De eerste foto’s van baby Archie

In Groot-Brittannië hebben prins Harry en de voormalige actrice Meghan Markle hun pasgeboren zoontje voorgesteld aan de pers in Windsor Castle.
De eerste foto’s van baby Archie © Photonews

Het eerste zoontje van het vorig jaar getrouwde koppel zag op 6 mei het levenslicht en woog bij de geboorte een flinke 3,2 kilogram. Het kindje is zevende in de lijn voor de Britse troonopvolging. Ontdek hier de foto’s.

Voorstelling

Voorstelling © Photonews

Prins Harry en zijn echtgenote verwelkomden een select groepje Britse journalisten in de St George’s Hall in het kasteel van Windsor. Onder hen met CBS uitzonderlijk ook één Amerikaanse zender, waar Gayle King – een goede vriendin van de hertogin van Sussex – de ochtendshow presenteert.

Vertedering

Vertedering © Photonews

"Het is magisch, echt wonderlijk", zei Meghan Markle bij de voorstelling. "Ik heb de twee beste mannen ter wereld, dus ik ben echt gelukkig.” Volgens de kersverse moeder is de baby erg rustig. Ook prins Harry is in de wolken. "Het duurt nog maar twee dagen en een half, drie dagen, maar we zijn zo blij met onze eigen kleine bundel vreugde", zei hij.

Close-up

Close-up © Photonews

Op wie de baby lijkt, kunnen de ouders nog niet zeggen. "Iedereen zegt dat baby's gedurende de eerste twee weken veel veranderen", zei prins Harry. "Zijn uiterlijk verandert elke dag, dus wie zal het zeggen?"

Bezoek aan de Queen

Bezoek aan de Queen © Photonews

Na de voorstelling ging het koppel op bezoek bij Queen Elisabeth. Het kindje is het achtste kleinkind van de 93-jarige koningin.

Meteen daarna werd ook de naam van de jongen bekend gemaakt op de Instagrampagina van het echtpaar. De jongen heet voluit Archie Harrison Mountbatten-Windsor, een ongebruikelijke naam voor iemand van koninklijke bloede en een naam die de bookmakers niet hadden zien aankomen.


Top