×
Internet op iPad

Internet op iPad

Tarieven

Kies uw Mobile Internet-abonnementen

Tips

Voordelen

Ik blijf altijd online

U hebt altijd en overal toegang tot het internet en uw e-mails. Zo blijft u onafgebroken in contact met uw vrienden, uw collega’s en uw familie.

Internet op ipad

Goed, beter, best

Het 3G-netwerk van Proximus is al verschillende jaren het krachtigste van België. Bovendien beschikt u nu in sommige gevallen zelfs over 4G. Zo snel surfte u nog nooit!

Internet op ipad

Proximus-klanten genieten van voordeeltarieven

Als Internet-klant krijgt u heel wat mobiel internetvolume gratis. Wilt u nog meer surfen? Dan doet u dat extra voordelig met onze bijzondere voordeeltarieven.

Internet op ipad

Ik kies in alle vrijheid

Liever een ander tariefplan? Geen probleem - u kunt gratis en zo vaak u wilt veranderen via MyProximus. Bovendien ondertekent u geen contract van bepaalde duur.

Internet op ipad
Informatie voor bestaande klanten

Al klant?

Ik wil veranderen van Mobile Internet-abonnement

Wilt u uw Mobile Internet-abonnement aanpassen? Surf dan gewoon naar MyProximus en schakel gratis om naar een ander tariefplan.

Ik wil mijn simkaart omruilen

Hebt u, voor uw model van iPad, een nanosimkaart nodig?
U kunt gratis uw huidige simkaart omruilen voor een aangepaste simkaart in een verkooppunt in uw buurt.

Ik wil mijn Pay&Surf-kaart herladen

Is uw surfkrediet op? Dan kunt u online herladen voor minstens € 10. Als u bovendien voor minstens € 15 herlaadt binnen de 31 dagen na uw vorige herlaadbeurt, dan ontvangt u een mooie bonus:

 • €10 = 500 MB + 250MB bonus
 • €15 = 750 MB + 375 MB bonus
 • €25 = 1250 MB + 625 MB bonus
 • €50 = 2500 MB + 1250 MB bonus
Ik wil op de hoogte blijven van mijn verbruik

Houd uw verbruik in de gaten via sms en vermijd verrassingen op uw factuur. Bovendien kunt u uw Mobile Internet-verbruik raadplegen via MyProximus.

Ik wil surfen in het buitenland
Ik wil meer volume bovenop mijn Internet Overal-abonnement
Ik wil genieten van het 4G-netwerk van Proximus met mijn abonnement

Om van 4G te genieten moet u zich in een gebied met 4G-netwerkbereik bevinden en hebt u een compatibel toestel nodig.

Opties en diensten

Standaardtarieven per land

standaardtarieven per land

Bekijk de standaardtarieven om te bellen, sms’en en surfen op uw bestemming of vanuit België naar het land van uw keuze.

Meer info

Goedkoper surfen vanuit het buitenland

Goedkoper surfen vanuit het buitenland

U vertrekt naar het buitenland? Ontdek onze opties om in het buitenland tegen de beste tarieven te surfen op uw laptop, tablet, iPad of smartphone.

Meer info

Wi-Fi Hotspots

Wi-Fi Hotspots

U surf gratis waar u wilt via de Wi-Fi hotspots in België (meer dan 930.000) en in het buitenland (meer dan 13 miljoen).

Meer info

Voorwaarden

Promotie voorwaarden
 • Geldig voor elk nieuw abonnement voor Mobile Internet Favorite
 • U krijgt € 5 korting gedurende 8 maanden
 • Zonder vast contract
 • Promotie niet cumuleerbaar met andere promoties
Algemene voorwaarden
 • Alle prijzen zijn inclusief btw en enkel geldig bij nationaal gebruik.
 • Mobile Internet Favorite For iPad: het inbegrepen volume is de klok rond te gebruiken tot maximaal 3 GB per maand. In geval van overschrijding wordt de verbinding niet verbroken en verlaagt Belgacom de snelheid tot 128 kbps.
 • Mobile Internet Pay&Surf For iPad: deze voorafbetaalde kaart is enkel geldig in België. Met de data-micro-simkaart van € 10 kunt u surfen op uw iPad, niet telefoneren. Als u ze gebruikt om online te sms'en, dan zullen deze tekstberichten aangerekend worden (€ 0,15/sms). Surf gedurende 1 maand met een maximaal downloadvolume van 500 MB. Na elke herlaadbeurt van minstens € 15 binnen 31 dagen na de vorige herlaadbeurt krijgt u extra volume gratis. Dit volume blijft geldig tot de volgende herlaadbeurt (of maximum 31 dagen).
 • Aangezien uw iPad permanent verbonden is met het internet, raden wij u aan een aangepast tariefplan te kiezen. Houd ook uw factuur in het buitenland onder controle door te kiezen voor een tariefplan gebaseerd op volume en niet op tijd.
 • Apple en het Apple-logo zijn gedeponeerde merken van Apple Inc., die in de Verenigde Staten en ook in andere landen zijn geregistreerd.
 • iPad is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc.
 • Genieten van het Proximus 4G-netwerk doet u met een compatibel toestel.
 • 4G is beschikbaar in een heel aantal Belgische steden (raadpleeg de kaart met netwerkbereik op www.proximus.be/4G). Toegang tot het 4G-netwerk is inbegrepen in alle Proximus-tariefplannen (behalve Mobile Internet Comfort 15h, Evening&Week-end en Free Week-end). Alle klanten genieten van een snelheid tot 25 Mbps. Klanten met een tariefplan Generation Connect, Proximus Smart+ 45, 50, 55, 65, 75 or 90, Bizz Smart XL40, 75, 100, Intense, Europe of de tariefplannen Mobile Internet (Comfort, Favorite, Favorite for iPad en Pro) genieten van een ultrasnelle verbinding tot 129 Mbps. Hebt u een tariefplan zonder inbegrepen data, dan betaalt u per verbruikte MB mobiel internet.

Kies voor Proximus

4G, het kwaliteit-netwerk

4G, het kwaliteit-netwerk

Meer info

Onze engagementen

Proximus tot uw dienst

Meer info

Uw trouw beloond

Premium club

Meer info

Proximus vergelijken

Vergelijk en ontdek de voordelen van Proximus

Meer info
Hulp nodig?
 • Bel ons op 0800 - 22 011 (optie "Klant worden")
  Ma - za : 08:00 - 22:00