Kom ik in aanmerking?

Fiber komt naar [CITY]

Kies voor de technologie van de toekomst

[CITY] stapt over naar fiber

[DESCRIPTION]

Fiberwerken gepland

Fiber beschikbaar of in voorbereiding

Fiber beschikbaar in nieuwbouw

Maak van jouw huis een fiberhuis

Of van jouw zaak een fiberzaak

Er is fiber en fiber. De ene fiberkabel stopt in de straat en wordt dan aangesloten op een koperlijn of coaxkabel. De andere fiberkabel wordt 100% doorgetrokken tot in je huis of zaak en biedt topprestaties. Dat is wat wij noemen een fiberhuis of een fiberzaak.

img

Drie belangrijke installatiestappen

Installatie van de kabel in je straat

Straat per straat leggen we onze glasvezelkabel in je wijk. Om de installatie tot aan je woning of onderneming mogelijk te maken, zijn voorbereidende werken noodzakelijk: graaf- of gevelwerken. We doen er alles aan om de hinder tot een minimum te beperken en houden je doorlopend op de hoogte van de termijnen.

Alles weten over de gevelwerken

Aansluiting van je woning of onderneming

Wanneer de werken in je straat voltooid zijn, komt de glasvezelkabel discreet je huis binnen. We contacteren je dan voor de installatie van de aansluitdoos en de activering van je Fiber-pack. Woon je in een flatgebouw met een syndicus, dan zal hij op de hoogte worden gehouden en ons zijn toestemming moeten geven om een glasvezelkabel naar elke wooneenheid te trekken.

Meer info voor de syndicus

Installatie van de aansluitdoos

Zodra een afspraak is gemaakt, komt een van onze technici bij je langs om gratis1 de aansluitdoos voor aansluiting op fiber te installeren en een Fiber-pack naar keuze te activeren. Opgelet: er moet een stopcontact in de buurt van deze aansluitdoos zijn.

Meer weten over de installatie?

Nog andere vragen?

Vragen over de werken?

[CONTACT]

Algemene vragen over fiber?

0800 22 800

Stel ons al uw vragen
(met of zonder afspraak)

Kan ik fiber hebben?

Voetnoten

1Waarde van de installatie: € 350 incl. btw voor residentiële klanten en € 286 excl. btw voor zelfstandigen en kleine ondernemingen. Geldig voor elke activering van een Flex Fiber -, Epic combo Fiber -, Business Flex Fiber -pack. Indien je opteert voor een ander Fiber-pack (Internet Fiber + TV, Internet Fiber + Telephony, Telephony + TV of Internet Fiber + mobile + TV) of enkel Internet Fiber, worden installatiekosten aangerekend voor een nieuwe installatie: € 59 incl. btw voor residentiële klanten en € 48,76 excl. btw voor zelfstandigen en kleine ondernemingen.

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze:

  • Bel ons:
    Bestaande woning: 0800 33 007<br>Nieuwbouw: 0800 33 234Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar