Onze Black Friday aanbiedingen zijn voorbij

Ontdek onze huidige aanbiedingen

Voorwaarden van het gezamenlijke bod:
Geldig van 26/11/2020 t.e.m. 30/11/2020 bij elke gezamenlijk aanbod van 24 maanden bestaande uit een smartphone met 1) een mobiel abonnement vanaf € 15 zonder DataPhone, of 2) een mobiel abonnement vanaf € 15 in combinatie met DataPhone 500 MB van € 5/maand, DataPhone 1 GB van € 10/maand, DataPhone 1,5 GB van € 15/maand of DataPhone 2 GB van € 20/maand; of 3) een mobiel abonnement vanaf € 19,99 in combinatie met DataPhone 2,5 GB van € 25. DataPhone optie niet compatibel met Mobilus 5G Unlimited, Bizz Mobile 5G International of Unlimited Premium. Zolang de voorraad strekt. Beëindiging binnen de 24 maanden: restwaarde verschuldigd voor toestel o.b.v. aflossingstabel in contract. Alle abonnementen worden betaald via domiciliëring.
iPhone is een gedeponeerd handelsmerk van Apple Computer Inc.

Prijzen incl. btw geldig in België en onderweg (roaming) in de EU (+ IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), uitgezonderd speciale nummers (voting, 0900, ...) en diensten van derden. Onbeperkte diensten en roaming zijn enkel voor persoonlijk en normaal/redelijk gebruik zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden van Proximus. De niet-opgebruikte belminuten, sms’en en MB begrepen in de bundel worden niet overgedragen naar de volgende maand. De oproepen worden gefactureerd per seconde vanaf de 61e seconde. Het dataverbruik wordt berekend per schijf van 1 KB. Wanneer het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel, wordt de internetverbinding (met inbegrip van de favoriete app) stopgezet tot de start van de volgende facturatiecyclus.

De Mobilus-abonnementen geven je toegang tot de volgende Proximus netwerken in de specifieke zones in België en met een een compatibel toestel:

Toegang tot netwerk 2G 3G/3G+ 4G/4G+ 5G
Mobilus S
Mobilus M
Mobilus L
Mobilus Unlimited
Mobilus Unlimited Premium

Mobilus Unlimited Premium :
Het 5G-netwerk is enkel toegankelijk in specifieke zones in België met een 5G compatibel toestel: meer info op www.proximus.be/5G.. Het dataverbruik in België is onbeperkt. In de rest van de EU beschik je over 50  GB/maand: daarna kan je onbeperkt verder surfen aan € 0,0042/MB.

Wanneer de eenheden begrepen in de bundel opgebruikt zijn, worden de oproepen aangerekend tegen € 0,30/min. en de MB tegen € 0,10/MB.  

Favoriete app: het onbeperkte surfvolume voor het gebruik van een app is te kiezen uit een lijst van door Proximus geselecteerde apps. Standaard is WhatsApp geactiveerd. Je kunt eenmaal per maand van app veranderen via MyProximus. Voor sommige apps kunnen beperkingen gelden. Meer info op www.proximus.be/support. De algemene voorwaarden van de apps blijven van toepassing. Proximus behoudt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen, rekening houdend met een opzegtermijn van 1 maand. Wanneer het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel, wordt het onbeperkt gebruik van de favoriete app stopgezet tot de start van de volgende facturatiecyclus.

Landen waarvoor de Mobilus-bundels van toepassing zijn: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen.