Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (13 februari)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Een flinke portie drama, avontuur, komedie, romantiek, horror, animatie en een knotsgekke familiefilm... voor elk wat wils dus. Vergeet de frisse donkere winterse avonden en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.
Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (13 februari) © IMDb

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Een flinke portie drama, avontuur, komedie, romantiek, horror, animatie en een knotsgekke familiefilm... voor elk wat wils dus. Vergeet de frisse donkere winterse avonden en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.

Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV
Meer weten over Proximus TV?

Ook deze maand zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus!

Arthur & Claire

Arthur & Claire © IMDb

De Duitse Arthur reist naar Amsterdam om in een levenseindekliniek zelfbewust euthanasie toe te passen. In zijn laatste nacht stoort hij zich aan de harde muziek in de kamer naast hem van zijn hotel. Daar slaapt de jonge Claire die zich in deze nacht van het leven wil beroven en vastberaden is. Arthur is ter plaatse en vanaf dat moment stelt hij zijn eigen situatie in ander daglicht.

Drama van Miguel Alexandre, met Hannah Hoekstra, Josef Hader en Rainer Bock

Arthur & Claire is vanaf 12 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Rafaël

Rafaël © IMDb

Wanneer Nazir aan het begin van de Arabische Lente geen visum krijgt om in Nederland bij de geboorte van zijn zoon te kunnen zijn, besluit hij evengoed illegaal de oversteek naar Europa te maken. Tijdens deze helse reis krijgt hij alleen hulp van zijn hoogzwangere, Nederlandse vrouw Kimmy. Nazir komt terecht in Lampedusa.

Drama van Ben Sombogaart, met Melody Klaver, Nabil Mallat en Mehdi Meskar

Rafaël is vanaf 12 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Caroline, Coco en de wilde neushoorn (Cirkeline, Coco og det Vilde Næsehorn)

Caroline, Coco en de wilde neushoorn (Cirkeline, Coco og det Vilde Næsehorn) © IMDb

Op een dag verschijnt een klein meisje in de wereld van Cirkeline. Haar naam is Coco en ze lijkt precies op haar - alleen heeft ze een zwarte huid, krullend haar en een kroon. Ze is een prinses en ze vertelt Cirkeline dat ze uit het land komt waar chocolade groeit aan de bomen. Dat is een plek die Cirkeline's twee vrienden, Ingolf en Frederik, graag zouden willen bezoeken. Opa kent Afrika als zijn broekzak en dus gaan ze er naar toe met zijn vliegtuig en nemen ze Oswald mee: een vurige gehumeurde neushoorn die het beu is door de groten de les gelezen te worden. Hij zorgt ervoor dat onze vrienden geen problemen ondervinden.

Deense animatiefilm van Jannik Hastrup, met de stemmen van Tommy Kenter, Anne Marie Helger en Magdalena Nonsgjogv Trantou (O.V.)

Caroline, Coco en de wilde neushoorn is vanaf 12 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

De dolle tweeling 4: Meer dan beste vrienden (Hanni & Nanni: Mehr als Beste Freunde)

De dolle tweeling 4: Meer dan beste vrienden (Hanni & Nanni: Mehr als Beste Freunde) © IMDb

Hanni en Nanni worden door hun moeder naar een kostschool gestuurd, want ze moet professioneel weg voor langere tijd en ze heeft helemaal geen vertrouwen in de vader om voor de tweeling te zorgen. Hanni en Nanni vinden dit maar niets en zijn van plan zich zo slecht te gedragen, dat ze nog tijdens de proefperiode buitenvliegen uit de school. Dan vindt Nanni plotseling plezier in het internaat en krijgt nieuwe vriendinnen, terwijl Hanni nog steeds werkt aan hun originele plan.

Familiefilm van Isabell Suba, met Rosa en Laila Meinecke, Jessica Schwarz, Katharina Thalbach en Maria Schrader

De dolle tweeling 4 is vanaf 12 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Deadpool 2

Deadpool 2 © IMDb

Marvels grofgebekte huurling is terug! Groter, beter en nog vaker zonder broek dan ooit tevoren. Wanneer er een supersoldaat met een moorddadige missie arriveert, wordt Deadpool gedwongen om na te denken over vriendschap, familie en wat het daadwerkelijk betekent om een held te zijn. Dit alles terwijl hij iedereen er 50 tinten grijs van langs geeft. Want soms moet je het vuil spelen om het goede te doen.

Actiefilm van David Leitch, met Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin en Zazie Beetz

Deadpool 2 is vanaf 12 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Perfect Skin

Perfect Skin © IMDb

Het verhaal speelt zich af in Londen. De film verkent het tatoeëren en het modificeren van het lichaam. Katia is een jonge Poolse vrouw. Ze heeft een relatie met een mysterieuze tatoeëerder. Haar verhouding neemt een donkere wending naarmate haar fascinatie voor hem groeit.

Horrorthriller van Kevin Chicken, met Richard Brake, Natalia Kostrzewa en Jo Woodcock

Perfect Skin is vanaf 12 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Dilili à Paris

Dilili à Paris © IMDb

Dilili is een prinses uit Nieuw-Caledonië, speciaal naar Parijs gebracht om tentoongesteld te worden in een park. De Parijzenaars hebben haar maandenlang kunnen aanschouwen en nu is het haar beurt om hen te gaan observeren. En het belangrijkste: ze wil een mysterie oplossen. Kleine meisjes worden ontvoerd door een sekte die de politie steeds te snel af is. Dilili wordt tijdens haar avontuur geholpen door de jonge Orel, die leveringen rondbrengt op zijn driewieler en dus de stad als geen ander kent.

Animatiefilm van Michel Ocelot, met de stemmen van Prunelle Charles-Ambron, Enzo Ratsito en Natalie Dessay (O.V.)

Dilili à Paris is vanaf 13 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Voyez comme on danse

Voyez comme on danse © IMDb

Julien voelt constant een vijandige aanwezigheid achter hem. Alex, zijn zoon, verneemt dat Eva, een 17-jarig meisje van de middelbare school, vergat hem te laten weten dat hij vader zou worden. Eva's moeder, Véro, blikt terug op een ongelukkig verleden sinds haar geboorte en denkt dat ze gedwongen zal worden al haar tijd op te offeren op haar oude dag om het toekomstige kind op te voeden. Elizabeth, wiens man Bertrand is verdwenen, ziet dat haar huis helemaal overhoop wordt gehaald bij een zoekactie van de politie. En dat is nog niet alles...

Komisch drama van Michel Blanc, met Karin Viard, Carole Bouquet en Charlotte Rampling

Voyez comme on danse is vanaf 13 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The House with a Clock in Its Walls

The House with a Clock in Its Walls © IMDb

De nieuwe magische film van Amblin studio’s vertelt het verhaal van Lewis, die wanneer zijn ouders overlijden naar zijn oom Jonathan wordt gestuurd in een krakend oud huis met een mysterieuze tikkende klok. Er gebeuren de meest vreemde en onverwachte dingen waardoor Lewis er al snel achter komt dat er iets bijzonders aan de hand is met zijn oom, de vriendelijke buurvrouw Zimmerman en het huis, iets magisch! Lewis wordt meegenomen in de wereld van magie en bezweringen en probeert hiermee indruk te maken op zijn nieuwe schoolvriend, maar ervaart dat er duistere krachten meespelen. Samen met zijn oom en buurvrouw neemt Lewis het op tegen deze duistere krachten en zijn zij vastberaden de magische klok in het huis te stoppen voordat deze de wereld verwoest.

Horror/Fantasyfilm van Eli Roth, met Cate Blanchett, Jack Black, Sunny Suljic en Eli Roth

The House with a Clock in Its Walls is vanaf 13 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Johnny English Strikes Again

Johnny English Strikes Again © IMDb

Na een cyberaanval worden de identiteitsgegevens van alle geheimagenten in het Verenigd Koninkrijk gelekt. Een klusje voor Johnny English: zijn werkgever schakelt hem in om de meesterhacker achter die aanval te vinden.

Komedie van David Kerr, met Rowan Atkinson, Olga Kurylenko en Ben Miller

Johnny English Strikes Again is vanaf 13 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Blue Night (Here and Now)

Blue Night (Here and Now) © IMDb

Op de vooravond van een belangrijk optreden in het Birdland Jazz Club krijgt Vivienne Carala zwaar nieuws te horen van haar dokter dat haar wereld voorgoed zal veranderen. Ze weet hier niet mee om te gaan tijdens de repetities met haar band en haar manager Ben en poogt haar bazige moeder Jeanne te ontwijken. Uiteindelijk deelt ze het nieuws met haar tienerdochter en haar ex en zoekt ze troost in de New Yorkse straten waar ze stilstaat bij haar verleden en de toekomst.

Muziekdrama van Fabien Constant, met Sarah Jessica Parker, Simon Baker, Renée Zellweger, Jacqueline Bisset en Common

Blue Night is vanaf 13 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Top