Onze TV-Tips van de week (2 tot en met 8 september)

Onze TV-Tips van de week (2 tot en met 8 september) © vtm

Maandag 2 september: Zuidflank (21u45 op vtm)
 
Vlaamse fictiereeks met o.a. Stan Van Samang, Bert Haelvoet en Marie Vinck : 1ste aflevering.
 
Mark Deweerdt werkte de voorbije jaren keihard om de wijngaard van zijn vader Willem over te nemen en die uit te bouwen tot een gerenommeerd château. Hij is vastberaden zijn Chardonnay grand cru bij zo veel mogelijk sterrenchefs op de kaart te krijgen. Om dat doel te bereiken heeft hij zijn zinnen gezet op de Zuidflank, de grond die hij in pacht heeft bij de familie Vandenbergh.
 
Opnemen vanop afstand

Live kijken via TV Overal
 

Dinsdag 3 september: Reizen Waes (20u40 op één)

Dinsdag 3 september: Reizen Waes (20u40 op één) © een

Documentairereeks met Tom Waes: 1ste aflevering.
 
De eerste bestemming van Tom is meteen een primeur: Turkmenistan. Turkmenistan is een van de meest wereldvreemde landen op de planeet. De voorbije twee presidenten hebben rond zichzelf een gigantische personencultus gecreëerd en het land volledig van de rest van de wereld geïsoleerd. Buitenlandse journalisten komen het land normaal gezien niet in. Tom is het wel gelukt.
 
Opnemen vanop afstand
 
Live kijken via TV Overal
 

Woensdag 4 september: Conny & Clyde (21u25 op vtm)

Woensdag 4 september: Conny & Clyde (21u25 op vtm) © vtm

Vlaamse fictiereeks met o.a. Eva Van Der Gucht, Axel Daeseleire, Stefaan Degand, Luk Wyns, Ben Segers en Nathalie Meskens.
 
Connie Coninx heeft het helemaal voor elkaar: ze runt een succesvol relatiebureau, bewoont een kast van een villa én wordt elke ochtend wakker naast haar ideale echtgenoot. Vandaag komt haar nieuwe boek uit en daarom staat alles in het teken van de officiële voorstelling. Terwijl Connie met wat yoga haar chakra's op orde probeert te krijgen, vangt huispsycholoog Pol nieuwe klant Steven op.
 
Opnemen vanop afstand
 
Live kijken via TV Overal
 
 

Donderdag 5 september: Geubels en de Belgen (21u10 op VIER)

Donderdag 5 september: Geubels en de Belgen (21u10 op VIER) © vier

Satirisch programma met Philippe Geubels: 1ste aflevering.
 
In Geubels en de Belgen heeft Philippe het over je eerste kus, je tweede job en je laatste compleet uitgeregende vakantie, kortom: over alles wat je in het leven al overkwam of nog gaat overkomen. Om uit te vinden wat dat zoal kan zijn, heeft hij zowel huismoeders, advocaten, truckchauffeurs, stripteaseuses, amateurfilosofen als professionele onnozelaars geïnterviewd. Het enige wat ze gemeen moesten hebben, is dat ze, voor zolang het nog duurt, Belgen zijn.
 
Uit al die verhalen van de Belgen heeft Philippe Geubels acht volwaardige comedy-shows gedistilleerd, die worden aangevuld met flarden interview en hier en daar een sketch. Het systeem komt van het BBC-programma John Bishop's Britain, de verhalen en grappen komen allemaal uit de ontboste koker van Philippe Geubels.
 
Opnemen vanop afstand

Live kijken via TV Overal
 

Vrijdag 6 september: Schotland - België (20u15 op VIER)

Vrijdag 6 september: Schotland - België (20u15 op VIER) © -

Live voetbalwedstrijd.
 
Het WK voetbal van volgend jaar in Brazilië komt nu wel heel erg dichtbij voor de Rode Duivels. De trip naar Schotland is echter geen 'walk in The Hampden Park'. De drie punten hier rapen, en de levensbelangrijke bonus op rechtstreekse concurrent Kroatië blijft behouden.
 
Opnemen vanop afstand
 
Live kijken via TV Overal
 

Zaterdag 7 september: De Val van 1 Miljoen Live (20u40 op Vijf)

Zaterdag 7 september: De Val van 1 Miljoen Live (20u40 op Vijf) © vijftv

Spelprogramma met Evy Gruyaert.
 
Het uitgangspunt van De Val van 1 Miljoen is verbluffend eenvoudig, en het spel is razendsnel. Evy Gruyaert geeft een duo kandidaten 1 miljoen euro cash geld in handen. Slechts acht meerkeuzevragen scheiden de deelnemers van hun geld.
 
Opnemen vanop afstand

Live kijken via TV Overal
 

Zondag 8 september: Albert II (21u15 op één)

Zondag 8 september: Albert II (21u15 op één) © een

Vlaamse fictiereeks met o.a. Leah Thys, Mathijs Scheepers en Lucas Van den Eynde. 1ste aflevering.
 
Als op 31 juli 1993 koning Boudewijn onverwachts sterft, vraagt iedereen zich af wie de geliefde vorst zal opvolgen. De publieke opinie verwacht prins Filip, maar de regering, onder leiding van Jean-Luc Dehaene, verkiest kroonprins Albert. Dat is absoluut niet naar de zin van Filip, die meent dat Boudewijn hem had aangewezen als opvolger. Prins Laurent verwerkt de dood van zijn oom op zijn eigen manier en Paola smeedt plannen om koningin Fabiola uit het koninklijk paleis te verbannen.
 
Opnemen vanop afstand
 
Live kijken via TV Overal
 

Top