Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (22 maart)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie, romantiek en een komische western... voor elk wat wils dus. De maartse buien zijn nog niet uitgeraasd dus vergeet de frisse donkere en regenachtige avonden en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.
Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (22 maart) © IMDb

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie, romantiek en een komische western ... voor elk wat wils dus. De maartse buien zijn nog niet uitgeraasd dus vergeet de frisse donkere en regenachtige avonden en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.

Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV
Meer weten over Proximus TV?

Ook deze maand zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus!

Arizona

Arizona © IMDb

'Arizona' speelt zich af in 2009, te midden van de huizencrisis. Cassie Fowler is een alleenstaande moeder en worstelend makelaar. Een verwarde man heeft zijn huis verloren door de crisis. Hij besluit zijn makelaar te ontvoeren en dwingt haar mee te spelen in een dodelijk spel in zijn inmiddels verlaten gebouw.

Komische thriller van Jonathan Watson, met Rosemarie DeWitt, Kaitlin Olson en Danny McBride

Arizona is vanaf 18 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Steel Country (A Dark Place)

Steel Country (A Dark Place) © IMDb

Wanneer een jongetje dood gevonden wordt in een slaperig stadje in West-Pennsylvania, speelt de lokale vrachtwagenchauffeur Donald voor detective. Hij start een obsessief onderzoek en doet er alles aan om te bewijzen dat de jongen is vermoord. De situatie loopt uit de hand en dat leidt al snel tot ondenkbare en schrijnende gevolgen.

Thriller van Simon Fellows, met Andrew Scott, Bronagh Waugh en Denise Gough

Steel Country is vanaf 18 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Please Stand By

Please Stand By © IMDb

Wendy ziet het leven anders. Ze is onafhankelijk, heeft een briljante geest en een ondeugend gevoel voor humor. Maar Wendy heeft ook autisme. Voor haar zijn mensen onberekenbare wezens en de wereld een verwarrende plaats. Ze heeft het altijd moeilijk gehad en wil alleen maar een kans om geaccepteerd te worden, net als ieder ander. Geïnspireerd door haar verzorgster Scottie, wordt Wendy volwassen en ontsnapt ze aan het verzorgingshuis om te beginnen aan een roadtrip, met als doel haar 500 pagina's tellende Star Trek script te bezorgen bij een Hollywood competitie.

Dramatische komedie van Ben Lewin, met Dakota Fanning, Toni Collette en Alice Eve

Please Stand By is vanaf 18 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Edie

Edie © IMDb

De tachtigjarige Edie pikt haar leven op na de dood van haar dominante man. Ze besluit tegen haar dochters wil om haar droom na te jagen om in Schotland een berg te beklimmen. Ze neemt Jonny in dienst om haar te trainen en de benodigde materialen te leveren. Terwijl de twee praten, kibbelen en lol hebben, delen ze hun leven met elkaar met op de achtergrond het spectaculaire Schotse landschap.

Drama van Simon Hunter, met Sheila Hancock, Kevin Guthrie en Paul Brannigan

Edie is vanaf 18 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Damsel

Damsel © IMDb

Samuel Alabaster, een welgestelde pionier, waagt zich over de Amerikaanse grens om met de liefde van zijn leven te trouwen. Net als Samuel, besluit dronkaard Parson Henry samen met zijn miniatuurpaard Butterscotch het Wilde Westen te doorkruisen. De op het oog eenvoudige reis neemt vervolgens een verraderlijke wending en vervaagt de grens tussen held, schurk en jonkvrouw.

Komische western van David en Nathan Zellner, met Robert Pattinson, David Zellner en Mia Wasikowska

Damsel is vanaf 20 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Little Italy

Little Italy © IMDb

Leo en Nikki, een chef in opleiding en een aspirant-restaurateur, vallen als een blok voor elkaar. Er is echter een probleem aangezien hun families elk een eigen pizzatent uitbaten en hun vaders elkaars grootste rivalen zijn. Dit heeft ook gevolgen voor de moeders die de beste vriendinnen zijn en zich bijgevolg genoodzaakt voelen elkaar op stiekeme momenten te zien. Ook de grootouders van het verliefde koppel hebben iets te verbergen en moeten in het grootste geheim afspreken om hun liefdesrelatie een kans te geven. Als de vaders van Leo en Nikki hun verhouding te weten komen, organiseren ze een pizzawedstrijd. De verliezer zal moeten verhuizen naar een andere stad.

Romantische komedie van Donald Petrie, met Emma Roberts, Hayden Christensen en Alyssa Milano

Little Italy is vanaf 21 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The Girl in the Spider's Web

The Girl in the Spider's Web © IMDb

Lisbeth Salander, cultfiguur en hoofdrolspeelster in de Millennium-bestsellerreeks van Stieg Larsson is terug  met 'The Girl in the Spider's Web', de eerste verfilming van de recente wereldwijde bestseller geschreven door David Lagercrantz. Golden Globe winnaar Claire Foy (The Crown) speelt de rebelse outcast Lisbeth Salander.

Lisbeth Salander had alle contact met haar vroegere partner Mikael Blomkvist verbroken, maar wordt nu toch opnieuw door hem ingeschakeld. Samen moeten ze op zoek naar de ware toedracht achter de moord op Frans Balder, een expert op het gebied van kunstmatige intelligentie. Tegelijk moeten ze Balders autistische zoon August voor eenzelfde lot behoeden. Intussen steekt een nieuwe tegenstander van formaat de kop op.

Thriller/politiefilm van Fede Alvarez, met Claire Foy, Sverrir Gudnason, Lakeith Stanfield, Stephen Merchant, Vicky Krieps en Sylvia Hoeks

The Girl in the Spider's Web is vanaf 21 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Funny Cow

Funny Cow

Funny Cow is de artiestennaam van een comédienne die in de jaren 70 en 80 een carrière uitbouwt in stand-upcomedy. Op persoonlijk vlak worstelt ze met haar getroebleerde verleden, een thema dat ze tevens in haar grappen verwerkt. Maar ook met haar agressieve echtgenoot en het seksisme leert ze af te rekenen.

Dramatische komedie van Adrian Shergold, met Maxine Peake, Paddy Considine en Tony Pitts

Funny Cow is vanaf 22 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Top