De week in showbizzland

De week in showbizzland

Twee ex-vriendinnen halen in TV Familie uit naar Kevin uit het vorige seizoen van Temptation Island, Regi verontschuldigt zich uitgebreid omdat in de clip van z'n grote hit Ellie een meisje te zien is dat over de boshyacinten in het Hallerbos loopt, Bart Tommelein is er niet over te spreken dat hij deels uit De Ideale Wereld werd geknipt en Martine Jonckheere heeft geen idee wat de makers van Familie met haar van plan zijn. Lees er hier alles over!

Ex-liefjes halen uit naar Temptation Kevin, één van hen eist een DNA-test

Ex-liefjes halen uit naar Temptation Kevin, één van hen eist een DNA-test © SBS Belgium

In TV Familie schieten twee ex-vriendinnen van Kevin Malengier met scherp. De jongeman was een opgemerkte verschijning in het vorige seizoen van Temptation Island: hij noemde zijn vriendin Megan ‘koekerond’, een term waarmee men in de omgeving van Oostende bedoelt dat iemand niet al te snugger is, en piste net als zij duchtig naast de pot. Hij begon een relatie met verleidster Chloë, die spaak liep, en probeerde het daarna warempel terug met Megan. Maar er was, volgens anonieme bronnen, alweer bedrog in het spel en hij begon iets met met een andere jongedame. Dat bleef ook niet duren, wat het meisje ertoe bracht om onder het pseudoniem Evy haar beklag over Kevin te doen in het blad.
 
‘Toen ik onze relatie officieel maakte op de sociale media, kreeg ik een bericht van Kevins ex-vriendin Megan. Zij liet mij weten dat ze tot enkele dagen daarvoor opnieuw een tijdje met Kevin was samen geweest. Terwijl ik al weken met hem aan het daten was. Toen hij op een nacht niet thuis kwam, ging ik hem zoeken. Kevin was bij een meisje met wie hij eerder het bed had gedeeld. Hij was bovendien vaak onder invloed. Ook financieel zit hij in de miserie, want hij heeft geld geleend dat hij niet kan terugbetalen’, sneerde ze.
 
Tot overmaat van ramp eist Shelly, een jonge vrouw die deelnam aan het datingprogramma Ex On The Beach en een andere voormalige vriendin van Kevin, een DNA-test. Eind november beviel ze van een dochtertje, en ze beweert dat de jongeman de vader is, maar die ontkent: ‘Ik ben het niet’, stelde hij kort en duidelijk.
 

Videoclip Regi zet kwaad bloed bij liefhebbers boshyacinten

Videoclip Regi zet kwaad bloed bij liefhebbers boshyacinten © Instagram Regi Penxten

Regi Penxten heeft zich op Instagram uitgebreid verontschuldigd voor een scène in de videoclip van zijn grote hit Ellie. Daarin loopt een meisje door de beroemde boshyacinten in het Hallerbos: niet meer of niet minder dan een illegale praktijk. Daarom heeft de heer Penxten een filmpje gepost waarin hij mea culpa slaat: "Wat het meisje in de videoclip doet, mag niet. Ik wist het ook niet, maar je mag dus niet op de bloemen lopen. En je mag zeker geen bloemetjes plukken", aldus Regi. In de video duikt ook boswachter Pierre op: "Als je op de bloemen stapt, komen ze nooit meer terug. En dan kan je ze niet meer bekijken wanneer ze in bloei staan", legde hij uit. De hyacinten, die trouwens ook op heel wat andere plekken te bewonderen zijn, staan nog tot begin mei in bloei en lokken jaarlijks een grote menigte naar Halle.
 

Uitzending De Ideale Wereld met Bart Tommelein geschrapt, burgervader Oostende misnoegd

Uitzending De Ideale Wereld met Bart Tommelein geschrapt, burgervader Oostende misnoegd © Isopix

Burgemeester van Oostende en liberaal politicus Bart Tommelein is kwaad op de VRT. Hij spendeerde 5 uur aan het opnemen van filmpjes met Sociaal incapabele Michiel van het satirische actualiteitsmagazine De ideale wereld, maar van de drie delen werd er maar eentje uitgezonden. Bij de openbare omroep geven ze toe dat ze fout zaten, maar volgens hen kan het niet anders: ‘De sperperiode voor politici is van start gegaan’, luidde hun motivatie. Tommelein is ontevreden, temeer omdat men hem niet verwittigde dat het niet doorging: ‘Woestijnvis had vooraf uitdrukkelijk gezegd dat het voor de VRT in orde was. Zij waren ook vragende partij omdat DIW twee weken naar Oostende kwam. Ik ben ook gewoon burgemeester van Oostende. Dit heeft niets met politiek te maken. John Crombez zat wekenlang in de trailer over de opnames in Oostende, maar dat was geen probleem. En nu wordt alles zonder overleg afgeblazen. De arrogantie van de macht’, zo citeert Het Nieuwsblad hem.

Mag Martine Jonckheere de rol van Marie-Rose blijven vertolken in Familie? ‘Ik weet niet wat ze met mij van plan zijn’

Mag Martine Jonckheere de rol van Marie-Rose blijven vertolken in Familie? ‘Ik weet niet wat ze met mij van plan zijn’ © Photo News

Fans van Familie vonden het fantastisch, collega’s hadden vooral haar schuine moppen gemist: iedereen leek wel door het dolle heen te zijn toen Martine ‘Marie-Rose’ Jonckheere vorig jaar in november terugkeerde in de soap. In Dag Allemaal laat ze echter optekenen dat het nog verre van zeker is of ze mag blijven: ‘Ik denk wel dat ik in die paar maanden opnieuw mijn visitekaartje heb afgegeven. Toch weet ik niet wat ze met mij van plan zijn. Maar ik kreeg een positieve evaluatie, en dan is het toch wel logisch dat je hoopt dat dit een vervolg krijgt’, vertelde ze in Dag Allemaal. Producer Wim Feyaerts kan er nog niets over kwijt: ‘We vonden het zeer fijn om Martine weer op de set te hebben. Een eventuele voortzetting van haar rol zijn we nog rustig aan het bekijken’, liet hij weten.

Paul Severs is overleden

Paul Severs is overleden © Isopix

De Vlaamse charmezanger Paul Severs is afgelopen dinsdag overleden. Zijn zoon Christophe bracht het nieuws via Facebook. 'De dokters in Erasmus hebben hun uiterste best gedaan, maar de hersenschade die hij opliep tijdens de val van zijn fiets - veroorzaakt door een zware hartaanval - bleef elke dag erger worden. De daaropvolgende verschillende complicaties hebben onvermijdelijk tot zijn spijtige overlijden geleid’, schreef de man. Severs lag sinds 12 maart in het ziekenhuis na een hartinfarct. Zijn carrière brak los in de jaren ’70 en hij scoorde onder meer hits met Ik heb rozen voor je mee, Zeg ‘ns meisje en Hé, Suzie, de bui is over. Hij werd 70.
The Jane is terug open, en dat werd gevierd met een verbrand hapje

The Jane is terug open, en dat werd gevierd met een verbrand hapje © Isopix

Het sterrenrestaurant The Jane in Antwerpen is weer open. Begint maart moest de zaak van Sergio Herman en Nick Bril noodgedwongen sluiten, nadat het pand getroffen werd door een brand. Alle schade is nu weggewerkt. Vooral de keuken kwam er gehavend uit. ‘Het pand bestaat voor een groot deel uit metaal, met een zinken dak, dat de vlammen lang tegenhield’, vertelde Bril op VTM. Hij kan er zelfs mee lachen, want er werd een nieuw hapje geserveerd met een knipoog naar de brand: ‘Alle elementen erin zijn gerookt, het heet dan ook toepasselijk 'We got burned’', aldus de kok.
 

Scarlett Johansson leest paparazzi de les: ‘Kwestie van tijd voor er iemand omkomt, zoals Prinses Diana’

Scarlett Johansson leest paparazzi de les: ‘Kwestie van tijd voor er iemand omkomt, zoals Prinses Diana’ © Isopix

Scarlett Johansson heeft schoon genoeg van de paparazzi. Toen ze zich afgelopen maandag uit de voeten maakte bij de talkshow Jimmy Kimmel Live, werd ze belaagd en achtervolgd door fotografen van de blaadjes. Scarlett zat in een auto, maar reed zelf niet. Ze voelde zich wel behoorlijk onveilig en ging naar de politie. Het entertainmentblad People kon ironisch genoeg de hand leggen op een deel van haar verklaring.

‘Ze gaan steeds verder. Ik werd gevolgd door vijf auto’s met rode zwaailichten en verduisterde ramen. Zelfs na de dood van prinses Diana in 1997 zijn de wetten rond paparazzi niet veranderd. Velen onder hen hebben een crimineel verleden en deinzen er niet voor terug om een misdaad te begaan voor een foto. Ze kunnen dagenlang in een zwarte auto wachten in stille buurten. Ze volgen mij en mijn vijfjarige dochter Rose Dorothy naar speelpleintjes om haar te fotograferen. Het zou voor hen verboden terrein moeten zijn, maar dat is het niet. Ik zou anderen in een vergelijkbare situatie willen aanmoedigen om ook te klagen bij de politie. Zolang paparazzi door de wet niet worden beschouwd als de criminele stalkers die ze zijn, is het slechts een kwestie van tijd voor er iemand ernstig gewond raakt of omkomt, zoals Prinses Diana’, sprak de actrice.

Hadise wil een luxeflat, maar ze krijgt geen lening bij de bank

Hadise wil een luxeflat, maar ze krijgt geen lening bij de bank © Isopix

Hadise wil niet meer in het centrum van Istanboel wonen: ze heeft er te vaak te kampen met fans die haar lastigvallen. De Turks-Belgische zangeres heeft een luxe-appartement in de trendy wijk Bebek op het oog. Maar ondanks haar enorme populariteit en het feit dat ze enorme geldbedragen verdient als influencer, meldde de Turkse pers dat haar kredietaanvraag door verschillende banken is afgewezen. Wellicht zijn haar financiële beslommeringen uit het verleden de oorzaak: er liepen al verschillende onderzoeken tegen haar wegens belastingontduiking, haar Turkse zaak en Belgisch bedrijf zijn failliet en ze werd dan ook nog eens voor meer dan 1,5 miljoen euro opgelicht door haar zus.

Top