Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (2 mei)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie, een schitterende animatiefilm, een grappige Duitse familiefilm over een meisje dat met de dieren kan praten, een Transformer-prequel, een spannende Sci-Fithriller en angstaanjagende horrorfilm... voor elk wat wils dus. Ook zijn we intussen in de lentemaand mei, de aprilse grillen zijn nog niet absoluut uitgeraasd, dus niets houdt je tegen om je toch maar knus onder een dekentje te installeren voor je tv.

Op aanvraag catalogus: de beste plaatsen voor de film? Je eigen zetel!
Druk op de 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Meer weten over Proximus TV?

The Upside

Phillip is een miljardair uit New York die verlamd is geraakt na een ongeluk tijdens het paragliding. Dell is een veroordeelde misdadiger die de gevangenis mag verlaten. Hij is op zoek naar een nieuwe baan en wordt bij Phillip in dienst genomen om hem te verzorgen.

Komisch drama van Neil Burger, met Kevin Hart, Bryan Cranston en Nicole Kidman


Amerikaanse remake van de sublieme Franse prent 'Intouchables' uit 2011, met een fantastische François Cluzet en Omar Sy in de hoofdrollen.

The Upside is vanaf 30 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man doorkruist verschillende dimensies en voegt zich samen met zijn soortgenoten om een groot gevaar te voorkomen. Miles Morales is een tiener uit Brooklyn, New York. De beet van een magische spin geeft hem superkrachten, en voor hij het weet kan Miles alles wat Spider-Man ook kan. In de tussentijd zorgt een sinistere wetenschapper voor een gat in het heelal. Zo komt Spider-Man, oftewel Peter Parker, in aanraking met Miles. Later sluit ook o.a. Spider-Man Noir zich aan bij het gezelschap. Alleen samen kunnen ze de evilprofessor een halt toeroepen.

'Spider-Man: into the Spider-Verse' won dit jaar de Oscar voor beste animatiefilm. Mahershala Ali, die in deze film zijn stem leent aan het personage van oom Aaron, won eveneens een Oscar voor 'beste acteur' in 'Bohemian Rhapsody' en 'Beste acteur in een bijrol' voor 'Green Book'.

Animatiefilm van Bob Persichetti, Peter Ramsey en Rodney Rothman, met de stemmen van Mahershala Ali, Shameik Moore, Jake Johnson en Hailee Steinfeld (O.V.) / Youssef El Kaouakibi, Dimitri Vegas, Koen De Bouw, Laura Tesoro, Alex Agnew en Jenne Decleir (Vlaamse versie) https://www.youtube.com/watch?v=0L-50VyUYJk

Spider-Man: Into the Spider-Verse
is vanaf 30 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Win een Sony PlayStation 4 en een Marvels Spider-Man PS4-game, dankzij 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'!
En de Oscars gaan naar...


Bumblebee

In het jaar 1987 vindt Bumblebee, die op de vlucht is, een schuilplaats op een autokerkhof in een Californisch strandstadje. Daar wordt hij gevonden door de tiener Charlie die op haar beurt haar plek in de wereld probeert te vinden. De gebroken Bumblebee is er erg aan toe, maar Charlie weet hem te herstellen en ontdekt dat ze niet met een gewone auto te maken heeft. De twee worden elkaars beste vrienden die elkaar beschermen wanneer Bumblebee's toekomst bedreigd wordt.

De Autobot Bumblebee is in deze film nog een kaduke gele Kever, niet de blitse Chevrolet Camaro uit de andere Transformers-films. 'Bumblebee' is dan ook een prequel die aan de allereerste film vooraf gaat, en tegelijk de beste Transformers-film volgens kenners.

Actie/Science-Fictionfilm van Travis Knight, met Hailee Steinfeld, Marcella Bragio en John Cena

Bumblebee
is vanaf 1 mei beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Unfriended: Dark Web

De jonge Matias schaft zich een nieuwe laptop aan die gestolen blijkt te zijn en gebruikt is voor duistere praktijken. Hij vindt een reeks verborgen documenten waarin video's van vermoorde vrouwen te zien zijn. Matias komt terecht op het dark web en vraagt hulp aan vrienden die daardoor betrokken worden bij deze gevaarlijke situatie. Er volgt een kat-en-muisspel waarbij Matias zich moet verdedigen tegen dreigende krachten en onzichtbare tegenstanders.

Horrorthriller van Stephen Susco, met Colin Woodell, Betty Gabriel en Rebecca Rittenhouse

Unfriended: Dark Web
is vanaf 1 mei beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Let's go creepy: tien niet te missen horrorfilms bij Proximus TV!
Legendarische scream queens: niemand kan akeliger krijsen dan deze horroractrices

Boy Erased

Jared is zoon van een pastoor afkomstig uit een Amerikaans dorpje en homoseksueel, wat voor problemen zorgt bij zijn ouders Nancy en Marshall. Zij zetten hem voor het blok: hij moet naar de therapeut Victor Sykes opdat hij 'genezen' kan worden van zijn seksuele geaardheid. Jared heeft voortdurend de nodige twijfels over zijn seksuele gevoelen. Omdat hij niet uitsluit dat zijn ouders gelijk hebben, begint hij aan de conversietherapie.

Biografisch drama van Joel Edgerton, met Lucas Hedges, Nicole Kidman en Russell Crowe

Boy Erased
is vanaf 1 mei beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Liliane Susewind - Ein tierisches Abenteuer

Liliane Susewind, genaamd Lilli, is elf jaar oud en een heel bijzonder meisje: ze kan met dieren praten. Omdat dit echter tot nu toe meestal alleen problemen heeft veroorzaakt, besluit Lilli, nadat ze met haar ouders Ferdinand en Regina en de hond Bonsai naar een nieuwe stad is verhuisd, om niemand over haar gave te vertellen. Wanneer een dief echter de plaatselijke dierentuin van directrice Essig binnendringt, ziet Lilli zichzelf gedwongen om te handelen om de sympathieke dierenbewaarder Toni en de bedreigde diersoorten te helpen.

Familiefilm van Joachim Masannek, met Malu Leicher, Christoph Maria Herbst en Tom Beck

Liliane Susewind - Ein tierisches Abenteuer
is vanaf 1 mei beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Replicas

De synthetische bioloog Will Foster verliest zijn gezin in een auto-ongeluk. Hij wil proberen hen terug tot leven te brengen en gaat daarvoor tot het uiterste. Zelfs als dat betekent dat hij zowel een door de overheid gecontroleerde laboratorium als de politie en de fysieke wetmatigheden tegen zich heeft.

Sciencefictionthriller van Jeffrey Nachmanoff, met Keanu Reeves, Alice Eve en Thomas Middleditch

Replicas
is vanaf 2 mei beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top