De week in showbizzland

de week in showbizzland

de week in showbizzland

Francesca Vanthielen duikt binnenkort op in Thuis, enkele klanten van het fitnesscentrum van schlagerzangeres Trisha doen hun beklag in TV Familie, acteur Mathieu Carpentier heeft er spijt van dat hij betrokken raakte bij een knokpartij in de Franse Alpen en na Evi Hanssen is nu ook An Lemmens het slachtoffer van fake news. Lees er hier alles over!

Francesca Vanthielen scoort een rolletje in Thuis

Francesca Vanthielen scoort een rolletje in Thuis © Isopix

Francesca Vanthielen krijgt een gastrol in Thuis. Ze zal tegen het einde van dit seizoen in de druk bekeken soap te zien zijn. ‘De makers van Thuis hebben me gevraagd om dit voorjaar een kleine gastrol te vertolken. Het feit dat ik naast Leah Thys op de set kan staan, maakt het iets om naar uit te kijken. Zo is voor mij de cirkel rond: Leah was degene die mij enorm gesteund en geholpen heeft bij mijn auditie aan de Mountview Theatre School in Londen’, aldus Francesca. Over de inhoud van de rol wil producer Hans Roggen nog niets verklappen.
 

Klachten over fitnesscentrum Trisha: 'Het lijkt alsof ze er een pensenkermis van wil maken'

Klachten over fitnesscentrum Trisha: 'Het lijkt alsof ze er een pensenkermis van wil maken' © Isopix

Schlagerzangeres Trisha, de ex-partner van Miss Belgian Beauty-icoon Ignace Crombé, baat tegenwoordig samen met haar man Kurt een fitnesscentrum met binnenspeeltuin uit in Izegem. Maar dat loopt niet altijd op rolletjes, als we een artikel in TV Familie mogen geloven. Het blad voert verschillende klanten van het etablissement op die hun beklag doen.

‘Trisha is zelf enkel de uitbaatster, en ze heeft ruzie met de eigenaar van het fitnesscentrum. De klanten hebben genoeg van haar kuren, want het lijkt alsof ze er een pensenkermis van wil maken. Tijdens het fitnessen moeten we haar schlagers of andere hoempapamuziek aanhoren. En ze organiseert eigen optredens of travestieshows. Niks mis mee, maar toch niet in de fitness’, kloeg iemand. Anderen maakten er gewag van dat ze werden lastiggevallen met uitnodigingen voor optredens, vertellen dat de zangeres een rechtszaak wil beginnen tegen de eigenaar van de zaak omdat ze niet wil opdraaien voor de leasingkosten van de toestellen, of klagen dat ze moeten bijbetalen wanneer ze met een pasje van Oxygen Fitness komen aanzetten, terwijl de zaak tot die keten behoort.
 
Trisha zelf doet de commentaren af als een storm in een glas water: ‘Het gaat goed met onze zaak. In de zaal bij de speeltuin hebben we drie shows gegeven op zeven maanden tijd. En ja, in oktober was er die travestieshow. Maar ik val onze klanten daar helemaal niet lastig mee en ik draai mijn eigen muziek hier nooit. De meesten weten trouwens niet eens wie ik ben. En een rechtszaak met de eigenaar? Kurt en ik zijn zelf de eigenaars. We hebben die twee zaken gekocht’, luidde haar versie.

Mathieu Carpentier uit Thuis betuigt spijt na vechtpartij

Mathieu Carpentier uit Thuis betuigt spijt na vechtpartij © VRT

Mathieu Carpentier, die Joren speelt in Thuis, heeft onlangs zijn vuisten laten spreken tijdens een uit de hand gelopen après-skifeestje in een Frans wintersportdorp. In Val Thorens ontaardde een confrontatie met enkele andere Belgen in een ouderwets rondje knokken. ‘Mathieu ging op de vuist met enkele van mijn vrienden. Jammer dat het zover moest komen, en dat voor iemand die als acteur toch een voorbeeldfunctie heeft’, vertelde iemand uit het gezelschap.

Andere omstaanders nuanceren het verhaal: volgens hen herkenden enkele jongelui uit de groep de jongeman uit Thuis, waarna ze zonder ophouden foto’s en filmpjes van hem begonnen te maken. De acteur vroeg hen om ermee te stoppen, wat uitmondde in een uitgebreide sessie duw-en trekwerk. Beveiligingsagenten kwamen tussen om de kemphanen te bedaren. ‘Ik dacht dat de zaak daarmee afgesloten was, maar nu zij ermee naar buiten komen, krijgt het dus nog een vervelend staartje. In het vervolg zal ik iets rustiger moeten reageren’, aldus Mathieu. Het was niet de eerste keer dat de acteur in een driftbui ontstak: anderhalf jaar geleden viel hij tijdens een feestje in Alsemberg een andere aanwezige aan, die gehavend uit de strijd kwam. Achteraf bleek dat hij zich van doelwit had vergist. Hij kwam ervan af met een werkstraf van 80 uur.
 

'Ik draag niet zo graag kleren'

'Ik draag niet zo graag kleren' © Isopix

Niels Destadsbader deed in Alloo Bij, een reportagereeks waarin Luk Alloo BV’s met een bezoekje vereert, een opmerkelijke bekentenis: kleren dragen doet hij tegen zijn zin. ‘Als ik op mijn gemak ben, doe ik mijn t-shirt uit. Ik draag niet zo graag kleren’, vertrouwde hij de presentator toe. Continu naakt rondhuppelen zou hij naar eigen zeggen dan weer niet mogen van zijn moeder.

Ook An Lemmens het slachtoffer van fake news

Ook An Lemmens het slachtoffer van fake news © Isopix

Er circuleert op Facebook fake news over An Lemmens: de presentatrice zou van VTM de bons gekregen hebben omdat ze andere schoonheidsproducten gebruikte dan diegene die de commerciële zender voorschreef. Volgens An zelf is het allemaal flauwe zever, en opmerkelijk genoeg deed een tijdje geleden exact hetzelfde gerucht de ronde over Evi Hanssen. ‘Nee, ik verkoop geen huidverzorgingsproducten. Dit is een malafide organisatie die mijn naam en foto misbruikt en vals nieuws post om de bankrekening van onwetende mensen te plunderen', aldus Lemmens in een interview met TV Familie. 'Als je dergelijke berichten ziet passeren, klik dan niet op de link om het bericht te lezen, maar rapporteer het als misbruik of fake news door op de drie puntjes rechts bovenaan te klikken’, verzocht ze haar volgers op de sociale media.

Tim na de Temptation: 'Ik heb er een baan en veel vrouwen aan overgehouden'

Tim na de Temptation: 'Ik heb er een baan en veel vrouwen aan overgehouden' © SBS Belgium

Zijn deelname aan Temptation Island betekende voor Tim Wauters, door de fans van het programma liefkozend Timtation genoemd, het einde van de relatie met Deborah. Hij kreeg flink wat kritiek te slikken, maar laat in Dag Allemaal optekenen dat hij voor het overige enkel voordeel haalde uit zijn deelname aan het beruchte realityprogramma: ‘Samen met Deborah kan ik weer lachen en wie weet ontstaat er opnieuw vriendschap tussen ons. Ik ben nu dj. Ik heb er een baan en veel vrouwen aan overgehouden’, sprak hij.

Goedkoopste ticket Eurosongfestival kostte vorig jaar 35 euro, nu 280 euro

Goedkoopste ticket Eurosongfestival kostte vorig jaar 35 euro, nu 280 euro © Isopix

Wie het Eurosongfestival live wil meemaken, zal daar een aardige duit voor moeten neertellen: terwijl er vorig jaar al tickets beschikbaar waren vanaf 35 euro, kosten de goedkoopste kaartjes nu 280 euro. De prijzen werden bekendgemaakt door de Israëlische openbare omroep Kan. Voor viptickets moet je zelfs 487 euro neertellen. Volgens Israëlische media weigerde de overheid om extra middelen te verstrekken aan de openbare omroep voor het evenement, en is dat één van de redenen waarom de tickets zo duur zijn. Eliot Vassamillet (foto) neemt deel voor België.

Pat Krimson brengt een reggaenummer uit

Pat Krimson brengt een reggaenummer uit © Isopix

Pat Krimson gaat op muzikaal avontuur: het Vlaamse dance-icoon brengt een reggaenummer uit. Hij slaat daarvoor de handen in mekaar met de Jamaicaan Singing Vernon, die eerder samenwerkte met Sean Paul. De single heet Dem A Jig en zal ook worden uitgebracht in Jamaica. ‘Als het nummer daar aanslaat, ga ik er misschien promotie voerde, vertelde Pat in Het Nieuwsblad.

Top