‘Corgi style’ blikseminterview, met An Lemmens en Clara Cleymans

Films | In de animatiefilm ‘Corgi’ zijn onder meer de stemmen te horen van An Lemmens en Clara Cleymans. De dames kregen van ons een paar snelle vragen. En snelle vragen verdienen snelle antwoorden!

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘Corgi’ is een prachtige 3D-animatiefilm van het Brusselse nWave Studios, die nu in de bioscoop te bewonderen is. In de Vlaamse versie hoor je onder meer An Lemmens en Clara Cleymans, die hun stem lenen aan asielhond Wanda en Melania Trump.

Wij konden de actrices strikken voor een blikseminterview en vuurden enkele korte vragen op hen af. Bekijk het filmpje hier:



‘Corgi’ vertelt het verhaal van de schattige puppy Rex, die zijn intrede maakt in Buckingham Palace. Het duurt niet lang voor hij de drie andere koninklijke corgi's overschaduwt en het hart van de koningin verovert. Tot grote afgunst van zijn beste vriend Charlie, die er al jaren van droomt de favoriete corgi te worden. Op een dag zorgt Rex' roekeloze gedrag ervoor dat een officieel diner met de Amerikaanse president uitdraait op een totale ramp. Charlie ruikt eindelijk zijn kans! Hij lokt Rex het paleis uit, de gevaarlijke straten van Londen op. Uiteindelijk belandt Rex in een dierenasiel, ver weg van alle luxe. Hij wilt koste wat kost naar huis, maar het pad terug naar het paleis is er eentje vol hindernissen en onverwachtse ontmoetingen…
 
Corgi speelt momenteel in de Belgische zalen en zal later te huur zijn in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Benieuwd? Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op twee gratis tickets voor deze film! De wedstrijd loopt nog tot en met 8 april.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top