Het showbizznieuws van de week

Het showbizznieuws van de week

Eén van de deelneemsters aan Temptation Island is kwaad op Annelien Coorevits nadat die zich liet ontvallen dat volgens haar niet alle vrouwen in het programma even rechtdoorzee zijn, er circuleert een roddel dat Ruth Beeckmans Gert Verhulst zou opvolgen als sidekick van Samson, Josje keert terug naar Nederland en het moddergooien tussen Amber Heard en Johnny Depp blijft maar duren: zij beweert nu dat hij haar penthouse vernielde. Lees er hier alles over!

Demi uit Temptation Island niet blij met uitspraken Annelien Coorevits

Demi uit Temptation Island niet blij met uitspraken Annelien Coorevits © Isopix

Temptation Island-deelneemster Demi, de vriendin van Sidney, is kwaad op presentatrice Annelien Coorevits. Die vertelde in een interview met Het Laatste Nieuws dat de vrouwen op het eiland niet altijd eerlijk zijn. Het deed Demi in een Franse colère onsteken op Instagram: ‘Sorry, maar deze vrouw hebben wij letterlijk 10 minuten per dag gezien en zij kent mij zogenaamd als geen ander? Ga toch weg, het enige wat je kon doen was stoken tijdens de show. En nee, het is geen relatietest', schreef ze.

Ook Roger, één van de mannelijke koppelhelften, deed zijn zegje op Instagram: het geklaag van de goegemeente over de saaiheid van de jongste editie van het programma werkt hem stilaan op de zenuwen: ‘Het feit dat er tot nu toe niets gebeurt, wil juist zeggen dat de motivatie heel hoog lag bij ons 'saaie koppels'. Ik snap het probleem niet’, typte hij neer

Josje keert terug naar Nederland

Josje keert terug naar Nederland © Isopix

Voormalig K3-zangeres Josje Huisman verlaat binnenkort Antwerpen en verhuist terug naar Nederland. Ze werd onlangs moeder, en wil dichter bij haar familie wonen. ‘Mijn ouders hebben veel kleinkinderen, maar ze zouden het natuurlijk leuk vinden om Kamari wat vaker te zien. Ik vind het jammer dat mijn familie zo ver weg woont, ook al voel ik me thuis, hier. Ik mis hen sowieso, maar nu ik mama ben, komt dat gevoel nog meer tot uiting. Onze plannen om te verhuizen worden daardoor concreter. Er zijn steeds meer redenen om terug naar Nederland te gaan, zeker nu Kamari er is’, liet ze optekenen in Dag Allemaal.


Van Samson en Gert naar Samson en Ruth?

Van Samson en Gert naar Samson en Ruth? © Isopix

Gert stopt als sidekick van Samson, en dus draait de geruchtenmolen over zijn opvolging op volle toeren. Bij TV Familie hinten ze naar Ruth Beeckmans. De actrice heeft rollen op haar actief in Wat Als?, Safety First en Studio Tarara. Het feit dat ze de rol van Alberto Vermicelli’s nichtje Angèle vertolkte in de kerstshow van Samson en Gert, versterkt de geruchten alleen maar. Studio 100 doet er voorlopig nog het zwijgen toe, maar mogelijk lichten ze tijdens één van de shows in de winter een tipje van de sluier.

Volgens Amber Heard sloeg Johnny Depp haar penthouse kort en klein, hij ontkent

Volgens Amber Heard sloeg Johnny Depp haar penthouse kort en klein, hij ontkent © Isopix

Amber Heard heeft bij de rechtbank foto's afgeleverd die moeten aantonen hoe haar chique penthouse kort en klein werd geslagen door Johnny Depp, haar vroegere halve trouwboek. Amber beschuldigde Johnny eerder van mishandeling, maar die pikte dat niet en begon een rechtszaak wegens smaad. Volgens hem pookt Heard het vuurtje op om haar carrière een beetje vooruit te helpen. ‘Johnny Depp heeft Amber fysiek en mentaal misbruikt. Sinds hun scheiding is Depp niet meer gestopt met het publiekelijk vernederen van mevrouw Heard, en hij probeerde de wereld te laten twijfelen aan haar verhaal door het misbruik doelbewust te ontkennen’, vertelde Eric George, de advocaat van Heard. Depp eist 45 miljoen euro van zijn ex-vrouw.

André Rieu schenkt staal voor heropbouw Notre Dame

André Rieu schenkt staal voor heropbouw Notre Dame © Isopix

André Rieu gaat 700 ton staal doneren voor de wederopbouw van de Notre Dame in Parijs. Dat meldde de violist uit Maastricht op Twitter. ‘Het staal is gebruikt voor het decor van Slot Schönbrunn bij Wenen. Hiermee kan de steiger worden gemaakt voor de restauratie van de prachtige kerk’, schreef hij bij een foto van de metalen constructie.

Vrouw opgepakt bij huis Justin Bieber en Hailey Baldwin

Vrouw opgepakt bij huis Justin Bieber en Hailey Baldwin © Isopix

De politie heeft een paar dagen geleden een vrouw gearresteerd bij het huis van Justin Bieber en Hailey Baldwin. Het nieuws stond te lezen in Daily Mail. De tabloid publiceerde ook een foto van de vrouw op het moment van haar arrestatie, waarbij er een groot laken over haar hoofd hing. Het is niet duidelijk wat haar plannen waren. Bieber en Baldwin wonen nog maar twee weken in het huis. Twee jaar geleden kreeg de Canadese zanger al eens af te rekenen met een stalkster.

Sven Ornelis excuseert zich voor kwade tweet

Sven Ornelis excuseert zich voor kwade tweet © Isopix

‘Onbekwaam, blind en corrupt’, dat was het oordeel van radiopresentator Sven Ornelis over scheidsrechter Alexandre Boucaut na afloop van de wedstrijd Racing Genk-Club Brugge. Racing Genk won die wedstrijd, en achteraf was er heel wat te doen over een strafschop die de Limburgse competitieleider kreeg toegekend. Ornelis, een notoir Club Brugge-supporter, verteerde de nederlaag niet best en trok van leer op Twitter. De uithaal viel niet goed bij zijn volgers, die hem uitscholden voor ‘boulet’, ‘populist’ en ‘amokmaker’. Naderhand bood Ornelis op JOE FM zijn excuses aan: ‘Na mijn tweets wil ik mijn excuses aanbieden aan de scheidsrechter. Hem corrupt noemen was niet ok. Emoties van een supporter. Maar helpt het voetbal niet. Dat besef ik’, sprak hij.

Mel B wil geen rechtszaak en betaalde kinderoppas flinke som geld

Mel B wil geen rechtszaak en betaalde kinderoppas flinke som geld © Isopix

Spice Girl Mel B heeft haar ex-kinderoppas Lorraine Gilles twee miljoen euro betaald om een rechtszaak te vermijden. De jonge vrouw dreigde een boekje open te doen over het seksleven van de Spice Girl. Het verhaal staat te lezen in Daily Mirror. Lorraine en Mel B zouden maar liefst zeven jaar lang het bed hebben gedeeld. Gilles zou in ruil voor het geld ook zwijgen over de perikelen tussen Mel B en haar ex Stephen, en over de alcohol- en seksverslaving van de zangeres.

Piet Piraat is ongemanierde ouders beu

Piet Piraat is ongemanierde ouders beu © Isopix

Peter Van de Velde, die de rol van Piet Piraat vertolkt in de gelijknamige theatershow, heeft op Twitter zijn ergernis laten blijven over het gedrag van sommige ouders die met hun kinderen naar de show komen kijken en de boel verstoren door continu met hun smartphone bezig te zijn. ‘Lieve ouders, als jullie met jullie kleine piraatjes naar de show komen kijken, heb dan het fatsoen om niet op jullie smartphone te zitten tokkelen tijdens onze show. Dat stoort’, schreef hij. Van de Velde is niet de enige die zich ergert aan het fenomeen: meer en meer artiesten klagen over gsm’ende toeschouwers en rinkelende mobieltjes tijdens optredens.

Top