Internet Maxi Fiber

Vanaf in plaats van € 57,69 € 38.68 /maand

Internet Fiber

Webpromo

Exclusief voor jou Internet Maxi Fiber aan in plaats van € 57,69 € 38,68/maand gedurende 12 maanden

Kies jouw Fiber Internet

Internet Maxi Fiber

in plaats van € 57,69 € 38,68 /maand
gedurende 12 maanden
+
Installatiekosten: € 48,76

Internet Maxi Fiber + Mobile

Exclusieve klantendienst en Bizz Services inbegrepen

instead of € 78 € 0 /maand
gedurende 2 maanden
+
Gratis installatie

Stel je pack samen

Bestelling voltooien met Expert

Nog meer voordelen in een pack

Neem je internet in een Business Flex Fiber -pack en geniet van de volgende voordelen:

 • Onbeperkt maandelijks volume
 • Vanaf 500 Mbps download / 500 Mbps upload
 • Je eigen adres (bvb: jenaam@jebedrijf.be)

Al klant?

Combineer je internetabonnement in een Business Flex Fiber -pack en geniet van nog meer voordelen. Je huidige abonnementen worden dan automatisch aangepast wanneer je een nieuw pack hebt besteld.

Kies dan voor een Business Flex Fiber -pack. Als je je mobiel abonnement en/of vaste lijn combineert met een internetabonnement profiteer je van extra voordelen tegen een scherpe prijs. Je huidige abonnementen passen we automatisch aan wanneer je een nieuw pack hebt besteld.

Kom langs, we geven graag meer info

Internet Maxi Fiber

Webpromo:

 • Van 02/01/2024 t.e.m. 31/07/2024, voor elke nieuwe internetabonnee die voor Internet Fiber Maxi kiest.
 • Maandelijkse korting van € 19,01/maand gedurende de eerste 12 maanden. Nadien betaal je de gewone prijs.
 • Niet compatibel met andere promoties, met uitzondering van het gezamenlijke aanbod van een smartphone met een gsm-abonnement en de DataPhone-optie.
 • Proximus behoudt zich het recht voor deze actie te verlengen of vervroegd te beëindigen.

Internet Maxi Fiber in een pack

Webpromo: Van 02/05 t.e.m. 31/07/2024, voor elke nieuwe internetabonnee die voor Business Flex kiest met:

 • Internet + Mobile (+ TV): Maandelijkse korting van € 78 maand gedurende de eerste 2 maanden op het basispack van Business Flex met internet + mobiel. De promotie geeft recht op een korting van € 78 op het basispack van Business Flex met internet + MOB 12 GB en tot maximum € 13 voor TV en € 5 op de optie Bizz Internet in je Business Flex. Nadien betaal je de gewone prijs.

Niet compatibel met andere promoties, met uitzondering van het gezamenlijke aanbod van een smartphone met een gsm-abonnement en de DataPhone-optie.

Internet Maxi Fiber

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Internet Maxi Fiber in een pack

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Alle vermelde prijzen zijn zonder btw

Jouw exclusieve klantendienst

Deze dienst is enkel beschikbaar voor Business Flex klanten via de Proximus+ app. Bedrijven met meer dan 10 werknemers kunnen geen gebruik maken van onze exclusieve klantendienst maar kunnen beroep doen op een account manager.

Gegarandeerde herstel van internet, telefoonlijn en TV de dag zelf indien je tijdens een werkdag belt voor 17u of voor 13u op een zaterdag. Kan het herstel niet binnen de opgegeven termijn geregeld worden, dan herstellen we ze tijdelijk via het 3G/4G-netwerk. Gegarandeerde herstel van de telefoonlijn: enkel geldig voor de Phone Line, ISDN-2 Standaard- of TWIN-lijn. Omleiden van oproepen: uitgezonderd marketing- of speciale nummers. Facturering volgens het tariefplan van de klant.
 

Mobiele telefonie

Geldig in België en onderweg (roaming) in de EU zone* (van België naar België en van de EU-zone naar de EU-zone en België), behalve voor diensten met toegevoegde waarde (bijv. speciale nummers, diensten van derden). Het dataverbruik wordt berekend per schijf van 1 KB. De niet-opgebruikte MB begrepen in de bundel worden niet overgedragen naar de volgende maand.

Network access 5G included Optimal Max 5G speed Estimated Max 5G speed
Business Mobile Flex S Ja 200 Mbps 200 Mbps
Business Mobile Flex M Ja 500 Mbps 420 Mbps
Business Mobile Flex Maxi Ja 1 Gbps 420 Mbps
Business Mobile Flex Premium Ja 1 Gbps 420 Mbps
 • 5G : het 5G-netwerk is alleen toegankelijk in overdekte gebieden en is afhankelijk van het compatibele toestel en het abonnement. 
  De "geschatte maximumsnelheid" is de maximumsnelheid die gebruikers op verschillende plaatsen in het dekkingsgebied onder realistische omstandigheden kunnen verwachten. Deze maximumwaarde is het resultaat van metingen die in het hele land zijn verricht en kan variëren afhankelijk van de prestaties van de terminal en je locatie tijdens het gebruik van de dienst. Aangezien 5G nog steeds wordt uitgerold, is de snelheidsschatting gebaseerd op beperkte gegevens. 
  De “optimale maximumsnelheid” is de snelheid die bereikt kan worden onder optimale gebruiksomstandigheden. De snelheid kan variëren, afhankelijk van het tariefplan, de prestaties van het toestel en je locatie tijdens het gebruik van de dienst. Meer info over 5G en de internet policy (PDF, 175Kb).
  De dienst is geconditioneerd tot een persoonlijk, niet-afwijkend gebruik, "als een goede huisvader". In het kader van de onbeperkte aanbiedingen, in België en de EU-zone, behoudt Proximus zich dus het recht voor om de dienst te beperken of op te schorten bij gebruik van meer dan 10.000 sms'en/maand of 500 sms'en/dag of het versturen van sms'en naar meer dan 250 verschillende ontvangers per maand of in geval van regelmatige oproepen van meer dan 6u/dag en/of 30u/week. Wat het onbeperkt gebruik van mobiele gegevens betreft, geldt een redelijk gebruiksbeleid. In België en de EU-zone, de klant kan tot 350 GB/maand aan maximale snelheid surfen en daarna wordt de snelheid verminderd (max. 512 Kbps).  
  De klant kan tot 10 mobiele telefoons in het pack opnemen met dezelfde voordelen.
 • Business Mobile Flex S: 12 GB/maand om te surfen op onze 4G en 5G netwerken tot 200 Mbps in België en de Europese Unie. Boven de 12 GB kunt u surfen met beperkte snelheid (max 128 Kbps) zonder extra kosten.
 • Business Mobile Flex M : 80 GB/maand om te surfen op onze 4G- en 5G-netwerken, tot 500 Mbps in België en de Europese Unie. Boven 80 GB kunt u zonder extra kosten surfen met beperkte snelheid (max 128 Kbps).
 • Business Mobile Flex Maxi en Business Mobile Flex Premium : 350 GB/maand om te surfen op onze 4G- en 5G-netwerken, tot 1 Gbps in België en de Europese Unie. Boven 350 GB blijft surfen mogelijk aan beperkte snelheid (max 512 Kbps) zonder extra kosten.
 • Business Mobile Flex Premium : Ontvang extra maandelijks 1 GB mobiele data voor gebruik in de Verenigde Staten, Canada en Zwitserland en 1000 belminuten en 1000 sms’en vanuit de EU naar deze landen en omgekeerd, of tussen deze drie landen onderling. De bundel is ook geldig voor oproepen ontvangen in deze drie landen en alsook oproepen en sms’en vanuit België naar andere EU-landen en Zwitserland, Canada & USA.. Wanneer de eenheden in het pakket zijn opgebruikt, worden de oproepen, sms-berichten en het gebruik van mobiele data gefactureerd tegen de prijs van de geldende Business Mobile Flex abonnementen.
 • Internet mobiele (data):  Indien de klant die surft aan verlaagde snelheid opnieuw wil verder surfen aan maximale snelheid, is het mogelijk om een data boost optie aan te kopen via Proximus+ of door contact op te nemen met de klantendienst.
 • *EU zone landen waar de mobiele abonnementen geldig zijn: Oostenrijk, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Frans West-Indië), Frans Guyana, Hongarije, Ålandeilanden (Finland), IJsland, Ierland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Spanje, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Noorwegen, Nederland, Polen, Portugal, Tsjechië, Réunion (La), Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Saint-Martin (Franse Antillen), Slowakije, Slovenië en Zweden
 • Bizz Internet Guarantee: Om te genieten van deze extra garantie, heb je als professionele klant een Business Flex nodig. De werking van het product is afhankelijk van de 4G dekking en de plaatsing van de modem in het gebouw. Als je een installatie door een technieker wenst, moet dit bij de bestelling aaangevraagd worden en dit wordt gefactureerd (€ 70) Voor nieuwe internetklanten is deze installatie inbegrepen in de gratis installatie door een technieker. Niet compatibel met een vast IP en met Fiber

Vast internet

Snelheid van het vaste internet: de werkelijke ervaarde snelheid is afhankelijk van het computersysteem, maar ook in uitzonderlijke gevallen, van het algemene gebruik. Als je wifi gebruikt, kan je surfsnelheid ook lager zijn. Ga de snelheid van je internetverbinding in jouw zaak na.

Fiber Essential: de maximaal haalbare snelheid is tot 500 Mbps in download en 500 Mbps in upload voor alle apparaten in het thuisnetwerk samen.
Het onbeperkte internetvolume geldt voor persoonlijk en normaal gebruik, volgens de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via Proximus+. Meer info (PDF, 175Kb).

Fiber Giga: de maximaal haalbare snelheid is tot 2,5 Gbps in download en 1 Gbps in upload voor alle apparaten in het netwerk samen. Deze maximale snelheden kunnen alleen worden bereikt door gebruik te maken van de volgende technologieën:

 • Categorie 6A RJ45 netwerkkabels.
 • 10 Gbps netwerkkaart of 10 Gbps Thunderbolt 3 adapter.

Het onbeperkte internetvolume geldt voor persoonlijk en normaal gebruik, volgens de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via Proximus+. Meer info (PDF, 175Kb).
De klant heeft recht op een Internet Box+ en maximaal 2 Wi-Fi Boosters bij een Business Flex Fiber Giga - pack. De Wi-Fi Boosters zijn altijd op aanvraag of op initiatief van de technieker en alleen voor gebruik in België.
De vaste lijn is ook inbegrepen, met onbeperkt bellen naar vaste lijnen en 1000 minuten/maand naar mobiele telefoons in België 24/7.

Fiber Ultra: de maximale bruikbare snelheid is tot 8,5 Gbps in download en 1,5 Gbps in upload voor alle apparaten in het thuisnetwerk samen. Deze maximale snelheden kunnen alleen worden bereikt door gebruik te maken van de volgende technologieën:

 • Categorie 6A RJ45 netwerkkabels.
 • 10 Gbps netwerkkaart of 10 Gbps Thunderbolt 3 adapter.

Het onbeperkte internetvolume geldt voor persoonlijk en normaal gebruik, volgens de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via Proximus+. Meer info (PDF, 175Kb).
De Fiber Ultra -optie is alleen beschikbaar met een Business Flex Fiber Giga -pack. De klant heeft recht op een Internet Box+ en maximaal 2 Wi-Fi Boosters bij deze pack configuratie. De Wi-Fi Boosters zijn altijd op aanvraag of op initiatief van de technieker en alleen voor gebruik in België.
De vaste lijn is ook inbegrepen, met onbeperkt bellen naar vaste lijnen en 1000 minuten/maand naar mobiele telefoons in België 24/7.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar