Technisch probleem

• Bekijk je Netflix op je tv, via je eigen wifi of via Public Wi-Fi Hotspots, dan gebruik je hiervoor het datavolume van je vast internet.
  • Bekijk je Netflix op je tablet of gsm via mobiele data (5G, 4G of 3G), dan is dit van het datavolume van je mobiele abonnement.
  • Voor 1 uur kijken in standaarddefinitie (SD) verbruik je ongeveer 1 GB per uur, voor hoge definitie (HD) tot 3 GB per uur, voor Ultra HD tot 7 GB per uur.
  • Je doet er goed aan, voor je vaste verbinding en zeker voor je mobiele data, regelmatig je  verbruik te raadplegenNieuw venster .
  • Wanneer je het  internetvolume hebt overschredenNieuw venster , kan kijken naar Netflix moeilijker zijn en/of extra aangerekend worden. Je kunt extra volume aanvragen.

Je moet de cookies verwijderen:

1. Druk op de menu toets van je afstandsbediening.
  2. Selecteer Instellingen > Systeem > Confidentialiteit/Veiligheid > Cookies beherenJaVerdergaan
Je kunt Netflix op je Playstation bekijken. Je krijgt een volledige uitleg op de website van NetflixNieuw venster .
Wil je Netflix in UHD op je tv bekijken? Dan heb je deze TV Box (zie hieronder), een UHD-compatibel tv-toestel, een UHD Netflix-abonnement en voldoende verbindingssnelheid nodig. Controleer op NetflixNieuw venster of je Netflix kunt bekijken in UHD.
V6 decoder met 4 lampjes

Heb je genoeg info?