De lekkerste showbizzhapjes van de week

De lekkerste showbizzhapjes van de week

Lesley-Ann Poppe is zwanger, Stef Wauters weigert zijn nominatie voor de Vlaamse Televisie Sterren, Goedele Liekens ontketent weer controverse bij de Britten met haar programma Sex Box en Jill uit Temptation Island is de leugens beu. Lees er hier meer over!

Lesley-Ann Poppe is zwanger

Lesley-Ann Poppe is zwanger © Photonews

Lesley-Ann Poppe en haar Kevin zetten er vaart achter: amper vier maanden is de rondborstige blondine samen met haar 9 jaar jongere vriend of ze is al zwanger. ‘Ik voel me super! Ik heb veel energie, ben helemaal niet misselijk en heb voorlopig geen last van mijn hormonen. Helemaal anders dan tijdens mijn eerste zwangerschap. Toen was ik vreselijk misselijk. Ik deed nu vijf testen omdat ik me niet zwanger voelde, ik geloofde het niet’, vertelt Lesley-Ann, die tevens laat weten dat zij en haar vriend erg opgetogen zijn met het nieuws.

Stef Wauters weigert nominatie Vlaamse Televisie Sterren

Stef Wauters weigert nominatie Vlaamse Televisie Sterren © Photonews

De Vlaamse Televisie Sterren werden ooit in het leven geroepen als een heus gala, maar de show dreigt zijn glans te verliezen. Tijdens de uitreiking zal vtm namelijk niet aanwezig zijn. Ze distantiëren zich volledig van het programma. Nieuwsanker Stef Wauters kreeg een nominatie in de categorie ‘Beste Presentator’, maar hij liet aan de Academie weten dat hij niet genomineerd wilde worden. Als niet de hele nieuwsploeg van vtm is genomineerd, hoeft het voor hem niet.  ‘Onze kijkers hebben op geen enkele manier inspraak in de awards. Dat vinden zij en ook wij niet tof. Voor ons staat de kijker centraal, niet het tv-wereldje dat zichzelf in de bloemetjes zet’, klinkt het bij de commerciële zender.

Seksprogramma Goedele Liekens choqueert Britten

Seksprogramma Goedele Liekens choqueert Britten © Photonews

Goedele Liekens is populair bij de Britten, maar ze schopt er ook tegen schenen. De Begijnendijkse seksuologe presenteert aan de andere kant van Het Kanaal Sex Box, een programma waarin koppels seks hebben in een afgesloten kamer waarna ze hun wip bespreken in de studio. Een brug te ver voor veel Britten, ook al zie je niets. ‘Ronduit walgelijk’ en ‘Mensonterend’ waren enkele reacties op Twitter maar er waren er ook mensen die een andere mening zijn toegedaan: ‘Eindelijk is er een programma dat breekt met de Britse preutsheid en zo’n onderwerpen uit de taboesfeer haalt’, schreef een dame. Dat ze tegenwoordig ‘hot in the UK’ is, werd nog maar eens duidelijk toen ze te gast was in de populaire talkshow Alan Carr - Chatty Man.

'Hij heeft mijn borsten aangeraakt, en meer ook'

'Hij heeft mijn borsten aangeraakt, en meer ook' © Photonews

Kirsten en Regilio uit Temptation Island gaan trouwen en verwachten een eerste nakomeling. Alles dik in orde, zou je denken. Maar Jill, die als verleidster deelnam aan het programma, denkt er het hare van: ‘Als je je ongepaste gedrag wilt oplossen met een huwelijksaanzoek stel ik me daar vragen bij’, laat ze in Story horen. Met zijn uitspraak als zou hij nooit aan haar borsten gezeten hebben kan ze al helemaal niet lachen. ‘We hebben geen seks gehad, maar ‘s ochtends is hij bij mij in bed gekropen en heeft hij mijn borsten aangeraakt, en nog andere plekken ook. Omdat hij te opgewonden raakte is hij uit bed gesprongen. Maar laat me duidelijk zijn: ik wens hen alle geluk samen’, besluit ze.

Justin Timberlake heeft een plagiaatklacht aan zijn broek

Justin Timberlake heeft een plagiaatklacht aan zijn broek © Photonews

Bij Cirque du Soleil zijn ze er zeker van: het nummer Don’t hold the wall van Justin Timberlake lijkt een beetje te veel op hun Steel drum om van toeval te kunnen spreken. Het deuntje werd gebruikt in de productie Quidam. Niet alleen Timberlake, ook producer Timbaland en platenmaatschappij Sony worden voor de rechter gesleept.

'Meegedaan aan Slimste Mens ter Wereld om Erik Van Looy'

'Meegedaan aan Slimste Mens ter Wereld om Erik Van Looy' © Photonews

Wat zijn de motieven van mensen om mee te doen aan De Slimste Mens ter Wereld? Hun kennis etaleren? Niet altijd, zo blijkt. In Dag Allemaal geeft politica Zuhal Demir schoorvoetend toe waarom ze zo graag eens in de studio wilde plaatsnemen: ‘Ik heb vooral meegedaan omdat Erik Van Looy volgens mij zo’n knappe man is’, aldus Zuhal, die tegenwoordig te zien is in Terug naar Eigen Land met Martin Heylen. Zo, dat weten we dan ook alweer!

Eventjes geen Lowie in 'Thuis'

Eventjes geen Lowie in 'Thuis' © Photonews

Mathias ‘Lowie’ Vergels stopt een tijdje met Thuis. 'Ik ga er even tussenuit om iets anders te kunnen doen. Er zijn een heleboel andere projecten waar ik me wil op focussen. Een paar die helemaal nieuw voor me zijn en waar ik me voor 100 % wil op toeleggen’, laat de jongeman weten. Verder raakte ook bekend dat hij z’n vriendin Julie ten huwelijk heeft gevraagd. De twee gingen met vakantie naar Venetië. 

Macaulay Culkin niet meer op tv of in films

Macaulay Culkin niet meer op tv of in films © Photonews

Macaulay Culkin - je kent hem wellicht nog als Kevin uit Home Alone - lijkt zijn leven in de spotlights voorgoed vaarwel te hebben gezegd. Hij heeft naar eigen zeggen geen plannen om ooit nog terug te keren op tv of in een film. ‘Ik zie mezelf inmiddels als een gepensioneerde man, ergens halverwege de 30', vertelde hij aan New York Magazine. Macaulay laat verder nog weten dat hij tegenwoordig schildert en schrijft. Hij kwam in het verleden in de media toen hij werd aangehouden wegens marihuanagebruik.

Kristel Verbeke presenteert tv-programma

Kristel Verbeke presenteert tv-programma

Kristel Verbeke krijgt een eigen programma op Ketnet. De ex-K3-zangeres is druk doende met de opnames. Het programma gaat kinderrechten onder de loupe nemen. ‘Kinderen bekijken de wereld vanuit een ander standpunt en daar kunnen wij als volwassenen soms nog iets van leren. Ik ben dan ook blij dat ik ‘hun stem’ mag zijn. Zo kan ik naar volwassenen toe vertolken wat de kinderen zelf vinden van hun rechten’, laat ze weten.

'Het lichaam van Coppens' werd bekroond

'Het lichaam van Coppens' werd bekroond © Photonews

Het lichaam van Coppens heeft voor het tweede jaar op rij de Gold Media Award gewonnen op het WorldMediaFestival in Hamburg. Het vtm-programma met Staf en Matthias Coppens stond op het hoogste schavot in de categorie edutainment en komt zo in aanmerking voor de Grand Prix Award, de belangrijkste prijs van het festival. Die werd vorig jaar gewonnen door Wauters vs Waes.
 
 

Top