De week in showbizzland

In het universum der bekende medemensen gebeurt er altijd wel wat!
De week in showbizzland

Michel Van den Brande is grootvader geworden, de Familie-kijkers zijn blij dat Martine Jonckheere terug is terwijl collega's haar schuine moppen misten, Buurtpolitie-acteur Souliman De Croock krijgt zware beschuldigingen te slikken maar de man denkt dat die te maken hebben met een onverwerkte breuk en Angeline Flor Pua neemt deel aan de Miss World-verkiezing in een exclusieve jurk met kristallen. Lees er hier alles over!

Dochter Michel Van den Brande beviel van meisje

Dochter Michel Van den Brande beviel van meisje © Isopix

Michel Van den Brande is grootvader geworden. Zijn dochter Jessie beviel afgelopen zondag van een dochtertje, dat de naam Olivia kreeg. ‘Eindelijk. Vandaag grootvader geworden. Olivia gaat mij 'Papi' noemen’, liet een dolenthousiaste Michel weten. Eerder had had hij het nochtans niet echt begrepen op de vriend van Jessie, die Senegalese en Kaapverdische roots heeft. Van den Brande maakte dat toen duidelijk met een bedenkelijk bericht op de sociale media: ‘Ik had het liever anders gezien. Die jongen is zo zwart als een schouw. Maar ja, hij maakt Jessie gelukkig. Ik moet mij erbij neerleggen’, schreef hij destijds.
 
 
 

Familie-kijkers enthousiast over terugkeer Marie-Rose, collega’s houden van haar aangebrande grappen

Familie-kijkers enthousiast over terugkeer Marie-Rose, collega’s houden van haar aangebrande grappen © Isopix

Fans van Familie zijn door het dolle heen, want Marie-Rose is terug in de soap. Drie jaar nadat Martine Jonckheere werd bedankt voor bewezen diensten, wandelde ze een tijdje geleden vrolijk terug de studio binnen. De tijd na haar ontslag was niet bepaald een makkelijke periode: ‘Na een soap moet je even ontluizen, en mijn leeftijd was ook geen pluspunt. Ik besloot geen acteerwerk meer te doen en mijn hoofd leeg te maken. Ik heb aan mijn huis gewerkt, waarbij ik m’n handen zo overbelastte dat er twee operaties volgden. Verder heb ik vriendschappen nieuw leven ingeblazen, en genoten van mijn tuin. Ik resette mijn leven compleet en kan het iedereen aanbevelen. Toen ze me opnieuw vroegen, had ik rancuneus kunnen weigeren, maar dat is niet mijn ingesteldheid. Wim Feyaerts was mijn regisseur bij Verschoten & Zoon en hij wou mij terug aan boord. Acteren is zoals autorijden. Je verleert dat niet. Ook op de set zat de sfeer er meteen in. 'Jonckheere is terug, tijd voor wat jokes', riepen ze. Tja, ik zit niet verlegen om grappen, vaak nog aangebrande ook’, zo citeert Het Nieuwsblad de goedlachse actrice.

Angeline Flor Pua gehuld in klaprozen, veertjes en kristallen op Miss World-gala

Angeline Flor Pua gehuld in klaprozen, veertjes en kristallen op Miss World-gala © Isopix

Miss België Angeline Flor Pua is aangekomen in Sanya op het Chinese eiland Hainan, waar op 8 december de Miss World-verkiezing doorgaat. We weten ondertussen dat ze tijdens de finale zal dansen in een jurk met twee grote klaprozen, die verwijst naar de Eerste Wereldoorlog. Ze zal ook opdraven in een geel avondkleed, waarin maar liefst 8 meter veertjes en 1,7 kilogram kristallen zijn verwerkt. Beide outfits zijn creaties van Atelier ExC.

Huizen Miley Cyrus, Gerard Butler en Robin Thicke vernield, Julia Roberts moest vluchten voor bosbranden

Huizen Miley Cyrus, Gerard Butler en Robin Thicke vernield, Julia Roberts moest vluchten voor bosbranden © Isopix

De bosbranden in Californië veroorzaken een ravage. Er vielen doden en heel wat huizen werden in de as gelegd, waaronder woningen van bekende Hollywoodfiguren. Onder meer Miley Cyrus, Gerard Butler en Robin Thicke zagen hun woonst in de vlammen opgaan. Ook Julia Roberts moest samen met haar gezin haar huis ontvluchten, maar tot nader order staat het nog wel recht, meldde The Hollywood Reporter. ‘Blijf weg uit het rampgebied’, waarschuwde de brandweer enkele dagen geleden. 

Ex-vriendin haalt uit naar Buurtpolitie-acteur, volgens hem kan ze breuk niet verkroppen

Ex-vriendin haalt uit naar Buurtpolitie-acteur, volgens hem kan ze breuk niet verkroppen © vtm

In Dag Allemaal haalt de vriendin van Souliman De Croock, die fans van De Buurtpolitie beter kennen als Aziz, zwaar uit naar de jongeman. Een paar maanden geleden verdedigde ze hem nochtans met verve toen er roddels opdoken over drank- en druggebruik, en er werd gesuggereerd dat hij haar in de steek zou hebben gelaten. Maar dit keer spaart Jenifer de roede niet: ze heeft het over doodsbedreigingen, torenhoge schulden en verwijten. ‘De waarheid is dat ik bij hem ben weggegaan, nadat ik zijn duistere kanten had ontdekt. Soulimans leven hangt aaneen van de leugens. Het begon met de dubbele enkelbreuk die hij deze zomer opliep. Een stom ongeval bij hem thuis, zei hij daarover. Maar daar is niks van waar. Hij is onder invloed van alcohol en cocaïne van een trap gesukkeld, in een homobar. Over twee maanden beval ik van zijn kind, dan verwacht je toch een iets andere houding’, liet ze optekenen in het blad.

Souliman laat weten dat hij geen snars begrijpt van haar verhaal: 'Ze kan misschien gewoon niet verkroppen dat we uit elkaar zijn, maar ik kan de klok niet terugdraaien. Het is nu zo, ik heb de bladzijde definitief omgeslagen. En ik ben heel gelukkig nu. Ik heb al een tijdje een nieuwe vriendin’, reageerde hij. Eerder stelde hij in de pers dat alle roddels over hem het gevolg zijn van jaloezie.

Undercover met Tom Waes wint Duitse prijs

Undercover met Tom Waes wint Duitse prijs © Isopix

Undercover, een nieuwe Belgisch-Nederlandse misdaadreeks van De Mensen voor Eén, heeft afgelopen weekend tijdens het Seriencamp Festival in München de publieksprijs in de wacht gesleept. De eerste twee afleveringen van de reeks werden er vertoond in aanwezigheid van hoofdrolspelers Tom Waes en Frank Lammers. Seriencamp is een klein festival, en een barometer voor de Duitse markt. Undercover haalde het in de categorie Publieksprijs van internationale titels als Gunpowder met Kit Harington en Liv Tyler, Kidding met Jim Carrey en de HBO-reeks Camping met Jennifer Garner. Undercover vertelt het verhaal van agenten Bob Lemmens (Tom Waes) en Kim De Rooij (Anna Drijver), die moeten infiltreren in het leven van Ferry Bouman (Frank Lammers), één van de grootste xtc-producenten ter wereld.

Personeel Harry en Meghan geeft er de brui aan: ‘Humeurig en veeleisend’

Personeel Harry en Meghan geeft er de brui aan: ‘Humeurig en veeleisend’ © Isopix

Prins Harry en zijn kersverse vrouw Meghan blijken geen gemakkelijke werkgevers te zijn, schreef de verslaggever voor het koningshuis van de Britse krant Daily Mail. Op korte tijd namen al drie van hun persoonlijke assistenten ontslag. De laatste assistente in het rijtje, Melissa, kraakte volgens een bron onder de stress. Harry zou behoorlijk humeurig geweest zijn en dat op zijn personeel hebben uitgewerkt. Gina Nelthorpe-Crowne, de ex-agente van Meghan, voegde daaraan toe dat de ex-actrice bijzonder veeleisend is: ‘ Ze schrijft iedereen af die haar visie niet deelt’, klonk het.

‘Eén lid van de hofhouding dat vertrekt, dat kan altijd, maar drie op een paar maanden? Waarom willen ze zo snel vertrekken uit zo’n prestigieuze functie?’, vroeg iemand uit de entourage van de koninklijke familie zich af. Naast Melissa (enkel de voornaam is bekend), blazen ook privésecretaresse Samantha Cohen en de rechterhand van Prins Harry, Edward Lane Fox, weldra de aftocht.

Francesca Vanthielen zegt geen nee tegen terugkeer op tv

Francesca Vanthielen zegt geen nee tegen terugkeer op tv © Isopix

Er is een tijd geweest dat Francesca Vanthielen veel meer op tv kwam dan nu. Ze ziet een terugkeer in de media wel zitten, vertelde ze in Het Belang van Limburg: ‘Het einde bij vtm was mijn keuze niet, al begreep ik het wel. Ik heb altijd graag in de media gewerkt en zou dat nog wel willen doen, maar mijn leven hangt er niet van af. Ik heb een jaar als adjunct-diensthoofd voor Unia gewerkt, het vroegere Centrum voor Gelijke Kansen. Dat was fijn om te doen. Ik werk nu vooral voor bedrijven, leid debatten. Telkens een andere omgeving, telkens andere thema's. Ik heb nooit nood gehad aan regelmaat of zekerheden’, liet ze zich ontvallen.

Top