Ook deze maand mei zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus of Familus!

In mei legt elke vogel zijn ei. Dat zijn dus veel gevulde nestjes bruisend van het leven. Een beetje zoals de op aanvraag-catalogus van Proximus TV! Als Tuttimus of Familus-klant kan je ook deze maand weer je keuze maken uit een mooie bonusfilm uit onze exclusieve catalogus. Er is voor ieder wat wils. Geniet ervan!

Mary Poppins Returns

Mary Poppins Returns © disney

Meer dan 50 jaar na haar eerste avonturen, neemt de ongelooflijkste oppas haar paraplu opnieuw op en keert terug in de betoverende en compleet nieuwe film 'Mary Poppins Returns'. Ze schiet de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef een magische avond met de hele familie en zing en dans mee met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical.

Familiefilm/musical van Rob Marshall, met Emily Blunt, Meryl Streep, Colin Firth, Lin-Manuel Miranda , Emily Mortimer en Ben Whishaw

Jumanji

Jumanji © columbia pictures

Wanneer vier middelbare scholieren een oude videogame genaamd Jumanji ontdekken waar ze nog nooit van hebben gehoord, worden ze meteen de junglewereld van het spel ingetrokken. Ze veranderen in de game-personages die ze zelf kozen. Al snel ontdekken ze dat je Jumanji niet zomaar speelt - je moet het zien te overleven. Om het spel te verslaan, moeten zij het gevaarlijkste avontuur van hun hele leven ondernemen, anders kunnen ze voor eeuwig in de game vast blijven zitten...

Een avonturenfilm van Jake Kasdan, met Karen Gillan, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas

Jack Reacher: Never Go Back

Jack Reacher: Never Go Back © Paramount Pictures

Jack Reacher vertrekt naar zijn vroegere militaire basis in Virginia, waar hij heeft afgesproken met Major Susan Turner. De ontmoeting wordt uitgesteld wanneer blijkt dat Turner is gearresteerd. Er is wel een andere officier die Reacher beschuldigt van een misdaad waarvan hij zich niets kan herinneren. Reacher moet vervolgens op zoek naar Turner zodat hij zijn naam kan zuiveren voordat het leger, de FBI en een aantal criminelen hem weten te achterhalen.
 
Een actiefilm van Edward Zwick met Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge, Robert Knepper

Hail, Caesar!

Hail, Caesar! © Universal pictures

Voor de film Hail, Caesar! moest Channing Tatum drie maanden lang oefenen met tapdansen. Drie maanden, voor een scène die hooguit vijf minuten duurt. Gelukkig voor hem kon de acteur op voorhand al dansen. Toch raakte hij van tapdansen volledig in paniek. Maar de broers Coen lieten hem geen keuze. Nu snappen we dus waarom de andere matrozen in deze scène hun tanden bloot lachen, terwijl Channing Tatum erg geconcentreerd overkomt.

Een komedie van Joel Coen en Ethan Coen met Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich

Top