Mis deze drie films en series niet in de Movies & Series Pass in mei!

Ben je helemaal weg van films en series? Plof dan neer in de zetel voor je Proximus TV en laat al het lekkers op je afkomen. Want met zowel de Movies & Series Pass is er altijd wel iets naar je zin. Dit zijn alvast de toppers die je in mei moet gezien hebben!

Sicario: Day Of The Soldado

Sicario: Day Of The Soldado

In Sicario: Day of the Soldado zijn de drugskartels aan de Mexicaans- Amerikaanse grens machtiger dan ooit. De drugsoorlog kent geen regels en de kartels smokkelen nu ook terroristen de grens van de VS over. 

Agent Matt Graver (Josh Brolin) schakelt de mysterieuze Alejandro (Benicio Del Toro), wiens familie is vermoord door een drugsbaron, in om de strijd op schandalige wijze te laten escaleren. Om het conflict op scherp te zetten kidnapt Alejandro de dochter van deze schurk. Maar wanneer het meisje als ‘collateral damage’ wordt gezien komt haar lot tussen twee mannen in te staan die alles waar ze voor vechten in twijfel trekken.

Een film van Stefano Sollima met Benicio Del Toro, Josh Brolin, Isabela Moner, Catherine Keener, Matthew Modine

Lees ook: De verschillende karakters van Benicio del Toro

Sicario: Day Of The Soldado is te zien in de Movies & Series Pass op Proximus TV!

Only The Brave

Only The Brave

Only the Brave, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Granite Mountain Hotshots, is het heroïsche verhaal van een eenheid van lokale brandweermannen. Door hun vastberadenheid, opoffering en drang om families, gemeenschappen en het land te beschermen worden zij een van de beste brandbestrijding teams in het land. Onder leiding van hoofdopzichter Eric Marsh (Josh Brolin) waken ze over levens, huizen en alles wat dierbaar is. Terwijl de meesten van ons voor gevaar vluchten, rennen deze mannen er juist naar toe. Als team ontwikkelen ze een unieke band met elkaar die op de proef wordt gesteld door één noodlottig vuur.

Een film met Josh Brolin, James Badge Dale, Jeff Bridges, Miles Teller, Alex Russell, Ben Hardy, Andie MacDowell en Jennifer Connelly.

Only The Brave is te zien in de Movies & Series Pass op Proximus TV!

Hidden S1

Hidden S1

In Hidden volgen we politie-inspecteur Cadi John die na jaren van afwezigheid terugkeert naar haar geboorteplaats in Noord-Wales. Cadi is ex-militair en werkte bij de politie van Manchester, maar heeft zich laten overplaatsen om dichter bij haar terminaal zieke vader te zijn. Ze is een gedreven politieagente met een ietwat getormenteerde persoonlijkheid én een traumatisch verleden. Al snel na haar overplaatsing moet inspecteur John aan de slag. Een voorbijganger vindt het lijk van een jonge vrouw in een rivier in het Snowdonia National Park. Heeft ze zelfmoord gepleegd of werd ze vermoord?

Samen met haar nieuwe partner Owen Vaughan onderzoekt Cadi de zaak. Het lichaam kan worden geïdentificeerd als Mali Pryce, een meisje dat al sinds jaren vermist is. Gaat het om een misdrijf? Waar heeft ze dan al die tijd vastgezeten, en vooral: door wie werd ze vastgehouden? Nog voor de serie halverwege is, ken je de dader. De vraag in Hidden is dus niet alleen wié, maar waarom…

Hidden S1 is te zien in de Movies & Series Pass op Proximus TV!

Top