De week in showbizzland

De week in showbizzland

Kaye Styles heeft zijn 59ste veroordeling beet, een vriend van Tanja Dexters reageert verbouwereerd omdat ze zijn appartement als een zwijnenstal achterliet, Thuis krijgt een andere Stan en Erika Koike wil alimentatie van Nicolas Cage, terwijl hun huwelijk maar 4 dagen duurde. Lees er hier alles over!

Kaye Styles voor 59ste keer veroordeeld

Kaye Styles voor 59ste keer veroordeeld © Isopix

Kaye Styles heeft zijn 59ste veroordeling opgelopen. De rapper werd door de Brugse politierechter veroordeeld tot tien maanden effectieve celstraf. Styles was ondanks een levenslang rijverbod weer achter het stuur gekropen, maar in Knokke-Heist werd hij door de arm der wet uit zijn voertuig gelicht. Hij kwam niet opdagen voor de zitting. In het verleden werd hij onder meer gepakt voor rijden met een niet gekeurde moto, overdreven snelheid en het negeren van een rood verkeerslicht. Na een rijverbod leverde hij zijn rijbewijs niet altijd in.
 
 

Vriend Tanja Dexters hekelt de toestand waarin ze zijn appartement achterliet: ‘Degoutant’

Vriend Tanja Dexters hekelt de toestand waarin ze zijn appartement achterliet: ‘Degoutant’ © Isopix

In Dag Allemaal doet Guy, een vriend van Tanja Dexters, zijn beklag over de ex-Miss. Hij had een deal met haar: hij mocht in één van zijn luxueuze kijkappartementen in Antwerpen verblijven, maar dan moest ze ‘m ook helpen bij de verkoop. Dat gebeurde niet, integendeel: hij vond het optrekje in een desolate staat terug. De man spreekt over honden- en kattenuitwerpselen die van de grond moesten worden geschraapt en opgedroogde drank en urine op de vloer. ‘Ik heb voor duizenden euro’s kosten. Ze heeft helemaal niets gedaan om de loft verkocht te krijgen. Ze gaf er feestjes, dat wel. Ik kon mijn ogen niet geloven. Degoutant. Ik heb voor duizenden euro’s kosten. Ik wil Tanja niet afschilderen als een slecht mens. Ze heeft een goed hart en als Valentina bij haar is, gedraagt ze zich voorbeeldig. Maar als haar dochter bij papa Miguel is, verliest ze vaak de pedalen’, vertelde de man in Dag Allemaal.

Een andere Stan maakt zijn opwachting in Thuis

Een andere Stan maakt zijn opwachting in Thuis © VRT

Jannes Coessens (foto) geeft er de brui aan in Thuis. Hij vertolkte de rol van Stan, maar kan dat niet langer combineren met zijn studies. Lennart Lemmens vervangt hem. ‘Zijn universitaire studies en de daarbij horende examenperiodes maakten het voor ons moeilijk om met zijn personage verhalen te vertellen. En we willen de studies van Jannes niet op het spel zetten’, aldus Hans Roggen, de producer van de soap. Lennart Lemmens deed ervaring op in de Ketnet-reeks Campus 12: ‘Ik probeer Stan me iedere dag meer en meer eigen te maken. Jannes heeft hem op zijn manier gespeeld, en het is niet de bedoeling dat ik zijn versie kopieer’, aldus Lennart.

Nicolas Cage en Erika Koike al na vier dagen gescheiden, zijn ex-vrouw eist alimentatie

Nicolas Cage en Erika Koike al na vier dagen gescheiden, zijn ex-vrouw eist alimentatie © Isopix

Nicolas Cage en Erika Koike zijn al na vier dagen gescheiden. Tot overmaat van ramp eist de 34-jarige vrouw alimentatie. Volgens de Amerikaanse tabloid TMZ heeft Koike haar verzoek bij de rechter ingediend. De twee waren bijna een jaar samen toen ze in Las Vegas in het huwelijksbootje stapten. Amper vier dagen later vroeg Cage een nietigverklaring aan omdat zijn vrouw volgens hem gelogen had over haar criminele verleden. Ze zou zich schuldig hebben gemaakt aan fraude en rijden onder invloed. De acteur beweert ook dat ze allebei ladderzat waren toen het huwelijk werd voltrokken. Volgens de dame in kwestie heeft haar relatie met Cage haar carrière gekelderd, en tastten zijn beschuldigingen haar reputatie aan. Hoeveel geld ze eist, werd niet bekendgemaakt. Nicolas Cage was al drie keer eerder getrouwd: met Patricia Arquette, met Alice Kim en met Lisa Marie Presley. Ook met Presley was het huwelijkse leven niet van lange duur: na drie maanden hielden ze het voor bekeken.
 

Cliff Barnes uit Dallas is niet meer

Cliff Barnes uit Dallas is niet meer © Isopix

Ken Kercheval, beter bekend als Cliff Barnes uit de populaire Amerikaanse televisieserie Dallas, is overleden. De acteur werd 83. Zijn manager bevestigde het nieuws. Ken werd beroemd door zijn rol als de oliebaron Cliff Barnes, de rivaal van J.R. Ewing. De reeks liep 14 seizoenen lang, Kercheval speelde in alle jaargangen mee. De acteur, die zijn carrière op Broadway begon, speelde ook films: in The Seven-Ups en F.I.S.T. bijvoorbeeld.Adele is opnieuw single

Adele is opnieuw single © Isopix

Adele vormt niet langer een koppel met Simon Konecki. De Britse zangeres en de ondernemer zijn uit elkaar, zo bevestigden haar vertegenwoordigers. Adele en Simon willen verder niets kwijt over de breuk. Ze waren vijf jaar samen, waarvan ze er drie getrouwd waren. Ze slaagden erin om dat zo goed mogelijk geheim te houden: de goegemeente wist pas in 2017 dat Adele met hem gehuwd was. Ze hebben een zesjarige zoon.

Kanye West krijgt kritiek voor dure sokken

Kanye West krijgt kritiek voor dure sokken © Isopix

Kanye West organiseert wekelijks een Sunday Service, een soort mix tussen een kerkdienst met gospel en een rapact. Afgelopen weekend organiseerde hij zijn dienst op het Amerikaanse festival Coachella, en uiteraard verkocht hij daar ook merchandising. De fans, die in ellenlange rijen stonden te wachten, kloegen steen en been over de van de pot gerukte kostprijs voor de kledingstukken. Voor een trui betaal je 200 euro, een broek kost 175 euro en sokken 45 euro. Vooral de prijs van de sokken oogstte weinig begrip bij de fans: ‘Ofwel ben je alle grip met de realiteit verloren ofwel ben je een ordinaire crimineel’, liet iemand horen.

Gaat Johnny Depp trouwen met Russische danseres?

Gaat Johnny Depp trouwen met Russische danseres? © Instagram Polina Glen

Volgens de Britse krant Metro UK heeft Johnny Depp een nieuw lief. Het zou gaan om Polina, een jonge Russische danseres. Ze zou bij hem inwonen, en naar verluidt zijn er zelfs trouwplannen. ‘Polina wist niet wie hij was toen ze Johnny voor het eerst ontmoette. Ze pendelt tussen Johnny’s huis en haar danslessen, maar ik denk niet dat veel mensen al doorhebben dat ze daar woont. Johnny zou graag met haar trouwen. Volgens Polina zijn er zelfs al concrete plannen en gaat ze binnenkort samen met hem naar Rusland om hem aan haar ouders voor te stellen’, aldus een insider. Depp is momenteel verwikkeld in een vechtscheiding met Amber Heard, die ‘m ervan beschuldigt dat hij haar appartement kort en klein sloeg. Volgens hem is dat echter klinkklare nonsens.

Dimitri Vegas en Like Mike tekenen voor Mortal Kombat-titelnummer

Dimitri Vegas en Like Mike tekenen voor Mortal Kombat-titelnummer © Isopix

De nieuwste game in de Mortal Kombat-reeks werd zopas uitgebracht, en de titeltrack voor het spel komt van niemand minder dan Dimitri Vegas en Like Mike. De wereldberoemde dj’ende broers zijn dan ook trouwe Mortal Kombat-fans. ‘Ergens in 1993 gingen we naar een speelhal in Oostduinkerke, met een paar twintig franken van onze grootvader. Daar zijn we verliefd geworden op het spel. Overal waar we draaien in de wereld, staat een console met Mortal Kombat klaar’, zo citeert VRTNWS.be de broers. In 2016 maakten ze ook al een nummer voor de soms bloederige vechtgame.

Buren klagen over bouwwerkzaamheden Ed Sheeran

Buren klagen over bouwwerkzaamheden Ed Sheeran © Isopix

De buren van Ed Sheeran in Suffolk zijn aan het morren geslagen: Sheeran heeft een zwemvijver met saunacomplex op z’n landgoed laten optrekken, maar volgens de omwonenden mocht dat helemaal niet. De rosse zanger zou namelijk goedkeuring gekregen hebben voor een natuurreservaat met vijver. In de plaats van een natuurgebied is het volgens enkele mensen uit de buurt een privézwembad. ‘Zijn vijver draait eerder om een wilde levensstijl dan om wilde dieren’, aldus zijn buurman in een interview met de krant The Mirror. De buurt stoort zich ook mateloos aan zijn sauna die in een verplaatsbare caravan huist, en waarvoor hij ook al geen vergunning zou hebben. Tot slot moet hij volgens hen ook een groot bord verwijderen waarop de naam van zijn privépub staat.
 
 

Top