Nu in de bioscoop (10 oktober)

Films | Ontdek hier wat voor fraais je deze week kan gaan bekijken in ’s lands filmzalen en welke de meest bezochte bioscoopfilms van het moment zijn.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zin in een avondje uit? Dan is een film meepikken altijd een uitstekend idee. Ontdek hier wat voor fraais je deze week kan gaan bekijken in ’s lands filmzalen, en welke de meest bezochte bioscoopfilms van het moment zijn.

De meeste films die nu in de bioscoop te zien zijn, verschijnen ongeveer vier maanden later in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV (Lees hier hoe je een film huurt uit de catalogus)

Johnny English Strikes Again


Na een cyberaanval worden de identiteitsgegevens van alle geheimagenten in het Verenigd Koninkrijk gelekt. Een klusje voor Johnny English: zijn werkgever schakelt hem in om de meesterhacker achter die aanval te vinden.

Komedie van David Kerr met Rowan Atkinson, Olga Kurylenko, Ben Miller, …
IMDb-score: 6,9/10

Niet Schieten

Niet Schieten is het langverwachte drama over De Bende van Nijvel van Stijn Coninx. Bij de laatste aanslag van de Bende op het warenhuis Delhaize in Aalst op 9 november 1985 ziet de 9-jarige David Van de Steen hoe zijn ouders en zus voor zijn ogen worden neergeschoten. Hijzelf blijft zwaargewond en verweesd achter. Grootouders Albert en Metje vangen hun kleinzoon op, terwijl ze met een resem onbeantwoorde vragen kampen.

Drama van Stijn Coninx met Jonas Van Geel, Viviane De Muynck, Jan Decleir, …
Nog geen IMDb-score


Win een duoticket voor Niet Schieten

Interview: Stijn Coninx en Jan Decleir over Niet Schieten!

Venom

Eddie Brock is een journalist wiens lichaam een symbiose aangaat met een alien. Die geeft hem superkrachten. Onder de naam Venom springt hij in de bres voor de zwakkeren in de samenleving.

Sciencefictionfilm van Ruben Fleischer met Tom Hardy, Riz Ahmed, Michelle Williams, Woody Harrelson, Jenny Slate, …
IMDb-score: 7,1/10

De coolste antihelden



Smallfoot

Een slimme jonge yeti stoot op een wezen waarvan hij nog niet wist dat het bestond: een mens. Het zorgt voor opschudding in de gemeenschap der yeti’s: wat voor creaturen leven er nog meer buiten de veilige beslotenheid van hun besneeuwde bergdorpje?

Animatiefilm van Karey Kirkpatrick – In de Vlaamse versie hoor je de stemmen van Charlotte Anne Bongaerts, James Cooke, Kobe Van Herwegen, Joren Seldeslachts, Ivan Pecnik, …
IMDb-score: 6,8/10

 

Utøya 22. juli

Utøya 22. juli vertelt het verhaal van de aanslag op het Noorse eiland Utøya. In één take volgen we de 18-jarige Kaja die haar zusje zoekt, terwijl ze de 72 minuten durende aanslag probeert te overleven.

Drama van Erik Poppe met Andrea Berntzen, Aleksander Holmen, Brede Fristad, …
IMDb-score: 7,7/10



Top-5 meest bezochte films in de bioscoop deze week

1 The Predator: Horrorfilm van Shane Black met Olivia Munn, Boyd Holbrook, 50Cent, …
2 The House with a Clock in its Walls: Horror-fantasyfilm van Eli Roth met Cate Blanchett, Jack Black, Kyle MacLachlan, …
3 A Star is Born: Drama van Bradley Cooper met Lady Gaga, Bradley Cooper, Andrew Dice Clay, …
4 A Simple Favor: Thriller van Paul Feig met Anna Kendrick, Blake Lively, Eric Johnson, …
5 The Nun: Horrorfilm van Corin Hardy met Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Charlotte Hoppel, …

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top