Showbizznieuws heet van de naald

De Nederlanders maakten kennis met Michel Van den Brande en dat verliep niet voor iedereen even aangenaam, Jennifer Aniston kreeg van Brad Pitt een cadeau ter waarde van 70 miljoen euro, Evi Hanssen heeft geen zin meer in programma's als Mijn Pop-uprestaurant en Gert Verhulst gaat samen met z'n compagnon James Cooke een nieuw programma presenteren waarin Vlamingen en Nederlanders het tegen elkaar opnemen.
Showbizznieuws heet van de naald

Wat gebeurde er nog meer in BV-land en Hollywood? Hieronder kom je er het fijne van te weten!

Debuut Michel Van den Brande op Nederlandse tv liep af op een sisser: ‘Ik ruil niet meer, tenzij met het kasteel van Marc Coucke’

Debuut Michel Van den Brande op Nederlandse tv liep af op een sisser: ‘Ik ruil niet meer, tenzij met het kasteel van Marc Coucke’ © Isopix

Tom Waes, Philippe Geubels, Arnout Hauben: het rijtje BV’s dat in Nederland scoort met een tv-programma lijkt almaar langer te worden. Het oranje debuut van Michel Van den Brande werd iets minder gesmaakt: de stellingenbouwer dook met z’n partner Sofie op in Steenrijk, straatarm, een format waarin een rijke familie van huis en leven wisselt met minder begoede mensen. Ze gingen in het huis van Jeanette wonen, een vrouw die moet rondkomen met 80 euro per week. Michel en Sofie hebben 2000 euro per week ter beschikking. De ietwat botte stijl van het koppel stuitte vele kijkers tegen de borst, zo bleek op de sociale media.

‘Het is rommelig. Ik zou zo geen mensen in mijn huis durven te laten’, stak Sofie van wal. Van den Brande deed daar nog meerdere schepjes bovenop, waarop meerdere kijkers zich via Twitter vragen stelde over zijn (gebrek aan) welgemanierdheid. Maar hij verdedigt zich: ‘Het was er ook beneden alle peil. Zo vuil. Zelfs de filmploeg heeft helpen op te kuisen. Ik kan wel begrijpen dat er armoede is, maar als je niet werkt, zorg dan dat je huis proper is. Het was geen positieve ervaring. We hebben meer in de tuin gezeten dan in het huis. We hadden enkel een fiets. We zijn nog naar het buurthuis geweest, Sofie heeft er helpen koken en we hebben ze nog 500 euro gegeven, maar ik ruil nooit meer. Tenzij met het kasteel van Marc Coucke’, zo citeert Het Nieuwsblad hem.

Idris Elba getrouwd met Sabrina in Marokkaans luxehotel

Idris Elba getrouwd met Sabrina in Marokkaans luxehotel © Isopix

Idris Elba is in het grootste geheim getrouwd met Sabrina Dhrowe. Zijn kersverse echtgenote is een Canadees model van 29, de heer Elba is 46. De plechtigheid vond plaats in een Marokkaans luxehotel. Nochtans zwoer de acteur na twee mislukte huwelijken nooit meer te zullen trouwen. Met één van zijn ex-vrouwen heeft hij een dochter.

Ex-man haalt uit naar Barbara Sarafian: ‘Ik heb mezelf niet verwond om haar er bij te lappen’

Ex-man haalt uit naar Barbara Sarafian: ‘Ik heb mezelf niet verwond om haar er bij te lappen’ © Isopix

Vorige week liet Barabara Sarafian in Humo optekenen dat haar ex Yves zichzelf verwondde en vervolgens naar de politie ging om te verklaren dat de actrice hem zo had toegetakeld. Yves ontkent dat hij haar beschuldigde van partnergeweld: ‘Ik heb helemaal geen klacht ingediend tegen haar, laat staan dat ik mezelf zou hebben verwond om haar erbij te lappen. Zij heeft klacht tegen mij ingediend, ja. Meerdere keren zelfs. Ach, ik verwacht dat ik over de hele lijn vrijgesproken wordt. Ik wil het gerechtelijk onderzoek niet in de weg staan, dus ik ga verder zwijgen, maar dit krijgt zeker nog een staartje’, vertelde hij in TV Familie. Hij voegde daar nog aan toe dat zijn huwelijk met Sarafian niet echt een pretje was: ‘Barbara heeft veel stemmingswisselingen en ze wilde dat mijn ex uit mijn leven verdween. Een onmogelijke eis, want ik heb kinderen uit mijn vorige relatie. We probeerden relatietherapie, maar na vier weken krabde de therapeut zich in de haren en kregen we te horen dat ons huwelijk reddeloos verloren was’, stelde hij.

Gert Verhulst en James Cooke nemen het op tegen Bekende Nederlanders in nieuwe show

Gert Verhulst en James Cooke nemen het op tegen Bekende Nederlanders in nieuwe show © Isopix

Gert Verhulst en James Cooke gaan naast Gert Late Night nog een ander tv-programma maken.  Dat maakten ze bekend in de bewuste talkshow. In de show met publiek, met de werktitel The Battle, gaan ze het in een reeks wedstrijden opnemen tegen bekende Nederlanders, en dat in de categorieën stunt, show, brein en behendigheid. ‘We krijgen enkele maanden de tijd om ons voor te bereiden op een opdracht. Niet alle categorieën liggen mij even goed, dus het wordt een serieuze uitdaging om mezelf tot het uiterste te pushen’, aldus Gert in Het Laatste Nieuws. Het programma zal worden uitgezonden op VIER en RTL.

Jennifer Aniston krijgt voormalige huis van 70 miljoen euro cadeau van Brad Pitt

Jennifer Aniston krijgt voormalige huis van 70 miljoen euro cadeau van Brad Pitt © Isopix

Brad Pitt heeft Jennifer Aniston verblijd met een niet te versmaden cadeautje: hij heeft het huis waarin ze tijdens hun huwelijk  resideerden, teruggekocht. Kostprijs: 70 miljoen euro. De twee gingen in 2005 uit elkaar, maar het presentje van Pitt doet bij menigeen de hoop weer opflakkeren dat het misschien toch nog goed komt.


Volgens de bookmakers krijgen Prins Harry en Meghan Markle een dochter

Volgens de bookmakers krijgen Prins Harry en Meghan Markle een dochter © Isopix

De baby van Harry en Meghan is in het Verenigd Koninkrijk uiteraard een veelbesproken onderwerp en de inzet van weddenschappen. Bij het gokkantoor William Hill weten ze het bijna zeker: het is een meisje. Men gokt namelijk overwegend op die optie. ‘Dat betekent dat het volk het weet’, aldus Rupert Adams, een woordvoerder van het bookmakerskantoor. Hij alludeert daarmee op de mogelijkheid als zou er informatie uit de omgeving van de aanstaande ouders gelekt zijn. Ook wat betreft de naam is men duchtig aan het gokken geslagen: op de eerste plaats staat Diana, gevolgd door Victoria, Alice, Grace en Elizabeth.

Geen programma’s zoals Mijn Pop-uprestaurant meer voor Evi Hanssen

Geen programma’s zoals Mijn Pop-uprestaurant meer voor Evi Hanssen © Isopix

Evi Hanssen is druk doende met de musical Mamma Mia, maar voor programma’s als Mijn Pop-uprestaurant maakt ze liever geen tijd meer vrij. ‘Ik werd er niet meer gelukkig van om altijd dezelfde dingen te doen. Ik heb televisiewerk geweigerd dat nu erg succesvol is met een andere presentatrice of presentator. En als ik die personen zie, dan ben ik oprecht blij voor hen maar ik voel mij eerder opgelucht omdat ik weet: ik heb dat al honderd keer gedaan, ik wil graag goed worden in iets anders’, liet ze optekenen in Dag Allemaal.

‘Ik denk eraan om Samson ook te laten stoppen’

‘Ik denk eraan om Samson ook te laten stoppen’ © Isopix

In 2020 poetst Gert de plaat bij Samson & Gert. Danny Verbiest, de geestelijke vader van Samson, overweegt echter om de bobtail zelve ook met pensioen te sturen. Een goeie opvolging vinden voor Verhulst is volgens hem aartsmoeilijk. ‘Ik denk eraan om Samson ook te laten stoppen. Als we er verder over nadenken, zal dat waarschijnlijk ook de enige mogelijke oplossing zijn. Het slechter doen dan vroeger of ter plaatse blijven trappelen, willen we niet, en beter doen wordt heel erg moeilijk. Misschien is dat zelfs onmogelijk. In het geval van Gert had ik net hetzelfde gedaan’, vertelde Verbist in de podcast Akkerdjie. Danny Verbiest deed vijftien jaar geleden zijn aandeel in Studio 100 van de hand, maar is nog wel voor de helft eigenaar van het merk Samson & Gert.
 

Ook Jude Law is getrouwd

Ook Jude Law is getrouwd © Isopix

Idris Elba is niet de enige Britse acteur die recent trouwde: ook Jude Law stapte in het huwelijksbootje. Hij gaf z’n jawoord aan Philipa. Het is zijn tweede huwelijk, want voordien was hij getrouwd met Sadie. De plechtigheid vond plaats in de Old Marylebone Town Hall in Londen, met slechts een handvol aanwezigen. Jude is 46, zijn vrouw 32.

Top