Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (8 juni)

Films | In dit dossier vind je de belangrijkste releases van deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Zo blijf je op de hoogte van ons meest recente aanbod en mis je geen enkele goede film meer.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In dit dossier vind je de belangrijkste releases van deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Zo blijf je op de hoogte van ons meest recente aanbod en mis je geen enkele goede film meer.

Sidney Hall/The Vanishing of Sidney Hall

Sidney Hall heeft een bijzonder schrijftalent. Zijn essays bevatten een gevaar die sommigen afstotend vinden, maar één leraar herkent zijn talent en moedigt Sidney aan om een carrière van het schrijven te maken. Vroeg succes met zijn eerste roman maakt Sidney beroemd, hoewel zijn dystopische observaties over het leven in de buitenwijken tragische gevolgen hebben voor sommige jonge lezers, waardoor hij in een schandaal verstrikt raakt. Zijn creativiteit wordt hierdoor verstikt, alsmede door hoge verwachtingen en duistere geheimen uit zijn verleden, en verminderen zijn kansen op liefde met iemand uit zijn jeugd. Wanneer de gedesillusioneerde schrijver zo goed als verdwenen lijkt, gaat een mysterieuze detective op zoek naar het antwoordt op zijn mysterie.

Een film van Shawn Christensen, met Logan Lerman, Elle Fanning en Kyle Chandler

Sidney Hall is vanaf 4 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Paul, Apostle of Christ

Paul, Apostle of Christ vertelt het verhaal van de man die niet langer christenen vervolgt, maar het evangelie verspreidt en uiteindelijk zélf wordt vervolgd. De titelrol wordt vertolkt door James Faulkner, in de rol van evangelist Lukas herken je misschien Jim Caviezel, hoofdrolspeler in The Passion of the Christ.

Een film van Andrew Hyatt, met  Jim Caviezel, James Faulkner en Olivier Martinez

Paul, Apostle of Christ is vanaf 4 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Les gardiennes

1915. Het Franse platteland. Terwijl de mannen van de Paridier-boerderij aan het oorlogsfront vechten voor het vaderland, nemen de achtergebleven vrouwen het zware werk op de boerderij op zich. De onvermoeibare moeder Hortense huurt het jonge hulpje Francine in om de boerderij te kunnen bestieren. Alles gaat goed tot Francine verliefd wordt op George, de jongste zoon van Hortense. Al snel laaien de emoties hoog op ...

Een film van Xavier Beauvois, met Nathalie Baye, Laura Smet en Iris Bry

Les gardiennes is vanaf 4 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The Shape of Water

1962, gedurende de Koude Oorlog. De stomme schoonmaakster Elisa vindt op een dag samen met haar collega Zelda een visachtig creatuur waarvoor ze snel empathie voelt. Dit wezen is de laatste van zijn soort en wordt door de Amerikaanse overheid bestudeerd om eventueel te worden ingezet in het leger of in de ruimtevaart. Bijgevolg probeert Amerika dit verborgen te houden voor Rusland. Elisa wil het amfibisch wezen helpen ontsnappen uit het laboratorium.

Een film van Guillermo Del Toro, met Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon en Richard Jenkins

The Shape of Water is vanaf 4 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

5 redenen om 'The Shape Of Water' te bekijken in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV

7 Giorni ((7 Days)

Ivan en Chiara zijn allebei op het kleine Italiaanse eiland Levanzo om er de bruiloft van Ivans broer en Chiara's beste vriendin voor te bereiden. Hoewel Chiara getrouwd is, beginnen zij en Ivan toch een passionele verhouding. Ze vatten van bij het begin het plan op om hun avontuur zeven dagen later stop te zetten, als de gasten voor het huwelijk en dus ook Chiara's echtgenoot op het eiland worden verwacht. De liefde strooit echter lelijk roet in het eten ...

Een film van Rolando Colla, met Bruno Todeschini, Alessia Barela, Gianfelice Imparato, Marc Barbé en Aurora Quattrocchi

7 Giorni is vanaf 5 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The Commuter

Zoals elke dag na het werk, neemt Michael MacCauley de trein naar huis. Maar vandaag zal zijn route een andere wending nemen. Nadat hij een telefoontje ontvangt van een mysterieuze vreemdeling, wordt hij gedwongen om een verborgen passagier op de trein te identificeren voor de laatste halte. Terwijl hij vecht tegen de klok om de puzzel op te lossen, zit hij gevangen in een verschrikkelijke spiraal; een samenzwering die een zaak van leven of dood wordt voor hem en voor alle andere passagiers!

Een film van Jaume Collet-Serra, met Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson en Sam Neill

The Commuter is vanaf 6 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Pendelpret: win reischeques van B-Rail dankzij ‘The Commuter’!

Human Flow

Meer dan 65 miljoen mensen van over de hele wereld moesten gedwongen hun woning verlaten. Ze vluchtten van hongersnood, klimaatverandering en oorlog in de grootste volksverhuizing sinds de Tweede Wereldoorlog. Human Flow, een episch filmavontuur dat geleid wordt door de internationaal bejubelde kunstenaar Ai Weiwei, geeft deze massamigratie visueel heel krachtig weer. De documentaire heldert 2 dingen op: de onthutsende schaal van deze vluchtelingencrisis en de diepe menselijke impact.  

Een documentaire van Ai Weiwei

Human Flow is vanaf 6 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Sparring

Steve Landry is een kleine bokser van begin veertig die meer verloor dan won. Voordat hij zijn bokshandschoenen aan de wilgen hangt, gaat hij akkoord met het verbluffende voorstel om sparringspartner te worden van de kampioen Tarek M'Bareck. Dit is de baan die indruk zal maken op zijn vrouw en kinderen en waarmee hij veel geld zal verdienen.

Een film van Samuel Jouy, met Mathieu Kassovitz, Olivia Merilahti en Souleymane M'Baye

Sparring is vanaf 6 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

De Buurtpolitie: De Tunnel

Terwijl De Buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. Dieren worden onrustig, mensen kunnen er niet van slapen. De agenten gaan op onderzoek maar staan voor een mysterie. Tot ze in diezelfde wijk op een lange, diepe tunnel stoten… Wie heeft die gegraven? Waar leidt die naartoe? En vooral... waarom is die tunnel gevuld met springstof?

Een film van Dennis Vanslembrouck, met Willy Herremans, Eric Peeters, Manoe Frateur, Ilse la Monaca, Andy Peelman, Nicoline Hummel, Johan Kalifa Bals, Ianthe Tavernier, Henny Seroeyen en Dorien Reynaert

De Buurtpolitie: De Tunnel is vanaf 7 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Black Water

De keiharde undercover agent Wheeler wordt ontvoerd en naar een speciaal uitgeruste nuclaire duikboot van de CIA gebracht. Nadat hij langzaam bij zijn positieven gekomen is, probeert hij samen met de Duitse commando Marco en de jonge Cassie Taylor te ontsnappen. Hij wil weten wie er achter de kidnapping zit, en waarom. Het wordt een race tegen de klok.

Een film van Pasha Patriki, met Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren en Patrick Kilpatrick

Black Water is vanaf 7 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Corbin Nash

Een hufterige agent van de NYPD wordt overgeplaatst naar Los Angeles. Hier begint hij aan een wraakzuchtige speurtocht naar de moordenaar van zijn ouders. Maar dan wordt hij vermoord. Het blijkt echter niet zijn einde te zijn, want hij wordt opnieuw tot leven gebracht als de ultieme moordmachine.

Een film van Ben Jagger, met Corey Feldman, Dean S. Jagger en Rutger Hauer

Corbin Nash is vanaf 7 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Diep in de zee

Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep, samen met een heleboel andere zeedieren. De mensheid heeft de aarde al lang verlaten en het land is onder water komen te staan. De rebelse Diep is reuze benieuwd naar wat er buiten de grot te beleven valt. Samen met zijn twee beste vrienden, een brutale garnaal en een wat domme zeeduivel, gaat hij tegen de regels in op ontdekkingstocht. Wat begint als een onschuldige middag verandert al snel in een grote ramp. Diep laat per ongeluk een oude torpedo ontploffen! De trillingen van de explosie zijn over de hele zeebodem voelbaar en zorgen ervoor dat een grote steen precies op de ingang van de grot valt. Iedereen zit gevangen! Samen met zijn vriendjes gaat Diep op een ongelofelijk spannend avontuur. Ze moeten op zoek naar een grote walvis, want alleen hij is sterk genoeg om de steen te verplaatsen. Onderweg komen de zeediertjes op verbazingwekkende plekken, maar zullen ze ook allerlei gevaarlijke situaties moeten doorstaan. Zullen ze de kolonie kunnen bevrijden?

Een film van Julio Soto Gurpide, met de stemmen van James McAvoy, Emily Blunt,Justin Felbinger, Hughes Stephen (OV)

Diep in de zee is vanaf 7 juni beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top