Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (28 maart)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (28 maart) © IMDb

Een flinke portie spanning, drama, actie, avontuur en horror ... voor elk wat wils dus. De maartse buien en aprilse grillen zijn nog niet uitgeraasd, dus vergeet de frisse donkere en regenachtige avonden en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.

Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV
Meer weten over Proximus TV?

Ook deze maand zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus!

Fantastic Beasts : The Crimes Of Grindelwald

Fantastic Beasts : The Crimes Of Grindelwald © IMDb

Dit is de tweede van vijf verfilmingen van de tovenaarswereld, beschreven door cultfiguur J.K. Rowling. De verhalen spelen zich af lang voor het bestaan van 's werelds bekendste tovenaar Harry Potter. Op het einde van de eerste film werd de gevaarlijke Gellert Grindelwald ontmaskerd en gevangen genomen door de MACUSA (Magical Congres of the United States of America). Zijn gevangenschap zal echter van korte duur zijn. Hij wil zijn bedreigingen waar maken en een wereld creëren waarbij volbloed tovenaars de alleenheerschappij hebben over zowel tovenaars als mensen. Zijn aanhang wordt steeds groter en de jonge Albus Dumbledore (Perkamentus) zal de hulp van onze vriend Newt Scamander opnieuw moeten inroepen. Deze gaat in zijn typische stijl de uitdaging aan, zich niet ten volle bewust van het gevaar dat dit met zich zal meebrengen. De lijnen worden uitgezet en in een wereld in verandering is het vaak onduidelijk wiens loyaliteit waar ligt.

Fantasyfilm van David Yates, met Eddie Redmayne,Johnny Depp, Katherine Waterston, Ezra Miller, Jude Law en Zoë Kravitz

Fantastic Beasts : The Crimes Of Grindelwald is vanaf 25 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Widows

Widows © IMDb

Van de Oscar®winnende regisseur Steve McQueen (12 Years a Slave) en co-schrijver en bestsellerauteur Gillian Flynn (Gone Girl) komt een zinderende, moderne thriller over misdaad, passie en corruptie. Widows is het verhaal over vier vrouwen die niets met elkaar gemeen hebben behalve een schuld die is achtergelaten door de criminele activiteiten van hun overleden echtgenoten. In het hedendaagse Chicago, in een tijd van onrust, ontstaan spanningen wanneer Veronica (Oscar®winnares Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) en Belle (Cynthia Erivo) hun lot in eigen handen nemen en samenzweren om een toekomst te smeden op hun eigen voorwaarden.

Thriller van Steve McQueen, met Viola Davis, Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez, Cynthia Erivo, Liam Neeson, Colin Farrell, Robert Duvall, Daniel Kaluuya en Brian Tyree Henry

Widows is vanaf 25 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Les filles du soleil

Les filles du soleil © IMDb

Bahar, de bevelhebber van het bataljon Koeridsche vrouwelijke soldaten (Filles du Soleil), besluit terug te keren naar de stad waar een aantal van hen een paar maanden geleden gevangen is genomen door extremisten en  en heeft gezworen zich met geweld te wreken. Bahar wordt bovenal gedreven door de zoektocht naar haar gevangengenomen zoontje. Ze ontmoet Mathilde, een Franse journalist, die de eerste dagen van het offensief vastlegt en de zin van de waanzin probeert te onderscheiden.

Oorlogsdrama van Eva Husson, met  Golshifteh Farahani, Emmanuelle Bercot en Zübeyde Bulut

Les filles du soleil is vanaf 27 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Look Away

Look Away © IMDb

Maria is een verlegen en teruggetrokken tienermeisje. Thuis voelt ze zich vervreemd van haar ouders en op school wordt ze verstoten. Uiteindelijk vindt ze een boezemvriendin in Airam, een persoon in haar eigen spiegelbeeld. Deze ontdekking blijkt gruwelijke gevolgen te hebben wanneer ze met de kwaadaardige Airam van plaats wisselt.

Thriller van Assaf Bernstein, met India Eisley, Mira Sorvino en Jason Isaacs

Look Away is vanaf 28 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The Kindergarten Teacher

The Kindergarten Teacher © IMDb

De veertigjarige New-Yorkse kleuterjuf Lisa raakt stilaan uitgeblust, zowel in de klas als thuis. Het enige lichtpuntje in haar leven zijn de avondlessen poëzie die ze volgt. Wanneer ze ontdekt dat een vijfjarige leerling uit haar klas wel eens een poëtisch kindgenie zou kunnen zijn, raakt Lisa eerst door hem gefascineerd - en vervolgens geobsedeerd. Terwijl ze probeert om hem te beschermen tegen zijn afwezige ouders, zet ze al snel haar eigen carrière, gezin en vrijheid op het spel om zijn artistieke potentieel tot wording te laten komen.

Drama van Sara Colangelo, met Maggie Gyllenhaal, Rosa Salazar, Gael García Bernal en  Ato Blankson-Wood

The Kindergarten Teacher is vanaf 28 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

I Still See You

I Still See You © IMDb

Een stadje in Illinois, vlakbij Chicago. Bijna tien jaar geleden scheurde hier de wereld open door een apocalyptische gebeurtenis, waardoor de scheiding tussen leven en dood vervaagd is. Sindsdien wonen de mensen er samen met geesten, ook wel Remnants genoemd. Na jaren van harmonie bedreigt een Remnant het leven van een jong meisje, Veronica (Bella Thorne). Samen met haar klasgenoot Kirk trekt ze op onderzoek uit en stuit ze op een complot van een leraar, die op zoek is naar een vervanging van zijn dode dochter.
 
Thriller van Scott Speer, met Bella Thorne, Richard Harmon en Dermot Mulroney

I Still See You is vanaf 28 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Robin Hood

Robin Hood © IMDb

Robin van Loxley (Taron Egerton) heeft het allemaal: een adellijke titel, bijhorend fortuin en een goed lief (Eve Hewson). Tot hij door de Sheriff van Nottingham (Ben Mendelsohn) wordt opgeroepen als kruisvaarder. Wanneer hij jaren later weer thuiskomt, is hij alles kwijt. Samen met zijn Moorse leermeester (Jamie Foxx) komt hij in opstand tegen het corrupte Engelse bewind.

Actiefilm van Otto Bathurst, met Taron Egerton, Jamie Foxx, Ben Mendelsohn, Eve Hewson, Jamie Dornan en F. Murray Abraham

Robin Hood is vanaf 28 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Robin Hood is een populaire jongen: de meest iconische verfilmingen

Top