All Kids presenteert … disco en dierenplezier

Films | Elke dag en elk weekend legt de tv-optie All Kids jouw kroost en de rest van het gezin flink in de watten. Nu in de kijker: rolschaatsen met K3, leren met beren en op avontuur met Kung Fu Panda!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De optie All Kids van Proximus TV geeft je niet alleen toegang tot vijf extra kinderzenders, maar ook tot de Studio 100 GO Pass en een catalogus vol films die geschikt zijn voor je kroost.
 
Rolschaatsen met K3!
 
K3-fans worden stevig in de watten gelegd met de Studio 100 GO Pass! Wie de meisjes graag aan het werk ziet in de rollerdisco, kan naar hartenlust genieten: de eerste twee seizoenen van de serie zijn nu integraal beschikbaar.
 
In K3 Roller Disco staan de meisjes van K3 voor een uitdaging van formaat: ze gaan samen een rollerdisco uitbaten. Marthe verzorgt de bar, Hanne verhuurt de rolschaatsen en Klaasje is redder in nood op de rolschaatsbaan. Buurman Marcel (Jacques Vermeire) springt af en toe binnen en zorgt er gewoonlijk voor dat niet alles op wieltjes loopt. En natuurlijk is er muziek: DJ Guus (Samir Hassan) draait de plaatjes in de rollerdisco.
 
Heb jij na het bekijken van K3 Roller Disco zin in méér? Dan hebben wij goed nieuws, want het derde seizoen van de serie is in de maak. En jij kunt er gewoon bij zijn! Doe mee met onze wedstrijd en win een figurantenrol in K3 Roller Disco, seizoen 3.
 
Meer info over de Studio 100 GO Pass? Hier moet je zijn!
Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!



Weekendspecials vol dierenplezier
 
Wat Beren Leren
 
Zaterdag is het weer tijd voor een leuke weekendspecial op Cartoon Network: ideaal voor ouders die ’s ochtends graag nog wat willen soezen. Deze week kan het jonge volkje het weekend goed inzetten met een special van ‘Wat Beren Leren’.

Volg de knotsgekke belevenissen van de drie berenbroers Grizz, Panda en IJsbeer. De broers proberen wanhopig te integreren in de hedendaagse, menselijke beschaving en het sociale stadsleven. Dat dit niet meevalt als je een beer bent, mag duidelijk zijn. De beren willen wel altijd het juiste doen, maar raken voortdurend verzeild in netelige situaties.
 
Wat Beren Leren is een scherpzinnige, grappige en aandoenlijke serie voor kinderen, en zaterdag 27 april om 8 uur trakteert Cartoon Network op een dubbele aflevering! Deze zender zit in het basispakket van Proximus TV en is in Vlaanderen te bekijken op kanaal 131 en in Brussel op kanaal 159.
 
Doe ook mee met onze wedstrijd en win leuke goodies van deze serie!
Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!



Kung Fu Panda
 
Panda Po is een echte fan van Kung Fu, een Chinese vechtkunst. Zijn grootste wens is om zich bij de Vurige Vijf aan te sluiten, zodat hij een grote Kung-Fu meester kan worden. Door heel veel toeval is de dikke panda toch in de groep opgenomen. Na de ene na de andere tegenslag en een heleboel snacks kan Po met zijn positieve instelling en bijzondere vechtkunsten toch de groep helpen. Onder leiding van Meester Shifu zijn er de sterke Tijger, aap Monkie, kraanvogel Kraan, vriendelijke Adder, supersnelle Mantis en Po om de Vallei van de Vrede te beschermen.
 
Op zaterdag 27 april om 12 uur trakteert Nicktoons jong en oud op een dubbele aflevering van Kung Fu Panda. Deze zender is inbegrepen bij de All Kids tv-optie van Proximus TV en is in Vlaanderen en Brussel te bekijken op kanaal 137.
 
Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!



All Kids

De All Kids tv-optie heeft álles om je kinderen te verwennen. Met de Kids Channels krijg je vijf extra zenders speciaal gericht op kleine en grotere bengels. Een uniek aanbod met de leukste tekenfilms, series én muziek, want ook Studio 100 HITS is inbegrepen.

Zoals gezegd krijg je daarnaast met All Kids ook de Studio 100 GO Pass, een uitgebreide selectie van series, musicals, films, muziek, boeken en spelletjes.

Ten slotte geeft All Kids je ook nog toegang tot een filmcatalogus (met Tarzan, Paddington, enz.) én het aanbod van Ketnet en Pebble TV op aanvraag. Zo kunnen jij en je kinderen de beste films en series bekijken wanneer jullie er maar zin in hebben.
 
Om een Kids tv-optie te bestellen, moet je eerst een tv-pack kiezen. All Kids is inbegrepen bij Tuttimus.
Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top