Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (11 april)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (11 april) © KFD

Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie, een leuke animatiefilm en enkele spannende thrillers... voor elk wat wils dus. De aprilse grillen zijn nog niet uitgeraasd, en ook al is het intussen 's avonds al wat langer klaar, installeer je toch maar knus onder een dekentje voor je tv.

Op aanvraag catalogus: de beste plaatsen voor de film? Je eigen zetel!
Druk op de 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Meer weten over Proximus TV?
Ook deze maand zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus, Familus of Minimus!

Asterix: Het Geheim van de Toverdrank

Asterix: Het Geheim van de Toverdrank © M6 Studio

Als de oude druïde Panoramix tijdens het plukken van maretak uit een boom valt en zijn benen breekt, begint hij na te denken. Wat zal er gebeuren als hij niet meer in staat is om zijn toverdrank te maken? Hij stuurt Asterix en zijn beste vriend Obelix op een avontuur dat hen dwars door Gallië leidt. Het olijke duo gaat op zoek naar een jonge druïde die het waard is om het geheim van de magische toverdrank te leren. Panoramix’ rivaal Sulfurix is vastberaden om het geheim te ontrafelen en sluit een pact met de Romeinen.

Animatiefilm van Alexandre Astier & Louis Clichy, met de stemmen van Christian Clavier, Guillaume Briat en Alex Lutz (O.V.) /Dylan Haegens, Warre Borgmans en Ivan Pecnik (Vlaamse versie)

Asterix: Het Geheim van de Toverdrank is vanaf 10 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Pupille

Pupille © Les Productions du Trésor

Théo wordt op de dag van zijn geboorte door zijn biologische moeder afgestaan ter adoptie. De moeder heeft twee maanden om haar beslissing te heroverwegen. Een tijdje later belandt het kind bij een adoptiemoeder. Haar naam is Alice en ze vecht al tien jaar voor een kind. "Pupille" is het verhaal van de ontmoeting tussen Alice, 41 en Théo, drie maanden.

Drama van Jeanne Herry, met Sandrine Kiberlain, Élodie Bouchez en Gilles Lellouche

Pupille
is vanaf 10 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Assassination Nation

Assassination Nation © BRON Studios

'Assassination Nation' volgt een viertal tienermeisjes uit een buitenwijk. Ongevraagd komen de meisjes in het centrum van de aandacht te staan door de media. Al hun persoonlijke gegevens zijn gepubliceerd doordat hun accounts door een anoniem figuur zijn gehackt.

Thriller vanr Sam Levinson, met Bella Thorne, Odessa Young, Hari Nef, Suki Waterhouse en Abra

Assassination Nation
is vanaf 10 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

El pacto

El pacto © Sony Pictures

Mónica wordt geconfronteerd met de onverwachte en dreigende dood van haar enige dochter Clara. Ze kan dat echter voorkomen door naar de diepe krochten van de hel af te dalen. Maar wat gebeurt er als iemand probeert de natuurlijke gang van zaken te omzeilen?

Thriller van David Victori, met Belén Rueda, Mireia Oriol en Darío Grandinetti

El pacto
is vanaf 10 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

De Collega's 2.0

De Collega's 2.0 © KFD

De collega's krijgen een nieuw diensthoofd. Alexander wil de slabakkende afdeling laten samenwerken, maar stoot op onverschilligheid en verzet. Als ultieme redmiddel, neemt hij hen mee op teambuildingweekend waar blijkt dat er meer op het spel staat dan eerst gedacht...

Komedie van Jan Verheyen, met Ben Segers, Matthias Vergels, Eva van der Gucht, Tatyana Beloy, Steve Geerts, Veerle Dobbelaere, Ikram Aoulad, Matthijs F. Scheepers en Jurgen Delnaet

De Collega's 2.0
is vanaf 11 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

De Collega's 2.0 in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV

Hunter Killer

Hunter Killer © KFD

Een corrupte Russische generaal pleegt een militaire coup en neemt zijn president gevangen. Na een aanslag op een Amerikaanse onderzeeër in Russische wateren wordt kapitein Joe Glass ingezet om de uitbraak van een Derde Wereldoorlog te voorkomen. Joe werkt samen met Navy SEALs op de grond om de gekozen Russische president te redden. Om dat te bereiken moet hij met zijn onderzeeër doordringen in het gebied; zonder enige navigatie en met ontelbaar veel mijnen is dat een levensgevaarlijke klus...

Actiefilm/thriller van Donovan Marsh met Gerard Butler, Gary Oldman, Billy Bob Thornton, Common, Will Attenborough, Linda Cardellini, Michael Trucco en Michael Nyqvist

Hunter Killer
is vanaf 11 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Top