Oeps! Billen bloot en nipple slips: accidentjes in Cannes!

Films | Iets te blote billen en nipple slips. Het Filmfestival van Cannes is bezig, en dat gaat traditioneel gepaard met een paar oeps-momentjes.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het is stilaan een traditie aan het worden: de accidentjes op de rode loper van het Filmfestival van Cannes. We zijn benieuwd naar de revelaties van dit jaar, en dan hebben we het niet alleen over de films…

Elk jaar opnieuw worden de sterren immers in Cannes geconfronteerd met opwaaiende jurken en decolletés die onbedoeld te veel laten zien. Ook dit jaar zijn er al een paar oeps-momenten gepasseerd op de Croisette, en er zullen er ongetwijfeld nog volgen…

De nipple slip van Heidi Lushtaku

Het internationale model Heidi Lushtaku zal haar eerste montée des marches op de Croisette niet licht vergeten. Haar décolleté vormde een hele uitdaging en een stukje tape kon haar jurk niet op zijn plaats houden… Gevolg: een nipple slip, en daarna een middelvinger. Oeps.

Zichtbaar verdoezeld door Meryem Uzerli

De Turkse actrice Meryem Uzerli droeg een rode jurk voor de première van Rocketman, een film over het leven van Elton John. Een prachtige jurk, maar onder het half-transparante bovenstukje zag je duidelijk de huidkleurige tepelcovers die ze droeg. En dat is natuurlijk niet de bedoeling …

Het décolleté van Amber Heard

Ook de ex-vrouw van Johnny Depp was aanwezig op de Croisette. Actrice Amber Heard verscheen in een lichte jurk met duizelingwekkend décolleté en een lange split. Ongetwijfeld een zorgvuldig gekozen outfit, maar hij toonde iets meer dan gepland. Niet dat de actrice het aan haar hart liet komen …

De schoenveter van Elton John

Ook de heren kunnen al eens voor onverwachte obstakels komen te staan op de rode loper.

Elton John tekende in Cannes present bij de première van zijn biopic ‘Rocketman’. Hij werd onder meer vergezeld door Taron Egerton, de acteur die de Britse ster vertolkt in de film. Een galante kerel, want toen hij merkte dat Elton John de Croisette opliep met een ongebonden veter aan zijn schoen, bukte hij zich om die even vast te maken. Wat een service!

De billen van Toni Garrn

Leonardo DiCaprio’s ex, topmodel Toni Garrn, verscheen op de rode loper in een lichte, zwierige jurk met een split tot aan de heupen. Een stijlvolle japon, die haar weliswaar toch af en toe een beetje kopzorgen gaf én ons per ongeluk een blik gunde op de billen van de Duitse schone.

De ‘jurk’ van Ngoc Trinh

De rode lopers van Cannes worden bevolkt door glamoureuze modellen, elegante actrices, stijlvolle acteurs … en mensen die gewoon graag opvallen. Met een jurk die alle ogen naar zich toetrekt bijvoorbeeld. De passage van het Vietnamese model Ngoc Trinh ging alvast niet onopgemerkt voorbij. De Aziatische schone was te gast op de première van A Hidden Life, en had geen zin om zelf veel te verbergen. Ze verscheen in een uitdagende transparante ‘jurk’, die niet veel aan de verbeelding overliet.

Jurkenstress voor Delphine Wespiser

En dan was er nog Miss France 2012 die op de Croisette haar opwachting maakte in een imposante rode jurk … met zwarte lingerie eronder. Of het nu de bedoeling was om die te tonen of niet, de camera’s flitsten onverbiddelijk! Delphine Wespiser voelde zich duidelijk niet helemaal op haar gemak in haar flamboyante outfit met diep décolleté en enorme split. Ze kwam handen te kort om alles op zijn plaats te houden.

Stijlvol transparant voor Eva Herzigova

Dat transparant ook stijlvol kan zijn, bewijst Eva Herzigova. Het topmodel verscheen op de glamoureuze Dior Vogue-soirée in een gedurfde zwarte jurk met transparant bovenstukje. Oeps, of toch niet? De Tsjechische poseerde stralend, en de fotografen profiteerden van de gelegenheid. Iedereen tevreden, dus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top