Nieuw in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV (9 mei)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film uit de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV? Hieronder ontdek je wat er op het menu staat.

Nieuw in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV (9 mei) © IMDb

The Favourite
Engeland is in volle oorlog met de Fransen. De emotioneel en fysiek gehavende koningin Anne zwaait de scepter. Schijnbaar bewust van haar onbekwaamheid laat ze haar goede vriendin en meesterstrateeg 'Lady Sarah' het land besturen. De mannen, die zijn namelijk te druk bezig met het racen van hun ganzen en het importeren van ananassen. De nieuwe dienstmeid Abigail heeft de aandacht getrokken van Sarah en ze neemt het meisje in bescherming. Abigail kan opnieuw proeven van de aristocratie, waartoe ze ooit behoorde en waar ze een allesoverheersend verlangen naar koestert. Sarah wijkt vanwege staatszaken steeds vaker van de zijde van Queen Anne. Abigail ziet haar kans schoon om het vertrouwen van de koningin te winnen en haar ambities waar te maken. Geen vrouw, man of konijn zal haar een strobreed in de weg leggen.
 
Komisch historisch drama van Yorgos Lanthimos met Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz en Joe Alwyn

The Favourite is vanaf 6 mei beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV


The Mule

The Mule © Isopix

Earl Stone verdient een centje bij als drugskoerier. Agent Colin Bates zit hem echter op de hielen. The Mule is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Leo Sharp.
 
Drama van Clint Eastwood met Clint Eastwood zelf, Bradley Cooper en Alison Eastwood

The Mule is vanaf 9 mei beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV


London Fields

London Fields © Charlie Gray / Photo News

De nabije toekomst. Femme fatale Nicola Six krijgt een duister visioen waarin ze ziet dat iemand haar binnenkort zal vermoorden. Drie verschillende mannen zijn haar verdachten. 

Thriller van Matthew Cullen met Amber Heard, Billy Bob Thornton, Cara Delevigne en Jim Sturgess

London Fields is vanaf 9 mei beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV

High Life

High Life © Isopix

Monte woont met zijn dochter Willow aan boord van een ruimteschip, geïsoleerd van alles en iedereen. De eenzame man hanteert een strikte zelfdiscipline. Hij behoorde tot een groep gevangenen die op missie gestuurd werd naar een zwart gat en verwekte Willow tegen zijn wil om de jonge Boyse te bevruchten. Nu blijven enkel vader en dochter over. Door Willow ervaart Monte voor de allereerste keer een allesomvattende liefde en alleen met elkaar komen vader en dochter aan op hun bestemming: het zwarte gat waarin alle tijd en ruimte ophouden te bestaan.

Sciencefictionfilm van Claire Denis met Robert Pattinson, Juliette Binoche en Mia Goth

High Life is vanaf 7 mei beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV

Goodland

Goodland

De sherriff van een kleine landbouwgemeenschap komt voor een raadsel te staan. Op de dag dat een fotograaf in het slaperige dorpje aankomt, wordt het lijk van een zwerver gevonden. Hij zal alles op alles moeten zetten om de waarheid te achterhalen, maar niets is zo simpel als het lijkt.


Thriller van Josh Doke met Matthew Weiss, Cinnamon Schultz en Sarah Kennedy

Goodland is vanaf 9 mei beschikbaar in de catalogus

Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening en maak je keuze uit het ruime aanbod van de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV

Top