Nieuw in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV (13 mei)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film uit de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV? Hieronder ontdek je wat er op het menu staat.
Nieuw in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV (13 mei) © Studio 100

Maya de Bij: De Honingspelen

Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop andere insecten zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. Zij moeten het in verschillende proeven opnemen tegen het team van Violet. Als ze de spelen verliezen, moet de korf de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Zoemtropolis.
 
Animatiefilm van Noel Cleary, Sergio Delfino en Alexs Stadermann, met in de Vlaamse versie de stemmen van van o.m. Free Souffriau, Thomas Van Goethem en Nora Gharib
 
Maya de Bij: De Honingspelen is sinds10 mei beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Second Act

Second Act © Isopix

Maya Vargas is een succesvol assistent-manager bij een lokale supermarkt. Wanneer ze geen filiaalmanager mag worden omdat ze geen diploma heeft, zakt de moed haar in de schoenen. Als ze door een vergissing mag solliciteren voor een topfunctie bij een multinational, weet ze de CEO ervan te overtuigen dat zij de geknipte kandidaat is voor de functie. Met torenhoge verwachtingen en een levensstijl waar ze altijd al van droomde moet Maya bewijzen dat ervaring even veel of meer waard kan zijn dan een diploma in de zakenwereld.
 
Romantische komedie van Peter Segal met Jennifer Lopez, Milo Ventimiglia, Vanessa Hudgens, …

Second Act is vanaf 14 mei beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV


J.T. LeRoy

J.T. LeRoy © Isopix

In de jaren ’90 verzon Amerikaans schrijfster Laura Albert het pseudoniem J.T. LeRoy. LeRoy schreef zogenaamd autobiografische boeken over z’n jeugd vol drugsgebruik, armoede en misbruik. Na de release van het boek Sarah begon Laura’s schoonzus Savannah zich voor te doen als J.T. LeRoy. Zo leidde ze nagenoeg iedereen jarenlang succesvol om de tuin.

Biografisch drama van Justin Kelly met Kristen Stewart, Laura Dern, Kelvin Harrison Jr., …

J.T. LeRoy is vanaf 13 mei beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV


Distorted

Distorted © Isopix

Lauren Curran en haar man Russell verhuizen naar The Pinnacle, een elegant, modern appartementencomplex met alle voorzieningen, waaronder een modern beveiligingssysteem. Lauren, die herstelt van een tragisch verlies, voelt zich op haar gemak door de extra beveiliging, maar heeft al snel een vermoeden dat er iets mis is met het appartement. Russell denkt echter dat ze zich dingen in haar hoofd haalt. Lauren onderzoekt het bedrijf dat The Pinnacle heeft gebouwd en ontmoet Vernon Sarsfield, een complottheoreticus.

Thriller van Rob W. King met Christina Ricci, John Cusack, Brendan Fletcher, …

Distorted is vanaf 14/05 beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV
 


Blaze

Blaze © IFC Films

De kleurrijke singer-songwriter Blaze Foley was een sleutelfiguur in de Texas Outlaw-muziekbeweging van de jaren ’70 en ‘80. De film volgt de zanger in verschillende fases van zijn leven: zijn relatie met Sybil Rosen, de impact van zijn nummers en zijn tragische overlijden op 39-jarige leeftijd.
 
Biografische film van Ethan Hawke met met Ben Dickey, Alia Shawkat en Josh Hamilton

Blaze is vanaf 15/05 beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV

The Possession of Hannah Grace

The Possession of Hannah Grace © IMDb

Het verhaal gaat over een vrouwelijke politieagent die net terug is uit een afkickkliniek. Zij gaat werken in de nachtdienst bij het lijkenhuis van een ziekenhuis. Daar vinden echter een aantal bizarre en vooral gewelddadige voorvallen plaats want een kwaadaardige entiteit heeft bezit heeft genomen van één van de lijken.

Horrorfilm van Diederik Van Rooijen, met Shay Mitchell, Grey Damon en Kirby Johnson
 
The Possession of Hannah Grace is vanaf 15/05 beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV


 

White Boy Rick

White Boy Rick © Isopix

White Boy Rick is gebaseerd op het aangrijpende, waargebeurde verhaal van Rick Wershe Jr. De film speelt zich af in de jaren '80. In die tijd woedden de crackepidemie en de strijd tegen drugs heviger dan ooit. De man ging undercover als drugsdealer, totdat zijn opdrachtgevers binnen de FBI hem in de steek lieten en hij een levenslange gevangenisstraf kreeg.
 
Misdaadfilm van Yann Demange met Matthew McConaughey, Jennifer Jason Leigh, Eddie Marsan, …
 
White Boy Rick is vanaf 15/05 beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV

The House That Jack Built

The House That Jack Built

Verenigde Staten, de jaren '70. De film volgt de uiterst intelligente Jack over een periode van 12 jaar, en zoomt in op de moorden die zijn ontwikkeling als seriemoordenaar definiëren. Jack ziet elke moord als een kunstwerk op zich en voert gesprekken met de fictieve Verge. Als de onvermijdelijke politie steeds dichterbij komt, neemt hij meer en meer risico in een poging zijn ultieme kunstwerk te creëren. 

Thriller van Lars von Trier met Matt Dillon, Edward Speleers, Bruno Ganz, …

The House That Jack Built is vanaf 15/05 beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV


Vals

Vals

Vier vriendinnen plannen een weekendje Ardennen. Eenmaal aangekomen raken ze ingesneeuwd en komt hun vriendschap onder zware druk te staan. Dan verdwijnen de dames één voor één.
 
Jeugdthriller van Dennis Bots met Abbey Hoes, Olivia Lonsdale en Romy Gevers

Vals is vanaf 16/05 beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV

 

Warning Shot

Warning Shot © Bovineboy2008 / IMDb

Een alleenstaande moeder en haar jonge dochter hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Dan erven ze plots een boerderij. Maar als op een dag een rivaal gewapende mannen naar het familiebedrijf stuurt om met geweld het recht op te eisen van een kreek loopt de situatie uit de hand.

Thriller van Dustin Fairbanks met Tammy Blanchard, Guillermo Díaz en David Spade

Warning Shot is vanaf 16/05 beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV
Top