Win het fantastische paradepaardje van Huawei: de P9!

Nieuws | De Huawei P9 is een knap toestel met knappe camera’s en een processor die geschikt is voor het zwaardere werk. Ook uiterlijk staat hij zijn mannetje naast de beste toestellen van Samsung en Apple. Het is een robuust, kwaliteitsvol toestel dat niet snel zal teleurstellen, en dat aan een competitieve prijs.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Huawei is één van die merken die meedoet in de race naar de ultieme-cameraphone, en het werkt daarvoor samen met Leica. Zo hebben ze een camera ontwikkeld met 2 lenzen aan de achterzijde en eentje aan de voorzijde. De Leica hard- en software doen het heel goed. In die mate zelfs dat de Huawei P9 zonder blozen naast de Samsung Galaxy S7 of Apple iPhone 6S mag staan. In de Pro-modus kan je alle instellingen als focus, ISO, sluitersnelheid, witbalans, enz. manueel beheren. Net als op een echte camera dus.

De P9 heeft een 5.2-inch scherm en zit in een stijlvolle, aluminium unibody, afgerond met lichte curves. Het toestel is maar 7mm dik en geborsteld zodat het vaster in de hand ligt én ook beter weerstaat aan vieze vingerafdrukken. Het scherm levert 423 pixels-per-inch, wat zorgt voor razendscherpe beelden en iconen.

De Huawei P9 kan 1 of 2 dagen overleven op een volle batterij. Huawei heeft er deze keer wel fast charging bijgestoken zodat de batterij razensnel oplaadt. Een must op een moderne telefoon.

Meer over de Huawei P9

Topmodel op de catwalk: de Huawei P9!

Win hier jouw Huawei P9!


 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top