Samsung Galaxy A25 5G: review

Gepubliceerd op 19/02/2024 in Smartphones

Met de komst van de Samsung Galaxy A25 5G voegt Samsung opnieuw een betaalbare smartphone met tal van uitstekende functies toe aan haar assortiment. Van een knap beeldscherm tot kwalitatieve camera’s en hoogwaardig geluid, deze smartphone heeft heel wat te bieden.

Samsung Galaxy A25 5G: review

1. Cinema op het kleine scherm

De Samsung Galaxy A25 5G heeft een scherm van uitstekende kwaliteit voor zijn prijsklasse. Met het 6,5 inch Super AMOLED-beeldscherm en een resolutie in FHD+ geniet je van knappe beelden voor al je entertainment. In combinatie met de 120 Hz verversingssnelheid krijg je vloeiende overgangen. Voeg daar nog Enhanced Sound met Stereo SPK aan toe en je hebt een bioscoopervaring op het kleine scherm.


2. Je mooiste momenten vastleggen

Je legt met de Samsung Galaxy A25 5G voortaan zonder moeite de mooie momenten uit je leven vast. Dankzij de 50MP hoofdcamera, een ultragroothoeklens van 8 MP en een macrocamera met 2 MP is dat een koud kunstje. Bovendien biedt de hoofdcamera optische beeldstabilisatie zodat je beter foto’s en video’s kan maken. Over video’s gesproken, met de UHD 4K-camera film je in 30 fps voor vloeiende, elegante beelden.


3. Krachtige prestaties

Deze budgetvriendelijke smartphone moet niet onderdoen voor andere toestellen uit dit segment. Hij beschikt over het Android 14-besturingssysteem en voorziet vier OS-updates en vijf security-updates en wordt aangedreven door een Exynos 1280-processor. Die biedt redelijk vlotte prestaties om te appen, browsen en simpele games te spelen.

Dankzij de 5000 mAh-batterij gaat je smartphone lang mee en kan je makkelijk een hele dag verder bij normaal gebruik. Je kan bovendien gebruikmaken van 25W Fast Charging. Deze smartphone is verkrijgbaar met 128 GB intern geheugen en 100 GB extern geheugen of 256 GB intern geheugen en 220 GB extern.


Zoals de naam doet vermoeden, is de Samsung Galaxy A25 ook compatibel met het supersnelle 5G-netwerk. Proximus was de eerste operator in België die in 2016 al begon te testen met 5G. Hierdoor is het 5G-netwerk momenteel al in verschillende Belgische gemeenten beschikbaar. Ontdek of je al met 5G kan surfen in jouw regio dankzij onze handige kaart met netwerkbereik.

Haal deze smartphone in huis in de kleur Blue, Yellow of Blue Black en geniet meteen van het snelste mobiele netwerk in België!


Heb jij je oog laten vallen op de Samsung Galaxy A25 5G? Surf dan snel naar onze webshop en haal hem meteen in huis! Waar wacht je nog op?

Ja, ik wil de Samsung Galaxy A25!

Ben je eerder op zoek naar een nieuwe zakelijke smartphone? In onze webshop vind je zeker een exemplaar dat aan jouw professionele eisen voldoet.

Ja, ik wil de Samsung Galaxy A25 voor mijn bedrijf!

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie