is een film meepikken altijd een uitstekend idee. Ontdek hier wat voor fraais je deze week kan gaan bekijken in 's lands filmzalen, en welke de meest bezochte bioscoopfilms van het moment zijn.

Ontdek de vaste restaurantstaf van de Vlaamse First Dates

Ontdek de vaste restaurantstaf van de Vlaamse First Dates

Eén is momenteel bezig met opnames voor een eigen versie van het wereldwijde populaire format First Dates, waarvan het onlangs de Britse versie uitzond. Een tijd geleden lanceerde het net de oproep dat alle vrijgezelle Vlamingen zich konden inschrijven via de website van Eén. First dates helpt hen in de zoektocht naar de ware en nodigt hen uit voor een romantisch etentje met een zorgvuldig gekozen tafelgenoot. Wordt het liefde op het eerste gezicht?

Vijf redenen om af te tellen naar ‘The Politician’!

Vijf redenen om af te tellen naar ‘The Politician’!

Presidentiële ambities? Deze zwarte komedie toont wat je ervoor over moet hebben om ze waar te maken. Vanaf 27 september op Netflix!

Bekijk de eerste live-action Pokémonfilm nu in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx

Bekijk de eerste live-action Pokémonfilm nu in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx

Ook liefhebbers van animatie en avontuur vinden deze week opnieuw hun gading in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. In 's werelds eerste live-action Pokémonfilm, 'Pokémon Detective Pikachu', geeft Deadpool-acteur Ryan Reynolds zijn stem, expressie én zijn gevoel voor humor aan Pikachu, het iconische gezicht van het Pokémonfenomeen. Een van de meest succesvolle en populaire franchises ter wereld die al generaties lang fans naar zich toe weet te trekken.

De tv-tips van de week (van 9 t.e.m. 15 september)

De tv-tips van de week (van 9 t.e.m. 15 september)

Wat is er de komende dagen op de buis? Dat verneem je hier!

Nieuws van het esports-front

Bekijk alles
Heroic komt naar DreamHack Rotterdam

Heroic komt naar DreamHack Rotterdam

Het Deense CS:GO team Heroic zal aanwezig zijn op DreamHack Rotterdam. Dat heeft zowel het team als DreamHack bevestigd. Heroic kreeg een uitnodiging voor een rechtstreekse deelname aan het event, waardoor ze zich bij de vier eerder bevestigde teams mogen voegen, namelijk AVANGAR, DreamEaters, CR4ZY en Besiktas. Besiktas is het enige team dat niet werd uitgenodigd, maar zich kwalificeerde via de DreamHack Showdown in Valencia.

Luminosity laat volledige CS:GO roster gaan

Luminosity laat volledige CS:GO roster gaan

CS:GO team Luminosity heeft bevestigd dat het zijn volledig Braziliaans roster laat gaan. De spelers zelf zullen nog wel deelnemen aan de EPL en de ECS, maar doen dat onder eigen naam en dus niet meer die van Luminosity. Het nieuws komt niet meteen als een verrassing want geruchten dat de Canadese organisatie z’n roster aan de kant wil schuiven doken de laatste tijd wel vaker op.

Defusekids komt in aartsmoeilijke groep terecht op EU Masters

Defusekids komt in aartsmoeilijke groep terecht op EU Masters

Belgisch team Defusekids was door zijn overwinning in de Benelux Premier League gekwalificeerd voor de EU Masters. Ondertussen zijn de groepen voor de groepsfase bekend gemaakt en die is, voor Defusekids dan, op z’n minst zwaar te noemen.

Tijd van “NEO” bij FaZe zit erop

Tijd van “NEO” bij FaZe zit erop

Filip “NEO” Kubski, de Poolse CS:GO speler die actief was als wisselspeler voor team FaZe, zal het team nu verlaten. Dat maakte de organisatie recent bekend. De geruchten van een mogelijk vertrek speelden al een tijdje, zeker na de erg zwakke prestatie van FaZe op de StarLadder Major in Berlijn, waar ze 12e-14e eindigden. Ze verloren wedstrijden tegen Vitality, Renegades en CR4ZY.

Vitality stapt uit BLAST Pro Series Moskou, ForZe en AVANGAR nemen over

Vitality stapt uit BLAST Pro Series Moskou, ForZe en AVANGAR nemen over

Het Franse Vitality zal niet deelnemen aan BLAST Pro Series Moskou. Dat heeft zowel het team als de organisatie achter BLAST Pro Series bekend gemaakt. Vitality kan momenteel geen beroep doen op een volledige line-up, nadat ze eerder Nathan “NBK-“ Schmitt naar de bank verwezen. Ze deden dat in reactie op de matige eindplaats die ze behaalden tijdens de StarLadder Major Berlijn, waar ze in de kwartfinales sneuvelden.

Ook coach “Kane” van Natus Vincere vertrekt na BLAST Pro Series Moskou

Ook coach “Kane” van Natus Vincere vertrekt na BLAST Pro Series Moskou

Mikhayo “Kane” Blagin, de huidige coach van CS:GO team Natus Vincere, gaat een stapje terugzetten. Hij zal dat doen nadat BLAST Pro Series Moskou erop zit. Het nieuws komt er nadat eerder Danylo “Zeus” Teslenko al liet weten zijn carrière als professionele CS:GO speler voor bekeken te houden na hun laatste wapenfeit in Moskou.

Een terugblik op de afgelopen LCS Summer Split

Een terugblik op de afgelopen LCS Summer Split

Naast de LEC is onlangs ook de LCS, de Noord-Amerikaanse League of Legends competitie, afgelopen. Uiteraard hebben we met Yasin “Nisqy” Dinçer daar ook een Belg rondlopen in het team van Cloud9. Daarom blikken we even terug op het afgelopen seizoen en hoe dat nu net is verlopen.

Deze League of Legends teams kwalificeerden zich voor ESL Proximus

Deze League of Legends teams kwalificeerden zich voor ESL Proximus

Gisterenavond vonden de Relegations voor ESL League of Legends Proximus Winter Championship plaats. Daar streden verschillende League of Legends team om kwalificatie voor de groepsfase. De Relegations leverde enkele interessante wedstrijden op. Het was vooral uitkijken naar de prestaties van favorieten Aethra Esports en Zeeman, die het goede deden in de qualifiers.

“Zeus” van Natus Vincere stopt er mee na BLAST Pro Series Moskou

“Zeus” van Natus Vincere stopt er mee na BLAST Pro Series Moskou

De kapitein van Natus Vincere, Danylo “Zeus” Teslenko, heeft aangekondigd dat de aankomende stop van de BLAST Pro Series in Moskou zijn laatste wapenfeit zal worden. Zijn aankondiging komt niet meteen als een verrassing, want in een interview met HLTV in december vorig jaar liet hij al weten dat hij zijn muis en toetsenbord wou opbergen.

That’s The Deal speelt onder banner Game Fist tijdens ESL Proximus

That’s The Deal speelt onder banner Game Fist tijdens ESL Proximus

Belgische esports organisatie Game Fist heeft het CS:GO mixteam That’s The Deal vastgelegd om onder hun banner te spelen in de ESL Proximus Winter Championship 2019. De organisatie maakte het nieuws bekend via hun Twitter pagina.

Deze teams kwalificeerden zich in de CSGO ESL Proximus Championship Relegations

Deze teams kwalificeerden zich in de CSGO ESL Proximus Championship Relegations

Gisteren vonden de Relegations plaats voor het ESL Proximus CS:GO Championship 2019 en ondertussen weten we welke teams wisten door te stoten naar de groepsfase. Uiteindelijk konden zes teams zich plaatsen.

Wie kwalificeert zich in League of Legends ESL Proximus 2019 Relegations?

Wie kwalificeert zich in League of Legends ESL Proximus 2019 Relegations?

Vanavond is het tijd voor de Relegations van het ESL Proximus League of Legends Championship 2019 na vier qualifiers. De top drie van elke qualifier neemt het in de Relegations op tegen de 5e-8e teams van vorig jaar, om zo te bepalen wie er doorstoot naar de groepsfase van ESL Proximus Championship 2019.

Top