Avengers Endgame: prachtig sluitstuk van een filmmonument nu in de op aanvraag-catalogus van Poximus Pickx!

Films | Met Avengers Endgame komt er een einde aan een van de populairste filmreeksen allertijden. De fans moesten een jaar lang wachten op het vervolg op Infinity War maar worden met deze film op hun wenken bediend.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Avengers Endgame is de apotheose van het Marvel Cinematic Universe dat Marvel in 2008 startte met de allereerste Iron Man film. Daarna volgden films over The Hulk, Captain America en Thor: sinds 2012 vormen zij samen The Avengers. De films over de superhelden werden stuk voor stuk kaskrakers en Endgame zal op dat vlak zeker geen uitzondering zijn.

Avengers Endgame is vanaf 30 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

De marketingmachines van Marvel slaagden erin om het verhaal van deze Endgame geheim te houden, waardoor alles wat je verwacht dat er zal gebeuren al na een kwartier voorbij is. Na de gebeurtenissen in Infinity War, waar superschurk Thanos de helft van de wereldbevolking én de helft van de superhelden heeft weggevaagd, proberen de resterende bondgenoten zijn acties ongedaan te maken en de orde in het universum te herstellen. Maar de situatie lijkt hopeloos: Tony Stark is hulpeloos op drift in het universum, Spider-Man, Doctor Strange en Black Panther zijn verdwenen en Ant-Man zit vast in het quantumrijk. Gelukkig krijgen ze hulp van Captain Marvel, de nieuwste en meest krachtige superheld. Maar ook zij kan het verleden niet ongedaan maken.

Avengers Endgame begint donker, maar al gauw gebeurt er iets waardoor je zo weer meegezogen wordt in de actie. Verwacht je aan weergaloze beelden - een pluim voor regisseursduo Anthony & Joe Russo - en spetterende actiescènes. Uiteraard is er ook plaats voor de zo typische humor die van The Avengers van in het begin een succes maakte. Zo blijken sommige personages na de nederlaag tegen Thanos wel héél erg veranderd. Er is ook plaats voor aangrijpende scènes en ontroering: na al die jaren zijn die superhelden blijkbaar toch onder onze huid gekropen.

Zoals geweten verdwijnen enkele populaire personages na deze Endgame definitief uit het verhaal, maar hoe dat gebeurt, laten we je zelf ontdekken. De fans moeten evenwel niet wanhopen want met Black Widow en Guardians of the Galaxy Vol. 3 in de pijplijn is Marvel duidelijk nog niet uitverteld.

Maar eerst dus genieten van deze Avengers Endgame. Drie uur waren nog nooit zo snel voorbij!



Avengers Endgame is vanaf 30 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top