De week in showbizzland

Films | Wat gebeurde er in BV-land en Hollywood?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het Instagramprofiel van Romanie Schotte werd gehackt en de dader beloofde de 10 000ste volger een date met haar, Ella Leyers en Faisal zijn uit elkaar, Davy Gilles kreeg ferme kritiek van het Agentschap Wegen en Verkeer en Ariana Grande wil een jaar geen seks. Lees er hier alles over!

Hacker beloofde 10 000ste volger date met Romanie Schotte

Het Instagramprofiel van ex-Miss België Romanie Schotte is gehackt. Vervelend, want de hacker schreef op het profiel dat haar 10 000ste volger een date met haar scoort, en bood het profiel te koop aan voor 20 euro. Ze verloor een hoop volgers door het voorval.  Ondertussen heeft Romanie een nieuw account. 'Ik zou volgers kunnen kopen, maar daar heeft niemand iets aan. Meer dan twee dagen niet op Instagram kunnen, heeft me wel doen inzien hoe belangrijk dat voor mij is. De interactie met die volgers heb ik enorm gemist’, zo citeert Het Nieuwsblad haar.

Ella Leyers is weer single

Ella Leyers en StuBru-dj Faisal Chatar hebben een punt achter hun relatie gezet. Ze waren bijna 2 jaar samen. ‘Het klopt dat Ella niet meer samen is met Faisal. Waarom ze uiteen zijn, weet ik niet. Wij wonen niet onder hetzelfde dak’, vertelde haar moeder in Dag Allemaal. Ella en Faisal doen er het zwijgen toe over de breuk.

Davy Gilles kreeg op zijn donder van het Agentschap Wegen en Verkeer

Het Agentschap Wegen en Verkeer heeft Davy Gilles flink de levieten gelezen. In het programma Groeten Uit, waarin de charmezanger en z’n gezin terugkeerden naar 1988, zette hij zijn vier kinderen zonder gordel op de achterbank. Vtm verdedigde zich door te stellen dat veel auto’s in die tijd achteraan geen gordel hadden, en dat ze in andere programma’s wel goed op de regels letten. ‘Wij willen hier uitdrukkelijk voor waarschuwen. Sinds 1991 dienen alle passagiers in België een gordel te dragen. Bovendien mogen er niet meer mensen plaatsnemen in de wagen dan er gordels beschikbaar zijn. Wij roepen de zenders dan ook op alle regels na te leven’, aldus Veva Daniëls, de woordvoerster van het Agentschap Wegen en Verkeer, in een interview met HLN.be.

‘Dit jaar geen seks voor mij!’

Ariana Grande heeft een opmerkelijk voornemen: ze wil dit jaar geen seks. 'Voor mij is dat de enige manier om weer gelukkig te worden. Maar ik moet nu compleet ontgiften van het venijn dat mannen voor mij zijn geweest. Daarom mijn opmerkelijk verzoek aan mensen die me iets willen toewensen voor 2019: wens me een jaar zonder liefde toe. Dankjewel’, vertelde ze in de pers. De zangeres heeft een minder geslaagd jaar achter de rug: haar ex-vriend Mac Miller overleed en haar relatie met komiek Pete Davidson liep al na korte tijd op de klippen.

Al een pak inschrijvingen voor Blind Getrouwd

Blind Getrouwd is een format dat aanslaat: al 3700 kandidaten hebben zich ingeschreven voor het komende seizoen. Dat zijn er al honderd meer dan vorig seizoen. Weinig huwelijken slagen echter: wat de vorige jaargang betreft, zijn enkel Frie en Toon nog samen. In totaal zijn nog 4 van de 12 koppels getrouwd en zijn er al een aantal kinderen geboren.

Onderzoek na documentaire over R. Kelly

Het Amerikaanse gerecht gaat R. Kelly flink op de rooster leggen, nadat een documentaire werd uitgezonden over de rapper. Het openbaar ministerie wil de beschuldigingen van pedofilie en seksuele agressie ophelderen. ‘Alsjeblieft, neem contact met ons op. We kunnen geen onderzoek voeren naar die beschuldigingen zonder medewerking van slachtoffers en getuigen’, aldus de procureur die belast is met de zaak. In de documentaire Surviving R. Kelly, die afgelopen week uitgezonden werd op kabelzender Lifetime, beschuldigen verschillende vrouwen de zanger ervan dat hij seksuele relaties had met jonge meisjes van jonger dan zestien jaar, toen hijzelf meerderjarig was. Andere getuigen zeggen dat de man zich omringd heeft met vrouwen van wie hij seksslaven heeft gemaakt. De eerste beschuldigingen tegen Kelly dateren al van een twintigtal jaar geleden. Hij werd toen in verdenking gesteld omdat hij gefilmd had hoe hij seks had met een meisje van veertien, maar hij werd vrijgesproken.


Hoge kijkcijfers voor Eigen Kweek

Het derde seizoen van Eigen Kweek is meteen een enorme kijkcijferhit. De eerste aflevering was goed voor 1 383 000 kijkers, plus nog ‘ns bijna
 400 000 uitgestelde kijklustigen. De tweede episode kon anderhalf miljoen kijkers naar het kleine scherm lokken. De reeks over de belevenissen van de familie Welvaert is al sinds de eerste jaargang een daverend succes.

Margot Robbie gaat de rol van Barbie vertolken

Binnenkort komt er een Barbie-film, en Margot Robbie kruipt in de huid van het legendarische speelgoed. De BBC meldde het nieuws. De Australische actrice is bekend van films zoals Wolf of Wall Street, Suicide Squad en I, Tonya, en zal het project ook financieren via haar eigen productiehuis. Eerder werd gemeld dat Amy Schumer de hoofdrol zou vertolken, maar dat ging niet door. Wanneer de film op het witte doek te zien is, werd nog niet bekendgemaakt.

Strategische plaats in de winkelrekken voor cd Helmut Lotti

Helmut Lotti trok grote ogen toen hij onlangs de Lidl bezocht: zijn cd’s liggen in de supermarktrekken namelijk pal naast de condooms. Lotti kon er wel mee lachen. Z’n fans vonden het ook grappig: ‘Haha, twee klassiekers naast mekaar’, ‘Dat zullen de twee best verkochte producten zijn’ en ‘lang geleden dat ik nog zo gelachen heb’ waren enkele opgemerkte reacties.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top