Internet kot fiber

Exclusief voor kotbazen

Ben je kotbaas?

Internet Maxi Fiber

  • Onbeperkt maandelijks volume (3 TB voor thuis en op de Wi-Fi Hotspots)
  • Max. downloadsnelheid: 350 Mbps
  • Max. uploadsnelheid: 30 Mbps

in plaats van€ 60,99 € 34 /maand gedurende 1 jaar
+
Gratis installatie (ter waarde van: € 350)

Bestel nu

Om te bestellen, moet je kot-eigenaar zijn

Vanaf 1 januari 2024 verandert de prijs van het product Internet Maxi Fiber: + € 2/maand. Meer weten over onze nieuwe tariefvoorwaarden.

Meerdere studentenkoten in hetzelfde gebouw?

Breid je netwerk uit met een Wi-Fi Booster

Internet Maxi Fiber: promo geldig t.e.m. 31/01/2026 voor studenten die in aanmerking komen voor fiber (bij validatie van uw studenten e-mail of op vertoon/opsturen van uw studentenkaart met een geldig kaartnummer voor het huidige academiejaar). Aanbod geldig zolang de voorwaarden vervuld zijn en de internetaansluiting op naam van de student staat. De totale waarde van de promo is € 323,88 per jaar (€ 26,99/maand gedurende 12 maanden). Aanbod van 12 maanden, jaarlijks hernieuwbaar, gedurende 3 jaar, aan dezelfde voorwaarden (student wordt jaarlijks gecontacteerd). Gratis installatie (€ 350). Aanbod niet verenigbaar met andere acties en promoties. Proximus behoudt zich het recht voor deze actie te verlengen of vervroegd te beëindigen.

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Volume vast internet: alleen voor persoonlijk gebruik in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Proximus. Als de klant zijn 150 GB internetvolume uit het aanbod opgebruikt heeft, wordt zijn internetsnelheid beperkt tot de eerste dag van de volgende maand, tenzij de klant tegen betaling Extra Volume activeert via MyProximus. Meer info op www.proximus.be/internetpolicy(PDF, 175 Kb)Nieuw venster.

Onbeperkt volume vast internet: vanaf 3 TB wordt de snelheid beperkt tot de eerste dag van de volgende maand, tenzij de klant gratis Extra Volume (300 GB) activeert via MyProximus. Meer info op www.proximus.be/internetpolicy(PDF, 175 Kb)Nieuw venster.

Snelheid van vast internet: de aangekondigde maximumsnelheid is een theoretische waarde. Ze wordt in de praktijk niet door alle klanten gehaald. De downloadsnelheid bij je thuis hangt vooral af van de afstand tussen het aansluitpunt en de centrale, de beschikbaarheid van VDSL, jouw computerinstallatie en de binnenbekabeling. Deze factoren moeten optimaal zijn om met de maximale snelheid te kunnen surfen. Als je wifi gebruikt, kan jouw surfsnelheid ook lager zijn. De surfsnelheid bij je thuis kan je controleren op proximus.be/internetspeed.

Meer info?

Waar is fiber al beschikbaar?

Fiber wordt momenteel ingezet in verschillende grote steden in België, namelijk Aalst, Anderlecht, Antwerpen-Diamant, Antwerpen-Oost, Antwerpen-West, Brussel-Anspach, Charleroi, Deurne, Elsene, Evere, Gent, Hasselt, Knokke-Heist, Kortrijk, La Louvière, Leuven, Luik, Mechelen, Molenbeek-Koekelberg, Mons, Namen, Oostende, Roeselare, Schaerbeek, Sint Niklaas, Ukkel en Vilvoorde

Het doel is om een supersnel en stabiel netwerk te bieden dat in staat is om het dataverkeer dat de komende jaren zal blijven groeien, gemakkelijk te absorberen.

Ook in de volgende steden zijn werkzaamheden gepland: Info binnenkort beschikbaar

Komt er fiber naar mijn stad?

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar