Dark Phoenix zorgt voor zachtgeprijsde X-Men in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV

Films | ‘X-Men: Dark Phoenix’ bestormt vanaf 5 juni de Belgische bioscopen! Om dat te vieren, zorgen wij voor zachtgeprijsde X-Men in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

In X-Men: Dark Phoenix nemen de X-Men het op tegen hun krachtigste tegenstander ooit. Iemand uit eigen kringen nog wel, want Jean Grey begint ongelooflijke krachten te ontwikkelen die haar doen veranderen in de kwaadaardige Dark Phoenix. Aan de X-Men om te beslissen of het leven van één familielid meer waard is dan dat van alle andere mensen op aarde…



X-Men: Dark Phoenix is een film van Simon Kinberg, met een schitterende Sophie Turner (Game Of Thrones) in de hoofdrol. Verder zie je onder meer James McAvoy, Michael Fassbender, Jessica Chastain, Jennifer Lawrence en Evan Peters.


Dark Phoenix bestormt vanaf 5 juni de Belgische bioscoopzalen. Om dat te vieren, zorgen wij voor zachte prijzen in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV!
 
Tot 13 juni zijn tien films uit de X-Men-saga in de aanbieding! Profiteer ervan en trakteer jezelf op een heuse X-Men-marathon.
 
Voor slechts 2,49 EUR per film:

X-Men
X2: X-Men United
X-Men: The Last Stand
X-Men Origins: Wolverine
X-Men: First Class
The Wolverine
X-Men: Days of Future Past
Deadpool
X-Men: Apocalypse
Logan

De X-Men films zijn beschikbaar bij op aanvraag/films/in promotie in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Hoe een film huren uit onze catalogus?
 
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top