×
×
U verhuist ?

U bent klant en verhuist?

Uw verhuis online plannen

In drie eenvoudige stappen verhuist u online al uw producten.

Een verhuis is een belangrijk moment in je leven. Wij stellen alles in het werk om er een zorgeloze ervaring van te maken. Reken op ons om je Internet, Proximus TV en vaste lijn in je nieuwe kantoor te installeren.
De prijs van je verhuis is € 48,76, installatie en activatie inbegrepen.

what cloud

U verhuist en hebt enkel een gsm-abonnement

Als u enkel een gsm-abonnement hebt, hoeft er geen technicus bij u langs te komen. U kunt uw adres via de e-Services veranderen om uw facturen rechtstreeks op uw nieuwe adres te doen toekomen.

Opgelet: deze dienst is alleen bestemd voor gsm-abonnees. U hebt een tariefplan via een tussenschakel (onderneming, instelling of derden)? Dan kunt u het facturatieadres van het gsm-abonnement dat u gebruikt niet veranderen.

Hoeveel kost uw verhuis?

De verhuis van al uw producten kost u vanaf nu slechts € 48,76 voor de installatie en activatie. Een technicus komt alles op uw nieuwe adres installeren. Deze dienst is bij uw verhuizingskosten inbegrepen.

Als u producten hebt die meer specifiek voor uw beroepsactiviteiten dienen (telefooncentrale, LAN/WAN-netwerk, enz.), raden wij u aan ons te contacteren om een bestek op te maken.

Bereikbaar blijven tijdens uw verhuis

U wenst bereikbaar te blijven en te surfen tijdens uw verhuis

Een hele dag zonder te kunnen bellen? Geen internet op kantoor? Geen contact hebben met uw klanten is ondenkbaar, al was het maar één dag.

Er zijn verschillende oplossingen om tijdens uw verhuizing bereikbaar te blijven:

  • U verwacht een belangrijk telefoontje tijdens uw verhuizing? Geen probleem: u kunt uw oproepen naar een ander telefoontoestel of uw gsm doorschakelen.
  • Tijdens uw verhuizing mist u geen enkele oproep dankzij PhoneMail. Beluister uw berichten waar en wanneer u wilt op uw vaste lijn of uw gsm.
  • Altijd bereikbaar op uw gsm, waar u ook bent. Maak uw keuze uit onze ruime waaier van oplossingen voor mobiele telefonie (toestellen en abonnementen).
  • Met mobiel internet kunt u overal surfen.
  • U wenst uw adres online te veranderen? Deze dienst is alleen beschikbaar voor de abonnees op de mobiele telefoondienst en kan niet worden genomen door gebruikers met een gsm-bundel die via een onderneming, een instelling of derden wordt beheerd.

Voorwaarden

Voorwaarden van de promotie

Gratis verhuizing - Pack

Aanbieding geldig van 17/10/2016 tot 31/12/2016. De verhuizing is gratis (in plaats van €48.76) voor klanten met een Bizz All-in pack van wie de verhuizing is gebeurd in de 3 maanden van de aanvraag. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere installatie en/of activeringspromoties

Contact