×
×

Showtime!

Nieuws filtering op :

10 goede redenen om naar proximustv.be te surfen

Showtime! door Julie03/06/2015

Zoals u misschien al weet, lanceerde Proximus in maart een gloednieuwe website voor films en tv: proximustv.be!
We geven u tien goede redenen om regelmatig naar de site te surfen. Pas wel op want straks kunt u niet meer zonder ;-)
1. Alle film- en tv-nieuws

Proximustv.be, dat is elke week meer dan 70 nieuwe artikels en dossiers rond films en tv-programma’s! U kunt er elke dag terecht voor nieuws, besprekingen, trailers en video’s. Geen enkel film- of tv-nieuws ontsnapt nog aan uw aandacht.

2. Wedstrijden het hele jaar door

Proximustv.be organiseert wekelijks nieuwe wedstrijden. Win filmtickets, uitnodigingen voor avant-premières, goodies en zelfs reizen.

3. Wat is er op tv?

U krijgt een volledig programmaoverzicht op uw computer. Naast een traditioneel rooster kunt u ook een overzicht raadplegen van alle programma’s per zender of alle films op een en dezelfde avond.

4. Opnemen op afstand

Uw favoriete serie is vanavond op tv maar u bent niet thuis? Met Proximustv.be kunt u op afstand opnemen via de website. Klik op ‘Opnemen’ en bekijk de opname op uw tv via de PVR-toets op uw afstandsbediening.

5. Live kijken

Dankzij TV Overal kunt u meer dan 40 zenders live bekijken op uw computer. Selecteer in de programmalijst wat u wilt zien en uw computer ontpopt zich tot een extra tv-toestel.

6. Nooit meer favoriete programma’s missen

Bent u vergeten om een van uw lievelingsprogramma’s op te nemen? Geen probleem. Met TV Replay en TV Replay+ kunt u op uw computer tot 36 uur terugspoelen in het programmaoverzicht en op die manier onlangs uitgezonden programma’s bekijken.

7. Herinnering bij volgende uitzending

Hebt u toch de film gemist die u zo graag wou zien? Creëer gratis een herinnering via Proximustv.be en ontvang een e-mail wanneer het programma nog eens uitgezonden wordt.

8. Huren op Proximus TV

Proximustv.be biedt u toegang tot de volledige Op aanvraag-catalogus via de ‘On demand’-toets van uw afstandsbediening. Via uw computer kunt u meer te weten komen over de films in de catalogus en een lijst met voorkeuren creëren.

9. Fan van films en series?

Proximustv.be biedt u meer dan 100.000 fiches van films en series. Een samenvatting, foto’s, onderscheidingen, seizoenen en afleveringen van series, enz. Als kers op de taart kunt u een score toekennen aan elke film of serie.

10. Nog altijd niet thuis?

U kunt op eender welke smartphone of tablet naar Proximustv.be surfen. Voor het programmaoverzicht en TV Overal hebt u een specifieke app nodig.

Overtuigd? Ga dan nu op verkenning op Proximustv.be!

Julie

Julie

Product Manager bij Proximus. Ik ben sinds 2013 verantwoordelijk voor de site www.proximustv.be. Hierin kan ik mijn passie voor tv en film voor de volle 100% kwijt.

Product Manager bij Proximus. Ik ben sinds 2013 verantwoordelijk voor de site www.proximustv.be. Hierin kan ik mijn passie voor tv en film voor de volle 100% kwijt.


Contact