Deze series komen in april naar Netflix

De winter maakt stilaan plaats voor de lente, maar Netflix weet je ook in april vast weer te verleiden tot een avondje televisie. Een zonnige dag afsluiten of schuilen voor aprilse grillen? Deze series zijn precies wat je nodig hebt!

The Chilling Adventures of Sabrina, deel 2

The Chilling Adventures of Sabrina, deel 2 © Netflix

Kiernan Shipka kruipt opnieuw in de huid van Sabrina Spellman, die worstelt met haar gemengde roots: half mens, half heks.
De wereld is hard en Sabrina heeft snode plannen. Nadat ze het Book of the Beast heeft ondertekend, kan ze maar moeilijk een balans vinden tussen haar plek in de wereld en haar nieuwe, duistere zijde.In deel 2 staat Sabrina voor nieuwe uitdagingen en moet ze kiezen tussen haar oude vriend Harvey Kinkle en de sexy tovenaar Nicholas Scratch. Ze heeft dan wel haar naam aan de Dark Lord gegeven, maar toch durft ze de boel op stelten te zetten.
Naast Kiernan Shipka zie je onder meer Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo en Gavin Leatherwood.

Deel 2 van Chilling Adventures of Sabrina is vanaf 5 april te zien op Netflix.

Quicksand

Quicksand © Netflix

Eentje voor liefhebbers van Zweedse thrillerseries: vanaf 5 april kun je kijken naar Quicksand, een spannende thrillerserie gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Malin Persson Giolito.

De serie speelt zich af in Stockholm en volgt Maja Norberg, een doorsnee studente op een elitaire middelbare school. Wanneer zich op die school een drama afspeelt, wordt Maja opgepakt en beschuldigd van moord. Maar wat is er precies gebeurd? En hoe zit het met Maja’s relatie met Sebastian Fagerman en zijn disfunctionele familie? Naarmate de serie vordert, krijg je details over wat er zich heeft afgespeeld …De hoofdrollen zijn voor Hanna Ardéhn en Felix Sandman. Het script is van de hand van Camilla Ahlgren, die eerder aan de schrijftafel zat voor kleppers als The Bridge en Springvloed. Dat belooft!

Vanaf 5 april op Netflix.

You vs. Wild

You vs. Wild © Netflix

Vanaf 10 april komt Netflix met You vs. Wild, een interactieve survivalserie met Bear Grylls.

Samen met de survival-expert reis je naar de meest onherbergzame gebieden op aarde. En jij neemt de touwtjes in handen, want de kijker neemt belangrijke beslissingen om Bear Grylls te helpen overleven en missies te volbrengen. En in de wildernis is elke keuze cruciaal.Vanaf 10 april op Netflix.

Black Summer

Black Summer © Netflix

Fans van The Walking Dead mogen zich klaarmaken voor een nieuwe bingesessie, want Netflix komt deze maand met een eigen zombiereeks. Black Summer gaat van start op 11 april en is naar verluidt een stuk enger dan andere series in hetzelfde genre.

Black Summer is een post-apocalyptische prequel op Z Nation en speelt zich af na de meedogenloze uitbraak van een zombievirus. De serie volgt een groep overlevenden die moeten vechten met zombies – en elkaar – om een militaire evacuatiesite te bereiken. Jaime King speelt Rose, een moeder die in de chaos haar dochter is kwijtgeraakt en zich door niets of niemand laat tegenhouden om haar terug te vinden.

Karl Schaefer en John Hyams zijn makers, executive producers en showrunners van de serie. Vanaf 11 april op Netflix.

Huge in France

Huge in France © Netflix

Na zombies, thrillers en hekserij … tijd voor een streepje comedy.

Gad Elmaleh is een beroemd comedian ... in Frankrijk. Om het contact te herstellen met zijn zestienjarige zoon, die een hekel heeft aan comedy, besluit hij naar Los Angeles te verhuizen. Hij komt er al snel achter dat alle voordelen van zijn roem wegvallen…Alle afleveringen van deze Original-serie zijn vanaf 12 maart beschikbaar op Netflix.

Special

Special © Netflix

Vanaf 12 april kun je kijken naar ‘Special’, een serie gebaseerd op de memoires van Ryan O’Connell, die ook de hoofdrol speelt. Producent van dienst is Jim Parsons, bekend van The Big Bang Theory.
 
Ryan is een jonge homoseksuele man met een milde hersenverlamming, die het altijd wat moeilijk heeft gehad met zijn handicap. Jarenlang is hij beschaamd geweesten kwam hij amper de deur uit, maar nu besluit hij zijn leven om te gooien en zijn eigen identiteit te herschrijven. Na jaren van uitzichtloze baantjes, bloggen in zijn pyjama en communiceren via berichtjes op een scherm, gooit hij het over een andere boeg: hij vertelt iedereen dat hij zijn handicap opliep na een auto-ongeluk.

Een bijzondere comedy, gebaseerd op Ryan O’Connells boek “I’m Special: And Other Lies We Tell Ourselves.” Het eerste seizoen is vanaf 12 april beschikbaar op Netflix en omvat acht afleveringen van minder dan twintig minuten. Ideaal om nog even mee te pikken voor je gaat slapen.

No Good Nick

No Good Nick © Netflix

Op zoek naar een serie die je met het gezin kunt bekijken, of die geschikt is voor jeugdige kijkers? No Good Nick is een comedyserie met een tikje drama, en ideaal voor tv-momentjes tijdens de paasvakantie.

De serie draait rond de dertienjarige Nicole (of kortweg Nick), die infiltreert in het leven van een gezin. Haar bedoeling? Wraak nemen, omdat deze mensen zonder het te weten haar leven geruïneerd hebben. Maar kan ze haar plannen doorzetten als ze de familie leert kennen?

Melissa Joan Hart (Sabrina, the Teenage Witch) en Sean Astin (Stranger Things) spelen de ouders van het getroffen gezin. Daarnaast zie je onder meer Siena Agudong als Nick, Kalama Epstein en Lauren Lindsey Donzis (Liv & Maddie).
Het eerste seizoen telt twintig afleveringen en is vanaf 15 april beschikbaar op Netflix.

Bonding

Bonding © Netflix

Bonding is een donkere comedyserie (met veel latex) van schrijver, regisseur en showrunner Rightor Doyle, die als acteur ook te zien is in de HBO-topserie Barry.

Pete heeft zich net geout als homo en komt na jaren opnieuw in contact met zijn oude schoolvriendin Tiff. Zij studeert én is stiekem ook een van de top sm-meesteressen van New York. Tijd voor ‘bonding’, latex en zweepjes, want Pete gaat aan de slag als haar assistent.

In de hoofdrollen zie je Brendan Scannell, Zoe Levin en D’Arcy Carden. Het eerste seizoen telt zeven afleveringen en werd in competitie voorgesteld tijdens Canneséries. Vanaf 24 april op Netflix.

The Protector, seizoen 2

The Protector, seizoen 2 © Netflix

The Protector krijgt er vanaf 26 april een tweede seizoen bij, met opnieuw een behoorlijke dosis actie, fantasy en sciencefiction.

De serie volgt de epische avonturen van Hakan, een jonge Turk met een winkeltje in het hedendaagse Istanboel. Geen gewone kerel, want Hakan beschikt over mystieke krachten, waar hij nauwelijks mee om weet te gaan. Zijn wereld wordt op zijn kop gezet als hij ontdekt een band te hebben met een oud, geheim genootschap met als opdracht de stad Istanboel te beschermen tegen duistere krachten.

Het tweede seizoen het verhaal ongetwijfeld oppikken na de chaotische gebeurtenissen waarmee het vorige seizoen eindigde. De zeven Onsterfelijken zijn herrezen en in Istanboel. Met snode plannen.

Bekijk hier de trailer:Vanaf 24 april op Netflix.

Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus of Familus pack van Proximus TV en bekijk deze series rechtstreeks op je tv-scherm (menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204)!

Top