epickot fiber

Exclusief voor kotbazen
  • Rental capital gain
  • Stabiel internet
  • Studentententarief

Ben je kotbaas?

Kies voor fibersnelheid voor jouw studentenkamers

Internet Maxi Fiber

Onbeperkt maandelijk volume (3 TB voor thuis en op de WI-FI Hotspots)

Max. downloadsnelheid: 350 Mbps

Max. uploadsnelheid: 30 Mbps

Promo

instead of € 54,99 € 35 /maand gedurende 1 jaar

Gratis installatie (€350)

Meerdere studentenkoten in hetzelfde gebouw?

Breid je netwerk uit met een Wi-Fi Booster

Internet Maxi Fiber: promo geldig van 31/01/2020 t.e.m. 31/01/2022 voor adressen die in aanmerking komen voor fiber en op vertoon/verzending van het bewijs dat je de eigenaar bent van de betreffende studentenkamer voor het academiejaar 2021-2022. Aanbod geldig zolang de voorwaarden vervuld zijn en de internetaansluiting op naam van de kotbaas staat. De totale waarde van de promo is € 239,88 per jaar (€ 9,99/maand gedurende 1 jaar). Aanbod van 12 maanden, jaarlijks hernieuwbaar, gedurende 3 jaar, aan dezelfde voorwaarden. Gratis installatie (waarde: € 59). Aanbod niet verenigbaar met andere acties en promoties. Proximus behoudt zich het recht voor deze actie te verlengen of vervroegd te beëindigen.

Volume vast internet: alleen voor persoonlijk gebruik in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Proximus. Als de klant zijn 150 GB internetvolume uit het aanbod opgebruikt heeft, wordt zijn internetsnelheid beperkt tot de eerste dag van de volgende maand, tenzij de klant tegen betaling Extra Volume activeert via MyProximus. Meer info op www.proximus.be/internetpolicy.

Onbeperkt volume vast internet: vanaf 3 TB wordt de snelheid beperkt tot de eerste dag van de volgende maand, tenzij de klant gratis Extra Volume (300 GB) activeert via MyProximus. Meer info op www.proximus.be/internetpolicy.

Snelheid van vast internet: de aangekondigde maximumsnelheid is een theoretische waarde. Ze wordt in de praktijk niet door alle klanten gehaald. De downloadsnelheid bij u thuis hangt vooral af van de afstand tussen het aansluitpunt en de centrale, de beschikbaarheid van VDSL, uw computerinstallatie en de binnenbekabeling. Deze factoren moeten optimaal zijn om met de maximale snelheid te kunnen surfen. Als u wifi gebruikt, kan uw surfsnelheid ook lager zijn. De surfsnelheid bij u thuis kunt u controleren op www.proximus.be/internetspeed.

Meer info?

Waar is fiber al beschikbaar?

Fiber wordt momenteel ingezet in verschillende grote steden in België, namelijk Aalst, Anderlecht, Antwerpen-Diamant, Antwerpen-Oost, Antwerpen-West, Brussel-Anspach, Charleroi, Deurne, Elsene, Evere, Gent, Hasselt, Knokke-Heist, Kortrijk, La Louvière, Leuven, Luik, Mechelen, Molenbeek-Koekelberg, Mons, Namen, Oostende, Roeselare, Schaerbeek, Sint Niklaas, Ukkel en Vilvoorde

Het doel is om een supersnel en stabiel netwerk te bieden dat in staat is om het dataverkeer dat de komende jaren zal blijven groeien, gemakkelijk te absorberen.

Ook in de volgende steden zijn werkzaamheden gepland: Info binnenkort beschikbaar

Komt er fiber naar mijn stad?

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar