Tussen deze celebs zit er een fameuze kink in de kabel!

Ruzie na een breuk, jaloezie, beledigingen of een ouderwetse knokpartij: het gaat soms ver ...
Tussen deze celebs zit er een fameuze kink in de kabel!

Soms zit het er zelfs bij de bekende medemensen bovenarms op. Ruzie na een breuk, jaloezie, beledigingen: deze showbizzfiguren hebben om uiteenlopende redenen een bloedhekel aan elkaar!

Ignace Crombé vs. Trisha

Ignace Crombé vs. Trisha © Photonews

Het privéleven van Miss Belgian Beauty-organisator Ignace Crombé is gesneden koek voor de boekjes. Vooral de breuk met zijn ex, de zangeres Trisha, zindert nog na. Toen ze haar nieuwe single met de diepzinnige titel Kissy kissy uitbracht was Ignace ontstemd omdat zijn naam niet op het hoesje stond: hij was namelijk nog steeds haar manager. Ignace meldde online dat de fanreis van Trisha niet doorging wegens gebrek aan belangstelling en raadde aan om fanmail voortaan rechtreeks naar haar adres te sturen. Hij gooide haar nieuwe woonlocatie ook nog eens in de openbaarheid. 'Dank je wel voor de fantastische samenwerking! Wat kijk ik uit naar 31 maart 2016!’, luidde haar lichtjes ironische reactie. 31 maart was uiteraard de einddatum van haar contract met hem als manager.

Miley Cyrus vs. Sinéad O’ Connor

Miley Cyrus vs. Sinéad O’ Connor © Photonews

Miley Cyrus paradeert graag halfnaakt rond in haar clips. Een paar oudere collega’s, onder wie Annie Lennox en Sinéad O’Connor, vinden dat maar niks. Sinéad raadde Miley in een open brief aan om zich door de platenindustrie niet als prostituee te laten gebruiken. Genoeg om een relletje te ontketenen, want juffrouw Cyrus vergeleek haar criticaster vervolgens met Amanda Bynes, een actrice die werd opgenomen wegens psychische problemen. Daarop begonnen fans van Miley O’Connor te bestoken met haatboodschappen.Door wat je gedaan hebt, hebben meerdere mensen me geschreven en me aangespoord zelfmoord te plegen. Ook kreeg ik opmerkingen die laten uitschijnen dat het okee is om iemand met een mentale aandoening te pesten’, klonk het bij de Ierse zangeres.

Justin Bieber vs. Orlando Bloom

Justin Bieber vs. Orlando Bloom © Photonews

Justin Bieber en Orlando Bloom raakten een paar jaar geleden ei zo na slaags in een restaurant op Ibiza. Orlando was een hapje aan het eten toen de Canadese ster ineens opdook. De twee waren in een mum van tijd in een levendige discussie verwikkeld die eindigde met een apotheose om u tegen te zeggen: Bloom goot zijn drankje over het hoofd van Bieber. Een andere restaurantganger filmde het voorval, en in het filmpje is te horen hoe het tieneridool ‘What’s up, Bitch?’ gilt. De gasten van het restaurant applaudisseerden luid toen Bieber afdroop. De twee kunnen mekaar naar verluidt niet luchten omdat Justin heeft geprobeerd te scoren bij Miranda Kerr, de ex van Orlando. Bloom vertoefde dan weer een tijdlang graag in het gezelschap van Selena Gomez, die vroeger een relatie had met Justin.

Lucy Liu vs. Bill Murray

Lucy Liu vs. Bill Murray © Photonews

Op de filmset van Charlie’s Angels ging het er niet altijd even vriendelijk aan toe. Tussen Lucy Liu en Bill Murray zat het bijvoorbeeld behoorlijk scheef. Murray had zijn collega uitgekafferd en haar toegeroepen dat ze niet kan acteren, waarna Lucy hem een op een paar rake djoeffen op zijn gezicht trakteerde. In het vervolg op de film was Murray om begrijpelijke redenen niet meer te zien.

Solange Knowles vs. Jay-Z

Solange Knowles vs. Jay-Z © Photonews

Mannen en hun schoonzussen: het is vaak geen evidente relatie. Jay-Z kan er van meespreken sinds Solange - de zus van Beyoncé dus - hem een paar jaar geleden een reeks welgemikte meppen en schoppen verkocht in een lift. Alles werd opgenomen door een camera die in de lift hing, en de sluwe dames en heren van de entertainmentsite TMZ.com konden de beelden bemachtigen. Uiteraard werd de video online gezet. Daarop is te zien hoe Solange pas kalmeert wanneer een bodyguard haar vastgrijpt. Diezelfde man blokkeert ook de lift, wellicht om te voorkomen dat anderen lucht kregen van het voorval. Missie mislukt dus. Waarom Juffrouw Knowles haar zwager te lijf ging weten we nog steeds niet. Er werd beweerd dat hij een opmerking maakte over haar kapsel.

Amanda Bynes vs. Rihanna

Amanda Bynes vs. Rihanna © Photonews

Amanda Bynes is een actrice die in een aantal Amerikaanse reeksen te zien was, maar ondertussen uit de schijnwerpers verdween wegens psychische problemen. Ze maakte er tevens een tijdlang een sport van om zowat iedereen te beledigen die ze tegenkwam, want haar op scheve blikken kwam te staan. Zo liet ze onder meer optekenen dat Rihanna er ‘blank probeert uit te zien’ en dat ze het pak rammel dat ze van Chris Brown kreeg verdiend had. Jay-Z noemde ze een lelijkaard. Haar doelwitten konden er niet mee lachen en half Hollywood moet ondertussen niets meer van haar weten.

Gaston Berghmans vs. Peter van den Begin

Gaston Berghmans vs. Peter van den Begin © Photonews

Peter Van den Begin maakte een paar jaar geleden de fictiereeks Oud België over het wel en wee in het voormalige Antwerpse theater Ancienne Belgique. Wijlen Gaston Berghmans kon die reeks allesbehalve smaken: hij vond dat de artiesten die vroeger echt in de Ancienne Belgique hadden gestaan - zoals hijzelf - belachelijk werden gemaakt in de serie. 'Oud België? Theaterke Hoepsakee was beter geweest’, liet hij optekenen. Van den Begin repliceerde dat Gaston nu toch wel echt oud aan het worden was en blijkbaar niet verstond wat fictie precies is. ‘Och, op mijn leeftijd trekt een mens zich dat niet meer aan. Ik heb genoeg andere vrienden’, besloot Berghmans.

Leonardo DiCaprio vs. Claire Danes

Leonardo DiCaprio vs. Claire Danes

Leonardo DiCaprio en Claire Danes deden het niet onaardig in Romeo + Juliet, de postmoderne versie van het beroemde stuk van Shakespeare. Maar achter de schermen lustten ze elkaar rauw. Claire vond DiCaprio een onvolwassen ventje omdat hij voortdurend grapjes uithaalde met de cast. De acteur zelf deed nogal laatdunkend over de acteerprestaties van zijn tegenspeelster. Wanneer de camera’s niet draaiden, spraken ze geen woord met elkaar. Later dook de roddel op als zouden de twee een relatie hebben gehad.

Sylvester Stallone vs. Richard Gere

Sylvester Stallone vs. Richard Gere © Photonews

Het voornaamste probleem van de combinatie Sylvester Stallone-Richard Gere is wellicht het simpele feit dat geen enkele kamer groot genoeg is voor hun beider ego’s. Dat begon al in 1974, toen ze als jonge snaken een rol kregen in The Lord’s of Flatbush. Sylvester en Richard zouden op de set flink hebben geknokt en Gere beweert dat zijn goeie vriend hem met opzet bevuilde met kippenvet. Dolle boel moet dat daar geweest zijn! Het is nooit meer goed gekomen tussen de twee kemphanen.

Sarah Jessica Parker vs. Kim Cattrall

Sarah Jessica Parker vs. Kim Cattrall © Photonews

Op de set van Sex and The City was het ook niet altijd rozengeur en maneschijn. Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall konden elkaars bloed al drinken tijdens de opnames van de reeks - er zou een dispuut geweest zijn omdat niet iedereen even veel loon kreeg - en dan moesten ze elkaar ook nog eens verduren om twee films in te blikken. De combinatie werk-gezin werd Parker een beetje te veel en eens haar concurrente op de set verscheen, zakte de temperatuur onder het vriespunt waardoor de andere actrices zich ook ongemakkelijk begonnen te voelen.

Top