Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Je pack op maat van jouw zaak

Herstel de dag zelf

Technische bijstand 24/7

Advies van je Bizz Expert

Kies je producten

Bizz Mobile 5G International omvat:

Alles onbeperkt in 5G

 • Onbeperkte data:
  • In België: je surft onbeperkt  met de hoogste beschikbare snelheid in België via onze 4G, 4G+ en 5G netwerk.
  • In de rest van de Europese Unie: je beschikt over 50 GB. Boven 50 GB zal je aan aan maximale snelheid verder surfen maar een kleine toeslag betalen (€ 0,0035/MB).
 • Onbeperkt sms'en en bellen: geldig binnen België en binnen de EU.
  Good to know: internationale gesprekken (= bellen vanuit België naar de EU) zijn niet inbegrepen

Ben jij klaar voor 5G?

Proximus lanceert het eerste 5G-netwerk in België en maakt een eerste 5G-ervaring mogelijk in verschillende grote steden en kleinere zones. Omdat de frequentie voor 5G anders is dan 4G, heb je een 5G-abonnement én een 5G-compatibele smartphone nodig die deze snelheden aankunnen.

Alles weten over 5G

1 GB + 600 min + 600 sms'en naar de EU of in/naar Zwitserland, VS en Canada

 • 1 GB mobiele data voor gebruik in de Verenigde Staten, Canada en Zwitserland
 • 600 belminuten en 600 sms’en te gebruiken:
  • tussen de VS, Canada en Zwitserland en vanuit de EU (behalve België) naar deze 3 landen en vice versa
  • voor oproepen die in deze drie landen ontvangen worden
  • voor oproepen en sms'en vanuit België naar andere EU-landen

Optie Bizz International inbegrepen: bellen naar alle landen tegen gunstige tarieven

 • € 0,19/min. naar de Europese Unie (EU)
 • € 0,25/min. naar Europa (buiten EU) en Business Zone
 • € 0,50/min. naar Noord-Amerika, Oost-Europa en de Maghreblanden
 • € 0,75/min. naar Azië
 • € 1/min. naar Zuid-Amerika en Afrika

Internet Maxi Fiber

Inbegrepen in je abonnement:
 • Onbeperkt maandelijks volume²
 • 350 Mbps download en 30 Mbps uploadsnelheid³
 • Gratis toegang tot meer dan 1,3 miljoen wifi-hotspots in België dankzij Public Wi-Fi
 • Modem inbegrepen
 • Domeinnaam + professioneel e-mailadres

Internet op kantoor en vaste lijn

Inbegrepen in je abonnement:
 • Onbeperkt maandelijks volume²
 • 350 Mbps download en 50 Mbps uploadsnelheid³
 • Extra simkaart van 3 GB voor je tablet
 • Gratis toegang tot meer dan 1,3 miljoen wifi-hotspots in België dankzij Public Wi-Fi
 • Modem inbegrepen
 • Domeinnaam + professioneel e-mailadres
 • Onbeperkt bellen met de vaste lijn naar alle vaste nummers en 1000 min. naar alle gsm’s in België
Opties:
Surf nog sneller met de optie Bizz Fiber Boost 1 GIGA?4
 • 1 GIGA in plaats van 350 Mbps maximale downloadsnelheid³

15/maand

Voeg Bizz Call Connect toe en mis geen enkele oproep

Beheer jouw gesprekken, zelfs als je onderweg bent, vanaf al je toestellen (vaste lijn en smartphone).
Meer info

Vanaf € 20/maand voor 2 gebruikers
+ Gratis installatie (€ 350)

Laat je begeleiden bij de creatie van jouw website 

Met Bizz Online: Onze digitale adviseurs begeleiden je om jouw zichtbaarheid op het web te optimaliseren en creëren een website aangepast aan jouw zaak.
Meer info

Vanaf € 15/maand

Interesse in deze dienst ?

Proximus Pickx

TV op jouw manier

Inbegrepen in Proximus Pickx:
illustration interface tv video
illustration interface tv video
illustration interface tv video
illustration interface tv video

Bizz services en garanties inbegrepen:

 • Herstel de dag zelf
 • Technische bijstand 24/7
 • Advies van je Bizz Expert
Deze promotie houdt in:

Als je online bestelt, betaal je:

Alle prijzen zijn excl. btw.

Vragen over je pack?

Vind alle antwoorden hier!

Alle veelgestelde vragen
Voorwaarden

Gratis installatie: waarde van de installatie: € 289 excl. btw. Geldig voor elke activering van een Bizz All-in Fiber- or Bizz Office Fiber-pack. Indien je opteert voor een pack Internet Fiber + mobile + TV of enkel Internet Fiber, worden € 48,76 excl. btw installatiekosten aangerekend voor een nieuwe installatie. Deze omvat de standaard installatie en extra de activatie en configuratie van MyProximus, OneDrive for Business, domeinnaam (DNS), mailboxen en Bizz Office Switch door ICT Experts op afstand. Bizz All-in en Bizz Office zijn niet compatibel met opties Family Calls, Bizz Mobile Community, Proxi Replace en Proxi Duo. Maximaal 10 simkaarten.

Onbeperkt bellen met Bizz Office en Bizz All-in: Onbeperkt nationaal bellen met vaste lijn naar vaste lijnen geldig vanaf 1 vast oproepnummer. Onbeperkte oproepen naar gsm’s in België vanaf 1 vast oproepnummer, met een beperking van 1.000 minuten per maand, per oproepnummer. Bij meer dan 1.000 minuten bel je tegen het standaardtarief.

Nationale/internationale onbeperkt bellen: optie om vanaf je vaste lijn naar elk vast nummer in het buitenland te bellen (Verenigde Staten, Canada, Frankrijk, Duitsland, Marokko, Turkije, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Andorra, Faeröer, IJsland, Liechtenstein, Monaco, Noorwegen, San Marino, Zwitserland). En dit 24 uur op 24, 7 dagen op 7 (met een maximum van 1.000 minuten per maand). Bij meer dan 1.000 minuten bel je tegen het standaardtarief. Als je Happy Time International hebt, bel je na deze 1.000 minuten tegen het Happy Time International tarief.

Gegarandeerde herstel van internet, telefoonlijn en TV de dag zelf indien je tijdens een werkdag belt voor 17u of voor 13u op een zaterdag. Kan het herstel niet binnen de opgegeven termijn geregeld worden, dan herstellen we ze tijdelijk via het 3G/4G-netwerk. Gegarandeerde herstel van de telefoonlijn: enkel geldig voor de Phone Line, ISDN-2 Standaard- of TWIN-lijn.

Omleiden van oproepen: uitgezonderd marketing- of speciale nummers. Facturering volgens het tariefplan van de klant.

2de simkaart inbegrepen in Bizz All-in: als het volume opgebruikt is: € 0,083 per bijkomende MB.

Het tv-aanbod en de programma’s op aanvraag van Proximus TV mogen alleen in de privékring vertoond worden. Voor meer info over de beschikbaarheid van Proximus TV, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere tv-toestellen aan te sluiten of het zender- of boeketaanbod per gewest: zie www.proximus.be/tv.

TV Replay en TV Replay+: vanaf 01/06/2015 wordt TV Replay gratis voor klanten die kiezen voor of reeds beschikken over Bizz Office of Bizz All-in (of een Pack Proximus vanaf 2012). Of tv programma’s beschikbaar zijn via TV Replay hangt af van de zenders en van de machtigingen die zij al dan niet hebben ontvangen om de programma’s op die manier uit te zenden. Ook beschikbaar op pc, tablet en smartphone via Proximus TV-app. De lijst met beschikbare zenders voor TV Replay op Proximus TV en Proximus TV-app, en de bijzondere voorwaarden, zijn te vinden op www.proximus.be/tvreplay. TV Replay is niet beschikbaar voor Scarlet-klanten.

Netflix: kies je voor Netflix als eerste TV bundel, zal het Netflix-abonnement (vandaag tegen €11,99 per maand voor het standaard Netflix abonnement voor 2 schermen tegelijkertijd, €15,99 voor 4 schermen en €7,99 voor 1 scherm ) op de Proximus-aanrekening/factuur worden vermeld. Je krijgt een korting van € 1,65 excl btw op je Pack. Volg de instructies op www.proximus.be/iwantnetflix. om je Netflix-streamingabonnement te activeren. De prijs van het Netflix-abonnement wordt vermeld op de Proximus-factuur. TV biedt via de decoder een technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. Aanbod Netflix-tv-bundel en vereenvoudigde toegang zolang het contract met Netflix loopt en onder voorbehoud van wijzigingen door Netflix. Meer info: www.netflix.com/termsofuse. De Netflix-service en alle content die via de service wordt bekeken, zijn uitsluitend bestemd voor je eigen persoonlijke en niet-commerciële gebruik. je stemt ermee in om de service niet te gebruiken voor openbare vertoningen. De vermelde prijzen van Netflix zijn inclusief btw
Bizz Mobile in een Pack: de voordelen van het Pack blijven geldig zolang de klant zijn mobiele abonnement behoudt. Raadpleeg www.proximus.be/kwaliteit voor meer informatie over de kwaliteit, het bereik en snelheid van ons mobiel netwerk.

Bizz Mobile in een Pack: de voordelen van het Pack blijven geldig zolang de klant zijn mobiele abonnement behoudt.
Raadpleeg www.proximus.be/kwaliteit voor meer informatie over de kwaliteit, het bereik en snelheid van ons mobiel netwerk.

Bizz Mobile XL Unlimited : Je beschikt over 25 GB in België en 22 GB onderweg binnen de EU* om te surfen aan maximale snelheid. Eens je 25 GB / 22 GB opgebruikt, kan je onbeperkt verder surfen aan een verlaagde snelheid (512 Kbps) in België / aan maximale snelheid met een toeslag van € 0,0059/MB excl. BTW onderweg binnen de EU*. Deze toeslag verandert naar € 0,0045/MB excl. BTW vanaf 01/01/2019.

Bellen en sms’en in België, naar alle mobiele en vaste netwerken in België, met uitzondering van de speciale nummers (voting, 0900, enz.). Op verplaatsing in de EU*, om te bellen en te sms'en naar alle mobiele en vaste netwerken in de EU*, met uitzondering van de speciale nummers (voting, 0900, enz.). Facturatie per seconde vanaf de 61e seconde. Onbeperkt sms'en in Bizz Mobile XL: onbeperkt sms'en van de landen van de EU, met uitzondering van België, naar de landen van de EU. Onbeperkt gebruik enkel voor persoonlijk gebruik in overeenstemming met de algemene voorwaarden. Mobiel internet: het inbegrepen mobiele surfmodule is enkel geldig in de EU*. Het verbruik binnen en buiten abonnement wordt gefactureerd per schijf van 1 KB.

Favoriete app: elk Bizz Mobile-abonnement in een Bizz All-in geeft recht op een onbeperkt surfvolume in de EU* voor het gebruik van een app naar keuze uit een vaste lijst. De klant mag maar één app kiezen en mag die maar één keer per maand veranderen via MyProximus.

Beschermingsmaatregel: om onverwacht hoge facturen te vermijden, wordt het verbruik van de klant geblokkeerd als hij
€ 49,6 excl. btw meer verbruikt dan het bedrag voorzien in zijn bundel. Als hij dat wil, kan de klant zijn verbruik reactiveren door contact op te nemen met de klantendienst. Voor sommige toepassingen kunnen beperkingen bestaan. Meer info op www.proximus.be/support. De algemene voorwaarden van de applicaties zijn van toepassing. Proximus maakt een selectie uit de populairste apps. Proximus behoudt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen, rekening houdend met een voorafgaande kennisgeving van twee maanden.

Zodra het krediet van het abonnement opgebruikt is, worden de oproepen en MB’s gefactureerd in overeenstemming met het geldende tariefplan: tarief buiten abonnement voor oproepen naar gsm met Bizz Mobile S of M: € 0,14/min. Tarief buiten abonnement voor mobiel internet: € 0,05/MB. Niet gebruikte MB’s of minuten worden niet overgedragen. Roaming in de EU* voor gebruik dat niet in strijd is met de algemene voorwaarden. Voorkeurtarieven naar het buitenland: Proximus Calls to All Countries is inbegrepen bij alle Bizz Mobile L- en XL-abonnementen. Meer info.

Optie Bizz Data & International Calls: deze optie is niet compatibel met de volgende roamingopties: Proximus International Calls, Vodafone Eurocall, Bizz Mobile Europe, Bizz Mobile Europe+.

Mobile Coverage Extender in Bizz All-in :
De Mobile Coverage Extender (waarde € 4,13/maand) is alleen inbegrepen voor de klanten met een pack Bizz All-in met Bizz Mobile XL . Maximaal 1 Mobile Coverage Extender per klant, enkel na analyse van het netwerk bij de klant door een technicus van Proximus, bij een nieuwe installatie of een bezoek aan huis (Happy House). Alleen voor strik persoonlijk gebruik in België, conform de algemene bepalingen. De Mobile Coverage Extender kan alleen worden besteld en geïnstalleerd op de vaste internetlijn van Proximus en moet worden gebruikt door een mobiele Proximus-klant. Het mobiele verbruik via de Mobile Coverage Extender wordt gefactureerd volgens de tarieven die van toepassing zijn op het gsm-abonnement. Max. 4 gelijktijdige gebruikers. Proximus 3G-bereik van maximaal 200 m². De Mobile Coverage Extender is en blijft eigendom van Proximus. Als de service wordt opgezegd, moet de klant het toestel teruggeven aan Proximus. Meer informatie en de voorwaarden op www.proximus.be/mobilecoverageextender.

Wi-Fi Extender Starter Kit in Bizz All-in :
De Wi-Fi Extender Starter Kit (waarde € 82,64 – incl Recupel) is alleen inbegrepen voor klanten met een Bizz All-in met Bizz Mobile XL Alleen voor gebruik in België conform de algemene voorwaarden. Maximaal 1 Wi-Fi Extender Starter Kit per klant, enkel na analyse van het netwerk bij de klant door een technicus van Proximus, bij een nieuwe installatie of een bezoek aan huis (Happy House).

*Gebruik voor roaming binnen de EU (+ IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), voor een gebruik zonder misbruiken, conform aan de algemene voorwaarden.

1 Gegarandeerde herstel van internet, telefoonlijn (en TV) de dag zelf indien u tijdens een werkdag belt voor 17u of voor 13u op een zaterdag. Kan het herstel niet binnen de opgegeven termijn geregeld worden, dan herstellen we ze tijdelijk via het 3G/4G-netwerk. Gegarandeerde herstel van de telefoonlijn: enkel geldig voor de Phone Line, ISDN-2 Standaard- of TWIN-lijn.

2 Vast internet: onbeperkt volume: enkel voor persoonlijk gebruik conform aan de algemene voorwaarden van Proximus. Als de klant zijn maandelijks internetvolume heeft opgebruikt, maar geen Extra Volume heeft besteld, kan hij opnieuw vanaf de eerste dag van de volgende maand aan de gebruikelijke snelheid surfen. Meer info over onze Internet policy (.pdf)

3 Internetsnelheid: de effectieve snelheid die de klant ervaart hangt af van de computerinstallatie en in uitzonderlijke gevallen van het algemene gebruik.

4 Optie Bizz Fiber Boost 1GIGA alleen beschikbaar met Bizz All-In Fiber of Bizz Office Fiber pack.

Voorwaarden

Prijzen excl. btw, Auvibel-bijdrage en € 0,05 recyclagebijdrage. Aanbieding geldig van 01/08/2018 t.e.m. 31/08/2018 bij nieuwe intekening op een DataPhone-optie van € 4,13, € 8,26 of € 16,53 naargelang het toestel en een Bizz Mobile naar keuze (vanaf € 13) gedurende 24 maanden. Aanbieding is geldig voor zowel nieuwe als bestaande klanten die reeds een gsm-abonnement hebben. Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt. Wanneer de voorraad op is, wordt hij niet aangevuld. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere Proximus-promoties. De gsm dient met een bankkaart betaald te worden. Wie een gecombineerde Proximus-aanbieding neemt, betaalt al zijn Proximus-abonnementen via domiciliëring. Als de bank de domiciliëring weigert, heeft Proximus het recht om de betalingen via overschrijving te eisen en om de klant de eventuele ‘chargeback’-kosten aan te rekenen op basis van de geldende tarieven. Maximaal 30 dagen tussen de activeringsdatum van het abonnement en de levering van de smartphone. Alle info en voorwaarden over de gsm-tariefplannen op www.proximus.be. iPhone is een gedeponeerd handelsmerk van Apple Computer Inc.

 1. Downloadsnelheid: Je downloadsnelheid op kantoor hangt voornamelijk af van de afstand tussen het aansluitingspunt en de centrale, de beschikbaarheid van VDSL, je computerinstallatie en de binnenbekabeling. Enkel als deze 3 optimaal zijn, geniet je van de maximale snelheid. Gebruik van een draadloze connectie (wifi) kan de haalbare snelheid eveneens beïnvloeden. om de snelheid op kantoor te kennen, surf naar www.proximus.be/bizzinternetsnelheid.
 2. Onbeperkt volume voor vast internet: Enkel voor persoonlijk gebruik conform de algemene voorwaarden van Proximus. Als de klant zijn 750 GB opgebruikt heeft, wordt zijn internetsnelheid tot de eerste dag van de volgende maand beperkt, tenzij hij gratis een Extra Volume van 150 GB activeert via MyProximus. Meer info op www.proximus.be/internetpolicy.
 3. *Gratis voor Proximus-klanten die hun producten aanpassen op hetzelfde adres en naar een fiber-pack of Internet Fiber overstappen tijdens de werken in hun buurt.
 • Gegarandeerd herstel de dag zelf: Gegarandeerd herstel van internet de dag zelf indien je tijdens een werkdag belt voor 17u of voor 13u op een zaterdag. Kan het herstel niet binnen de opgegeven termijn geregeld worden, dan herstellen we ze tijdelijk via het 3G/4G-netwerk.
 • Bizz Mobile in een Pack: de voordelen van het Pack blijven geldig zolang de klant zijn mobiele abonnement behoudt.
 • Bizz Mobile XL Unlimited : Je beschikt over 25 GB in België en 22 GB onderweg binnen de EU* om te surfen aan maximale snelheid. Eens je 25 GB / 22 GB opgebruikt, kan je onbeperkt verder surfen aan een verlaagde snelheid (512 Kbps) in België / aan maximale snelheid met een toeslag van € 0,0059/MB excl. BTW onderweg binnen de EU*. Deze toeslag verandert naar € 0,0045/MB excl. BTW vanaf 01/01/2019.
 • Bellen en sms’en in België, naar alle mobiele en vaste netwerken in België, met uitzondering van de speciale nummers (voting, 0900, enz.). Op verplaatsing in de EU*, om te bellen en te sms'en naar alle mobiele en vaste netwerken in de EU*, met uitzondering van de speciale nummers (voting, 0900, enz.). Facturatie per seconde vanaf de 61e seconde. Onbeperkt sms'en in Bizz Mobile XL: onbeperkt sms'en van de landen van de EU, met uitzondering van België, naar de landen van de EU. Onbeperkt gebruik enkel voor persoonlijk gebruik in overeenstemming met de algemene voorwaarden. Mobiel internet: het inbegrepen mobiele surfmodule is enkel geldig in de EU*. Het verbruik binnen en buiten abonnement wordt gefactureerd per schijf van 1 KB.
 • Favoriete app: elk Bizz Mobile-abonnement in een Bizz All-in geeft recht op een onbeperkt surfvolume in de EU* voor het gebruik van een app naar keuze uit een vaste lijst. De klant mag maar één app kiezen en mag die maar één keer per maand veranderen via MyProximus.
 • Beschermingsmaatregel: om onverwacht hoge facturen te vermijden, wordt het verbruik van de klant geblokkeerd als hij
  € 49,6 excl. btw meer verbruikt dan het bedrag voorzien in zijn bundel. Als hij dat wil, kan de klant zijn verbruik reactiveren door contact op te nemen met de klantendienst. Voor sommige toepassingen kunnen beperkingen bestaan. Meer info op www.proximus.be/support. De algemene voorwaarden van de applicaties zijn van toepassing. Proximus maakt een selectie uit de populairste apps. Proximus behoudt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen, rekening houdend met een voorafgaande kennisgeving van twee maanden.
 • Zodra het krediet van het abonnement opgebruikt is, worden de oproepen en MB’s gefactureerd in overeenstemming met het geldende tariefplan: tarief buiten abonnement voor oproepen naar gsm met Bizz Mobile S of M: € 0,14/min. Tarief buiten abonnement voor mobiel internet: € 0,05/MB. Niet gebruikte MB’s of minuten worden niet overgedragen. Roaming in de EU* voor gebruik dat niet in strijd is met de algemene voorwaarden. Voorkeurtarieven naar het buitenland: Proximus Calls to All Countries is inbegrepen bij alle Bizz Mobile L- en XL-abonnementen. Meer info.
 • Optie Bizz Data & International Calls: deze optie is niet compatibel met de volgende roamingopties: Proximus International Calls, Vodafone Eurocall, Bizz Mobile Europe, Bizz Mobile Europe+.
 • Proximus TV: Het tv-aanbod en de programma’s op aanvraag van Proximus TV mogen alleen in de privékring vertoond worden. Voor meer info over de beschikbaarheid van Proximus TV, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere tv-toestellen aan te sluiten of het zender- of boeketaanbod per gewest: zie www.proximus.be/tv.
 • TV Replay: TV Replay is gratis voor alle bestaande klanten en die al gekozen hebben voor een Bizz All-in of Bizz Office. De beschikbaarheid van programma’s en TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om het genoemde programma te exploiteren. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de app Proximus TV. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay op Proximus TV en de app Proximus TV, alsook de bijzondere algemene voorwaarden, staan te lezen op www.proximus.be/tvreplay. TV Replay is niet beschikbaar voor Scarlet-klanten.
 • Toepassing Proximus TV: aanbieding geldig in België voor alle klanten van Proximus TV die een MyProximus-account hebben op het vaste of mobiele internetnetwerk van Proximus, in een zone met wifi-bereik, via terminals zoals tablets, compatibele smartphones en laptops. De tv-gids van Proximus is echter toegankelijk voor alle internetgebruikers in België.

*Gebruik voor roaming binnen de EU (+ IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), voor een gebruik zonder misbruiken, conform aan de algemene voorwaarden.

Voorwaarden

1 Onbeperkt volume voor vast internet: enkel voor persoonlijk gebruik conform de algemene voorwaarden van Proximus. Als de klant 750 GB gebruikt heeft, wordt zijn internetsnelheid verlaagd tot de standaard internetsnelheid tot de eerste dag van de volgende maand, tenzij hij een gratis Extra Volume van 150 GB activeert via MyProximus. Meer info op www.proximus.be/internetpolicy.

2 Elke persoon die inlogt op een Wi-Fi Hotspot moet geregistreerd zijn en de algemene voorwaarden aanvaarden.

3 Internetsnelheid: de effectieve snelheid die de klant ervaart hangt af van de computerinstallatie en in uitzonderlijke gevallen van het algemene gebruik.

4 Optie Bizz Fiber Boost 1GIGA alleen beschikbaar met Bizz All-In Fiber of Bizz Office Fiber pack.

Kom langs, we geven graag meer info

Contacteer ons

0800 22 500

Onze Fiber truck in je wijk

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Hulp nodig?