Deze gasten gaan op pad met De Columbus

Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. De twee weten niet waar ze naartoe gaan, want dat beslist het toeval. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is.
Deze gasten gaan op pad met De Columbus © één

Laat je verrassen door het avontuur van het onbekende
Zonder plan en zonder voorbereiding, zo trekt Wim Lybaert vanaf dinsdag 23 april opnieuw de wereld in met de Columbus. Hij laat zich leiden door het toeval én door zijn wekelijkse gast. Samen genieten ze van het goeie leven onderweg. Reis mee met de Columbus en laat je verrassen door het avontuur van het onbekende.

Nieuwe bestemmingen in de 'sjiekenbak'

Nieuwe bestemmingen in de 'sjiekenbak' © één

Een nieuw seizoen, nieuwe bestemmingen in de 'sjiekenbak'. Net als in de eerste reeks, pikt Wim elke week een andere gast op. En opnieuw weten ze allebei niet waar de Columbus hen heen zal leiden. Ze volgen de richting van het toeval. De kauwgomballenautomaat in de stuurcabine is gevuld met veelkleurige balletjes vol nieuwe bestemmingen. Met een simpele draai aan de hendel bepaalt de gast het doel van de reis.

Nieuwe co-piloten

Nieuwe co-piloten © één

Wim trekt er dit seizoen op uit met Jeroen Meus, Philippe Geubels, Annelien Coorevits, Stefaan Degand, Onbekende Vlaming Laurens, Linde Merckpoel en Jan Peumans. In de eerste aflevering trekken Wim Lybaert en Jeroen Meus naar IJsland. En Jeroen laat zich meteen van zijn meest vriendelijke en charmante kant zien. Een goed begin!

De Columbus: vanaf 23 april elke dinsdag na Thuis op Eén.

Bekijk De Columbus elke dinsdag rond 20.40u waar je ook bent via proximustv.be of de Proximus TV-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Top