Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (16 november)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Drama, romantiek, actie, comedy, horror, sci-fi, avontuur en animatie... voor elk wat wils. Vergeet de frisse donkere herfstavonden en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.
Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (16 november) © IMDb

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Drama, romantiek, actie, comedy, horror, sci-fi, avontuur en animatie... voor elk wat wils. Vergeet de frisse donkere herfstavonden en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.


Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV

Meer weten over Proximus TV?

Trust Fund

Trust Fund © IMDb

Trust Fund is het verhaal van Reese Donahue, een jonge, aspirant-schrijfster uit Chicago. Ze leidt het ideale leven dankzij het imperium van haar vader. Tot ze na de dood van haar moeder een geheim ontdekt dat haar dwingt om te kiezen tussen haar voorbestemde leven en wat lijkt op het lot dat haar moeder voor haar wilde. Reese neemt een irrationele beslissing waar haar vader niet van op de hoogte is en gaat op zoek naar een ander leven. Maar hoe groot zijn de gevolgen?

Drama van Sandra L. Martin, met Jessica Rothe, Willie Garson en Ana Ortiz

Trust Fund is vanaf 13 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Mother Krampus 2: Slay Ride

Mother Krampus 2: Slay Ride © IMDb

Vier jonge vrouwen uit Ohio voltooien op kerstavond hun verplichte gemeenschapsdienst. Ze moeten maaltijden brengen naar ouderen die het niet breed hebben en wat gezelschap kunnen gebruiken tijdens de feestdagen. Bij het laatste bezoekje van de avond worden ze met open armen ontvangen door de aardige vrouw Dorothea. Maar wanneer de duisternis valt, blijkt de gastvrouw toch niet in de kerststemming te zijn.

Horrorfilm van Eddie Lengyel, met KateLynn E. Newberry, Tiffani Hilton en Robbie Barnes

Mother Krampus 2: Slay Ride is vanaf 13 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Pluisje - Durf te vliegen

Pluisje - Durf te vliegen © IMDb

Pluisje is een jong en vrolijk vogeltje dat graag samen met zijn beste vriendinnetje Ploveria speelt. Ze lachen veel samen en zijn stiekem een beetje verliefd. Alles verandert als Shadow, de valk, Pluisje aanvalt tijdens zijn eerste vliegles. Hij wordt gered, maar zijn vader overleeft de strijd niet. Pluisje durft niet meer te vliegen. Ploveria spoort hem nog wel aan om te vliegen want ze moeten naar het zuiden als de winter komt. Pluisje gaat toch weer oefenen, maar dan wordt hij gevangen door de kat uit het dorp. Iedereen denkt dat Pluisje dood is, behalve Ploveria. Pluisje moet alleen de winter zien te overleven, terwijl zijn familie naar het zuiden trekt. Niet-trekvogels en buitenbeentjes overwinteren in Paradise Valley, een verborgen plek. Maar de reis naar Paradise valley is lang en gevaarlijk. Gelukkig maakt het dappere vogeltje nieuwe vrienden die hem helpen bij zijn reis.

Animatiefilm van Árni Ásgeirsson, met de stemmmen van Jamie Oram, Harriet Perring, Iain Stuart Robertson (OV) / Kristel Verbeke, Warre Borgmans, Alex Agnew, Dries Van Cauwenbergh, Dries Van Hegen, Giovanni Kemper en Vicky Florus (Vlaamse versie)

Pluisje - Durf te vliegen is vanaf 13 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The Place

The Place © IMDb

Een mysterieuze man zit dag in dag uit aan een tafeltje in de bar The Place. Hier ontvangt hij zijn klanten, die hem vragen hun soms onmogelijke wensen te realiseren. Een mooier uiterlijk, een kind genezen, weer kunnen zien, God hervinden, etc. In ruil voor zijn hulp vraagt hij deze mensen iets voor hem terug te doen. Wanhopig in hun zoektocht naar hervonden geluk zijn zij soms bereid een hoge (morele) prijs te betalen Bovendien lijkt de naamloze man alles perfect onder controle te hebben, tot meerdere taken door elkaar beginnen te lopen.

Drama van Paolo Genovese, met Valerio Mastandrea, Marco Giallini en Alessandro Borghi  

The Place is vanaf 13 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Dogman

Dogman © IMDb

Marcello baat een hondentrimsalon uit in een desolate buitenwijk. Hij is een discrete man die door iedereen wordt geapprecieerd. De rust wordt verstoord wanneer zijn vriend Simoncino, een ex-bokser verslaafd aan cocaïne, vrijkomt en de buurt andermaal terroriseert. De goedgelovige Marcello laat zich buiten zijn wil om meeslepen in een spiraal van geweld. Maar verraden en hulpeloos zal hij van zich afbijten.

Drama van Matteo Garrone, met Marcello Fonte, Edoardo Pesce en Nunzia Schiano  

Dogman is vanaf 14 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The First Purge

The First Purge © IMDb

Achter elke traditie schuilt een revolutie. In The First Puge is te zien hoe de traditie van elk jaar 12 uur wetteloosheid ooit begon als een simpel experiment. Om de criminaliteitscijfers voor de rest van het jaar onder één procent te houden, besluiten de New Founding Fathers of America (NFFA) een sociologische theorie te testen waarbij één nacht lang alle vormen van agressie zijn toegestaan in één besloten gemeenschap. Maar als het geweld van de onderdrukkers en de woede van de deelnemers met elkaar botsen, loopt het experiment volledig uit de hand. Het geweld breidt zich uit, ver voorbij de stadsgrenzen en door het hele land.

Horrorfilm van Gerard McMurray, met Y'lan Noel, Lex Scott Davis en Joivan Wade

The First Purge is vanaf 14 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Onverwachte horrorhits

Skyscraper

Skyscraper © IMDb

Will Ford is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld. Will wordt beschuldigd hier achter te zitten. Terwijl hij op de vlucht slaat moet Will de eigenlijke daders vinden om zijn naam te zuiveren en tegelijkertijd zijn familie zien te redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt.

Rampenfilm van Rawson Marshall Thurber, met Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber en Noah Taylor

Skyscraper is vanaf 14 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

3 Faces

3 Faces © IMDb

Een beroemde Iraanse actrice ontvangt een verontrustende video van een jong meisje dat haar om hulp smeekt om aan haar conservatieve familie te ontsnappen. Omdat ze niet weet of ze gemanipuleerd wordt, vraagt de actrice haar vriend, regisseur Jafar Panahi, om raad. Samen rijden ze naar het dorp van het meisje in een afgelegen berggebied in het noordwesten van Iran, waar ze hartelijk welkom worden geheten door de inwoners. De bezoekers uit de stad ontdekken echter al snel dat eeuwenoude tradities voor de lokale bevolking minstens zo belangrijk zijn als gastvrijheid.

Drama van Jafar Panahi, met Behnaz Jafari, Jafar Panahi en Marziyeh Rezaei

3 Faces is vanaf 15 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Dark Crimes

Dark Crimes © IMDb

Politieagent Tadek vindt gelijkenissen tussen een onopgeloste moord en een misdaad die wordt beschreven in een boek van de beroemde schrijver Krystov Kozlov. Tadek begint Kozlov en zijn vriendin, die in een mysterieuze seksclub werkt, te volgen. Tadeks obsessie voor Kozlov groeit met de dag en hij komt terecht in de dodelijke onderwereld van seks, leugens en corruptie waar hij de schokkende, dodelijke waarheid moet achterhalen.

Thriller van Alexandros Avranas, met Jim Carrey, Robert Wieckiewicz en Agata Kulesza

Dark Crimes is vanaf 15 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Lean on Pete

Lean on Pete © IMDb

De introverte tiener Charley kent weinig vastigheid; zijn moeder is niet in beeld, zijn jonge vader heeft al moeite genoeg zijn eigen leven op de rails te houden. Geen wonder dat Charley de kans om op eigen benen te staan met beide handen aangrijpt. Hij regelt een baantje bij de nukkige paardenmenner Del Montgomery. Met hem en jockey Bonnie reist hij langs paardenraces in stoffige stadjes, met het grootse Amerikaanse landschap als achtergrond. Charley vindt een onverwachte zielsverwant in het paard Lean on Pete, maar als de lijmfabriek dreigt, komt de jongen voor het eerst in zijn leven voor een volwassen keuze te staan.

Drama van Andrew Haigh, met Travis Fimmel, Steve Zahn, Chloë Sevigny, Steve Buscemi e.a.

Lean on Pete is vanaf 15 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Freaky Friday

Freaky Friday © IMDb

De bezorgde moeder Katherine en haar tienerdochter Ellie zijn elkaars tegenpolen en vliegen elkaar steeds in de haren. Op een vrijdagochtend slaan de stoppen door wanneer ze van lichaam zijn veranderd. Ze moeten elkaars leven leiden en de schijn hoog zien te houden voor de buitenwereld. Ondertussen zoeken ze naar een manier om de betovering te verbreken.

Komedie van Steve Carr, met Heidi Blickenstaff, Cozi Zuehlsdorff en Ricky He

Freaky Friday is vanaf 15 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Todos lo saben (Everybody Knows)

Todos lo saben (Everybody Knows) © IMDb

Ter gelegenheid van de trouw van haar zus reizen Laura en haar twee kinderen van Buenos Aires naar haar Spaanse geboortedorp op een wijngaard. Het familiefeest na afloop van de huwelijksvoltrekking krijgt een dramatische wending wanneer dochter Irene kort na een mysterieuze stroomstoring spoorloos blijkt te zijn verdwenen. Al snel rijst het vermoeden dat het tienermeisje is ontvoerd door iemand die aanwezig was op het feest. Dat mondt uit in een crisis die het verborgen verleden van de familie naar boven brengt.

Drama van Asghar Farhadi, met Penélope Cruz, Javier Bardem en Jaime Lorente

Todos lo saben is vanaf 15 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Z-O-M-B-I-E-S

Z-O-M-B-I-E-S © IMDb

Vijftig jaar na de zombieapocalyps vormen de eigenzinnige zombies geen bedreiging meer voor het stadje Seabrook. Ze mogen zich er voor het eerst welkom heten op de middelbare school. De charismatische zombie Zed die een voetbalcarrière ambieert, ontmoet er de eerstejaarsstudente Addison. Ze proberen met de kracht van vriendschap hun dromen waar te maken.

Muzikale romantische komedie van Paul Hoen, met Milo Manheim, Meg Donnelly en Kylee Russell

Z-O-M-B-I-E-S is vanaf 16 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Top