Sterren spotten in Cannes

Films | Het filmfestival van Cannes is een van de meest prestigieuze filmfestivals ter wereld en trekt dan ook jaarlijks wereldberoemde sterren naar de Côte d’Azur. Bekijk hier de parade van sterren op de Croisette.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Elle Fanning

De amper 21-jarige actrice Elle Fanning maakt dit jaar deel uit van de jury en kan dus elke avond schitteren op de rode loper. Hier zien we haar in Gucci, Valentino en Dior.

Selena Gomez

De openingsfilm van het filmfestival dit jaar was de komische zombiefilm The Dead Don’t Die van Jim Jarmusch, met daarin een rol voor Selena Gomez. Zij koos voor een sexy wit ontwerp van Louis Vuitton op de openingsavond.

Tilda Swinton

Ook Tilde Swinton is te zien in The Dead Don’t Die. Zij droeg een zilverkleurige glitterjurk van Haider Ackermann.

Angèle

Onze eigen Angèle mocht tijdens de openingsceremonie een hommage brengen aan de onlangs overleden Franse filmmaakster Agnès Varda. Op de rode loper droeg ze een jurk van Chanel.

Charlotte Gainsbourg en Javier Bardem

De Franse actrice Charlotte Gainsbourg mocht het festival openen samen met Javier Bardem. Voor de gelegenheid straalde ze in een mini-jurk met zebraprint van Saint Laurent.

Julianne Moore

Ook Julianne Moore was van de partij voor de openingsceremonie in een groene jurk van Dior. De volgende dagen maakte ze ook nog haar opwachting voor de screening van de Franse film Les Misérables in een zwarte jurk van Louis Vuitton en op de première van Rocketman in een glitterjurk met roze cape van Givenchy.

Eva Longoria

Als gezicht van L’Oréal is Eva Longoria een trouwe gast op het filmfestival van Cannes. Dit jaar verscheen ze op de rode loper van The Dead Don’t Die in een roze jurk van Alberta Ferretti. Voor de première van Rocketman koos ze voor een goudkleurige glitterjurk van Cristina Ottaviano.

Amber Heard

Ook Amber Heard kwam de campagne van L’Oréal een duwtje in de rug geven. Op de rode loper van Les Misérables schitterde ze in een jurk met pailletten van Claes Iverson met opvallende riem in de taille. Op de première van Pain and Glory (Dolor y Gloria) van Pedro Almodóvar droeg ze een donkerrode jurk van Elie Saab met bijpassende laarzen.

Carla Bruni

De voormalige Franse first lady maakte haar opwachting op de première van Les Misérables van Ladj Li, een Frans drama dat kans maakt op de Gouden Palm. Bruni koos voor de gelegenheid een blauwe satijnen jurk van Celine by Hedi Slimane.

Richard Madden, Taron Egerton en Bryce Dallas Howard

Ook de muzikale biopic Rocketman over Elton John kreeg zijn première in Cannes. De cast mocht dan ook niet ontbreken op de rode loper. Onder hen ook Kit Connor, die de rol van de jonge Reggie speelt. Bryce Dallas Howard straalde in een vintage jurk van Gucci.

Bekijk ook:
Wat je nog niet wist over Elton John

Shailene Woodley

Shailene Woodley wou de première van Rocketman niet missen en viel op in een ontwerp van Dior.

Bella Hadid

Ook supermodel Bella Hadid daagde op voor de première van Rocketman. Zij stal de show in witte jurk met ruffles van Dior. Voor de screening van Pain and Glory koos ze voor een vurig rode vintage jurk van Roberto Cavalli met blote rug.

Priyanka Chopra en Nick Jonas

Priyanka Chopra koos voor een zwarte bustierjurk met roze glitters van Roberto Cavalli voor de première van Rocketman. Bij de screening van Les Plus Belles Années d’une Vie van Claude Lelouch verscheen ze aan de zijde van haar echtgenoot Nick Jonas in een witte bruidsjurk van Georges Hobeika.

Penelope Cruz

Penelope Cruz speelt andermaal een hoofdrol in de nieuwe Pedro Almodóvar. Voor de première van Pain and Glory koos ze voor een jurk van Chanel.

Helen Mirren

Helen Mirren kwam naar de première van Les Plus Belles Années d’une Vie en viel op met haar roze kapsel en in een stijlvolle jurk van Elie Saab.

Charlotte Casiraghi

De dochter van prinses Caroline van Monaco koos voor een mini-jurk van Saint Laurent op de première van het Franse drama Lux Aeterna.

Marion Cotillard

De Franse actrice Marion Cotillard mocht niet ontbreken in Cannes. Zij koos voor een tweedelig ontwerp van Chanel voor de première van La Belle Epoque. Voor de screening van Matthias et Maxime van de Canadees Xavier Dolan ging ze opnieuw met de buik bloot in een ontwerp met short van Balmain.

Zhang Ziyi

De Chinese actrice Zhang Ziyi was uitgenodigd voor een masterclass over haar carrière in Cannes. Ze pikte meteen ook de première van La Belle Epoque mee en straalde in een jurk van Givenchy.

Isabelle Huppert

De Franse actrice Isabelle Huppert was in Cannes om haar nieuwste film Frankie voor te stellen, een film van Ira Sachs. Op de rode loper stal de 66-jarige actrice de show in een jurk van Armani Privé.

Brad Pitt en Leonardo DiCaprio

Een staande ovatie van maar liefst zes minuten was er voor de nieuwe film van Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood. De hoofdrollen in de film zijn voor supersterren Brad Pitt en Leonardo DiCaprio.

Margot Robbie

Margot Robbie speelt de rol van de betreurde Sharon Tate in de film van Tarantino. Op de rode loper droeg ze een ontwerp met broek van Chanel.

Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez wou de première van Once Upon a Time in Hollywood niet missen en kwam in stijl in een witte jurk met veertjes van Rami Kadi.

Dakota Fanning

Ook Dakota Fanning was van de partij op de rode loper van Once Upon a Time in Hollywood. Zo kon ze ook eens bijpraten met haar jongere zusje. Dakota droeg een eerder sobere jurk van Armani Privé.

Lea Seydoux

Lea Seydoux kwam in Cannes haar nieuwste film Oh Mercy! voorstellen, een Frans drama. Zij straalde in een sexy broekpak van Louis Vuitton.

Topmodellen

Het filmfestival van Cannes trekt steevast ook heel wat topmodellen naar de Croisette die voor nog wat extra glamour zorgen. Van links naar rechts zien we Eva Herzigova in Dior, Doutzen Kroes in Tom Ford en Adriana Lima in Michael Kors.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top