Het sappigste showbizznieuws van de week

Films | Wat viel er te rapen bij de BV's en Hollywoodfiguren?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Annemie Struyf reageert scherp op enkele leden van de Facebookgroep 'Vlamingen in Spanje' die menen dat ze een programma vol marginalen maakte, Ian Thomas duikt op in Familie, Evelien Bosmans en Jonas Van Geel hebben heuglijk nieuws en Karen Damen gaat weer een album inblikken. Lees er hier alles over!

Annemie Struyf kwaad om kritiek op Eviva España: 'Arrogant, enggeestig en beledigend'

Enkele trouwe bezoekers van de Facebookpagina Vlamingen in Spanje halen online stevig uit naar Eviva España, een programma van Annemie Struyf over zij die hun heimat verlieten om van de Spaanse zon te gaan genieten. Volgens een criticus gaat de reeks gewoon over mensen die terug naar de natuur willen, en zijn de opgevoerde Spaanse Vlamingen niet representatief voor een grote meerderheid. De VRT zou volgens de commentator enkel extremen tonen. Anderen gebruikten minder fraaie bewoordingen om hun mening te uiten: ‘Gisteren ‘Eviva España’ bekeken. Lamentabel! Foute keuze van kandidaten, saaie bedoening. Titel ‘Marginalen in Spanje’ was eerlijker geweest’, werd er geschreven.

Annemie Struyf is niet te spreken over de zure reacties: ‘Marginaal is een hele beledigende term en zegt veel over iemand die zo’n reactie schrijft. Het is ook arrogant: die mensen stellen zichzelf boven de ander en spuwen er haast op. Hoe durven ze? Beseffen zij wel hoe kwetsend en enggeestig dat is?’ aldus de presentatrice in Dag Allemaal.

Ian Thomas binnenkort nieuw in Familie

Ian Thomas wil het niet alleen bij zingen houden: binnenkort blaast hij zijn acteercarrière nieuw leven in. De jongeman, die eerder te zien was in de ziekenhuisserie Spoed en in de Ketnetreeks Kattenoog, maakt binnenkort zijn opwachting in Familie. Ian kruipt in de huid van ingenieur Elias. ‘Ik ben met de reeks opgegroeid en het lijkt me heel fijn om zo’n vlotte, optimistische kerel als Elias te spelen. De mannen zien hem niet zo graag, maar bij de vrouwen valt hij wel in de smaak. Dat zal nog voor vuurwerk zorgen’, aldus Ian. Hij maakt zijn entree in de soap nog dit voorjaar.

Rel rond T-shirts Spice Girls voor goede doel: 'Gemaakt in mensonterende omstandigheden'

Commotie rond de Spice Girls, en meer bepaald over de T-shirts die de dames hebben laten maken voor Comic Relief. Da’s een Britse organisatie die geld inzamelt voor verschillende goede doelen, en dus is de onthulling dat de kledingstukken in mensonwaardige omstandigheden werden gemaakt des te pijnlijker. In de krant The Guardian staat te lezen dat de vrouwelijke werknemers in de fabriek voortdurend worden uitgescholden en mishandeld, en shiften van 16 uur moeten draaien. Zowel de Spice Girls als de mensen van Comic Relief lieten al weten geschokt te zijn door de onthullingen. Er zou een onderzoek komen.

Karen Damen blikt tweede album in

Karen Damen maakt opnieuw een plaat, maar deze keer zonder een cameraploeg die haar continu volgt. ‘Karen wil haar album maken zonder in de schijnwerpers te lopen. De aandacht maakte haar de vorige keer erg onzeker, waardoor ze geen specifiek genre durfde te kiezen. Nu kan ze volledig haar eigen ding doen’, klinkt het bij haar management. Voor haar solodebuut, Een ander spoor, strikte Karen onder meer Tourist LeMC, Jelle Cleymans en Regi voor een samenwerking, en ook dit keer zullen er wellicht andere artiesten te horen zijn op de plaat. De zangeres probeert de kritiek die ze na de release van haar vorige album kreeg, achter zich te laten: ‘Ik ben niet rancuneus. Als je na achttien jaar in K3 iets compleet anders gaat doen, moet je weer vertrouwen afdwingen. Ik kreeg ook veel complimentjes. Dat betekent veel meer dan een recensie van een journalist’, vertelde ze in de pers.

Michiel 'Arne' De Meyer niet langer in Thuis

Het verhaal van Arne in Thuis is uit. Acteur Michiel De Meyer moest niet weg, maar koos er zelf voor om de populairste soap van Vlaanderen te verlaten. De scenaristen losten het op door Arne naar Zwitserland te sturen. 'Mijn personage had het toch bij zowat iedereen verkorven. Zijn verhaal was op. Mijn rol in de musical ’40-’45 was sowieso niet te combineren met Thuis, dus ik moest dus wel één van de twee loslaten’, sprak hij in een interview met Dag Allemaal. Wat Thuis betreft, raakte een paar dagen geleden ook bekend dat de kijkers Leah Thys, die de rol van Marianne vertolkt, in een poll van de fanwebsite THUIS online verkozen hebben tot favoriete actrice. Bij de heren trok Mathias Vergels aan het langste eind.

Uithaal naar Temptation Chloë: 'We zouden een mooie vergoeding krijgen voor ons modellenwerk, geen euro gezien'

TV Familie pakt uit met een minder fris verhaal over ex-Temptation Island-verleidster Chloë, die bekendheid vergaarde omdat ze Kevin in haar netten wist te strikken. Ze zou enkele meisjes hebben opgelicht. Zelf ontkent ze de roddel ten stelligste. Stéphanie, naar eigen zeggen één van de gedupeerden, deed haar verhaal in TV Familie.
 
'Chloë zocht via de sociale media een vijftiental modellen. Ze deed mij en de andere meisjes beloftes: we zouden een jaar model mogen zijn voor haar collectie, en een vergoeding krijgen. Ineens blies ze echter alles af, zogezegd omdat ze vond dat ze beter zelf model kon staan voor haar kleding. Maar wij hadden haar collectie al in de kijker gezet, zonder daar één euro voor gekregen te hebben. Wie vragen stelt, wordt genegeerd. Chloë heeft ons geblokkeerd op de sociale media. Eerst zouden we begin januari ons geld krijgen, maar dat werd het einde van de maand. En nu zoekt ze uitvluchten om niks te moeten betalen. We hebben een contract getekend en bekijken of we juridische stappen kunnen ondernemen. Zelf een luxeleven leiden maar ons niet kunnen vergoeden voor ons werk ... kom nu’, stelde ze.
 
 
 

Chris Brown, vriend en lijfwacht weer vrijgelaten

Chris Brown werd dinsdag samen met één van zijn vrienden en een bodyguard opgepakt in Parijs, nadat een vrouw hen beschuldigde van verkrachting. De feiten vonden volgens haar plaats in een hotelkamer. Ondertussen is het drietal weer op vrije voeten. Het parket legt hen voorlopig niets ten laste, maar het onderzoek gaat verder. Brown laat weten dat hij onschuldig is, en dat hij klacht zal indienen tegen de vrouw in kwestie wegens laster.

Danira heeft een nieuw lief

Danira Boukhriss Terkessidis is niet langer vrijgezel. De presentatrice vormt een koppel met Will Michiels, beter bekend als de rapper TheColorGrey. Ze postte enkele foto's met haar kersverse partner, met wie ze in Kaapstad blijkt te vertoeven. Danira is met haar 28 lentes 4 jaar ouder dan Will.

Klacht tegen Mariah Carey en haar manager wegens geweld

Lanna Azarian, de voormalig persoonlijk assistente van Mariah Carey, klaagt de zangeres aan. Ze beweert dat ze het slachtoffer was van geweld in de periode dat ze voor Mariah werkte. De dader zou Stella Bulochnikov zijn, die toen Mariahs manager was. De beschuldigingen zijn niet mals: Bulochnikov zou haar op haar achterwerk hebben geslagen, over haar hebben geürineerd en haar ‘Armeense hoer’ hebben genoemd. Volgens Azarian keek Carey toe zonder in te grijpen. Het nieuws lekte uit vlak nadat bekend raakte dat Carey Lianna wilde aanklagen omdat ze haar zou chanteren: volgens de popdiva dreigde ze persoonlijke video’s van haar vrij te geven, tenzij ze een bedrag van ongeveer 7 miljoen euro overmaakte. Dat gebeurde volgens Carey nadat ze Lanna ontsloeg omdat die haar kredietkaart gebruikte om te winkelen.

Evelien Bosmans en Jonas Van Geel verwachten eerste kindje

Evelien Bosmans en Jonas Van Geel worden binnenkort de trotse ouders van een eerste nakomeling. Van Geel maakte het nieuws dat hij weldra vader gaat worden bekend tijdens de opnames van het 30 jaar VTM-gala. Evelien en Jonas vormen al enkele jaren een koppel.

Ook Nederland stuurt met Duncan Laurence iemand uit The Voice naar Eurosongfestival

Net zoals België stuurt Nederland dit jaar iemand uit de stal van The Voice naar het Eurosongfestival. Duncan Laurence is een singer-songwriter van 24 die vorig jaar afstudeerde aan de Rockacademie in Tilburg. ‘De voorbije jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid. Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo'n groot podium te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven’, typte hij neer op Instagram. De dames en heren van de selectiecommissie van de NOS meldden dat ze ‘van hun stoel werden geblazen’ door zijn nummer. Welke song dat is, zal pas later worden bekendgemaakt.

Kenji Gooris gaat aan de slag voor Ketnet

Kenji Gooris, de zoon van Sam en Kelly, gaat voor Ketnet werken. Hij gaat een programma presenteren dat niet te zien zal zijn op tv, maar enkel via internet. Het zou om een sportuitzending gaan. Kenji is 17. Wanneer de uitzendingen starten, is nog niet geweten.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top