×
Proximus TV - Televisie

Televisie

TV-abonnement

Kijk tv op uw eigen ritme en hoe u het wilt.

TV-abonnement

TV-abonnement

Met Proximus TV kijkt u naar meer dan 80 Belgische en internationale zenders, in digitale of hd-kwaliteit. Zet een programma op pauze en kijk verder wanneer het u past, spoel terug of neem het op. Geniet ook van gratis basketbal, voetbal en TV Overal.

Meer info

TV Replay

TV Replay

U hebt een uitzending gemist of bent vergeten om een film op te nemen? Dankzij TV Replay bekijkt u programma’s tot 36 uur terug in de tijd zo vaak u maar wenst.

Meer info

TV Partout

TV Partout

Met TV Overal kijkt u overal televisie. U kijkt tv op uw tablet, PC/Mac of smartphone, waar u ook bent. Kijk naar meer dan 40 zenders, zowel thuis als onderweg!

Meer info

Tv-gids

Tv-gids Proximus TV

Met de tv-gids ziet u alle tv-programma’s voor de komende 7 dagen. De tv-gids toont u uitzendingen, programma’s en films die Proximus TV uitzendt deze week.

Meer info

Series & Films

Op aanvraag catalogus

Proximus TV op aanvraag catalogus

U hebt thuis, via uw tv-menu, toegang tot een uitgebreide catalogus van films, series en tv-programma's, die voortdurend wordt aangevuld.

Meer info

Movies & Series Pass

Movies & Series Pass

Met de Movies & Series Pass krijgt u voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang tot een steeds veranderend aanbod aan topfilms en series. Een aanbod voor de hele familie, met elke dag een nieuwe film of aflevering van een serie!

Meer info

Proximus en Netflix

Proximus and Netflix

Netflix biedt een ruim aanbod aan films, TV-series en programma’s op aanvraag. U kunt kijken op verschillende toestellen en neemt zo uw favoriete films en shows overal mee naartoe.

Meer info

Ik wil meer

Proximus TV I want more

Andere opties voor fans van kwaliteitsseries en -films: boeket Entertainment, RTL Series Pass en Cinefeel Pass. Uw favoriete film op Proximus TV, bij u thuis in alle comfort.

Meer info

Sports

Een gevarieerd aanbod dat aan al uw behoeften voldoet.

Gebeten door voetbal?

Proximus TV – Gebeten door voetbal

U bent een beetje voetbalgek? Wij bieden wat u nodig hebt: het beste van het Belgische en internationale voetbal!

Meer info

Sportliefhebber ?

Proximus TV – Sportliefhebber

U bent een sportliefhebber? Ontdek ons gratis aanbod basketbal en onze Sports & Pleasure en All Sports boeketten en volg uw favoriete sport op de beste sportzenders.

Meer info

Vrije tijd

Multi boeket

TV apparatuur - Multi boeket

Een selectie van 5 boeketten voor het hele gezin: kinderprogramma’s, kwaliteitsfilms en –series, natuurdocumentaires, muziek- en cultuurzenders en sport!

Meer info

Special kinderen

Proximus TV - special kinderen

Ontdek het Kids boeket en de Kids Pass of combineer beide en laat uw kinderen dromen! Ze zullen genieten van Nick Jr, Boomerang, Disney Junior en zoveel meer.

Meer info

Ieder zijn zin

Proximus tv - ieder zijn zin

Ieder zijn zin: bekijk documentaires, muziekzenders en culturele inhoud. Geniet van uw favoriete zenders als MTV live HD, Discovery en gebruik VRT Net Gemist.

Meer info

Adult aanbod

Proximus TV - adult aanbod

Het X-aanbod voor volwassenen op Proximus TV: het X-Adult boeket, de X-Adult Pass en de Gay Pass. Vind het aanbod dat u het best bevalt.

Meer info

Meerdere tv’s aansluiten

Proximus TV équipement

Wat hebt u nodig ?

Wat hebt u nodig om van Proximus TV te genieten? Kies uw Pack, vind info over de nodige apparatuur, decoders en modem of b-box. We stellen u draadloze oplossingen voor om bekabeling te vermijden.

Meer info

Kies voor Proximus

4G, het kwaliteit-netwerk

4G, het kwaliteit-netwerk

Meer info

Onze engagementen

Proximus tot uw dienst

Meer info

Uw trouw beloond

Premium club

Meer info

Proximus vergelijken

Vergelijk en ontdek de voordelen van Proximus

Meer info
Hulp nodig?
  • Bel ons op 0800 - 22 011 (optie "Klant worden")
    Ma - za : 08:00 - 22:00