Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (9 maart)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie, romantiek, horror, muziek, enkele leuke animatiefilms, een wonderlijk sprookje en een bijzondere documentaires over wilde dieren in Amsterdam... voor elk wat wils dus. De lente is nog niet voorgoed in 't land dus vergeet de frisse regenachtige avonden en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.
Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (9 maart) © IMDb

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie, romantiek, horror, muziek, enkele leuke animatiefilms, een wonderlijk sprookje en een bijzondere documentaires over wilde dieren in Amsterdam... voor elk wat wils dus. De lente is nog niet voorgoed in 't land dus vergeet de frisse regenachtige avonden en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.

Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV
Meer weten over Proximus TV?

Ook deze maand zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus!

The Last Son

The Last Son © IMDb

De familie Kennedy had in 1969 drie erfgenamen verloren en Ted was de laatste hoop van de familie om hun naam en ambities hoog te houden binnen de Amerikaanse politiek. Vader Joe Kennedy had echter nooit een hoge pet op van zijn jongste zoon. Op het eilandje Chappaquiddick wordt een feest gegeven voor alle medewerkers die onder Robert Kennedy's presidentiële campagne van 1968 gediend hadden, waaronder de 28-jarige Mary Jo Kopechne. Ted en Mary Jo sluipen er tussenuit voor een roekeloze rit in het donker die eindigt in een tragedie. Na Mary Jo's verdrinking probeert een bataljon aan adviseurs het incident te verhullen, waarbij de maanlanding van de Apollo 11 voor afleiding zorgt.

Historisch drama van John Curran, met Jason Clarke, Kate Mara en Ed Helms

The Last Son is vanaf 5 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

De Wilde Stad

De Wilde Stad © IMDb

De Wilde Stad schetst een beeld van de stad vanuit een totaal nieuw perspectief, dat van de onopgemerkte inwoners: de vele wilde dieren en planten. Bergketens van glas en beton, industriële savannes, kilometers rioolbuizen. Voor een groot aantal wilde dieren, bomen en planten zijn onze straten, tunnels, waterwegen en gebouwen van baksteen net zo geschikt en aantrekkelijke als een oerbos of nieuwe wildernis. De stad verdringt of vervangt niet de natuur, het is natuur. De forenzende patatmeeuw en de vinexvos zijn net zo wild en bijzonder als de zeehond en de panda. Amsterdam vormt het podium van een verkenningstocht naar de diepe en vaak humoristische band tussen mens en dier beleefd door de ogen van echte stadsbewoner en filmkater Abatutu. Hij laat de dynamiek en snelheid van de stad zien, die voor veel mensen onopgemerkt blijft.

Documentaire van Mark Verkerk, met Abatutu en de stem van Martijn Fischer

De Wilde Stad komt bij ons pas op 20 maart in de zalen, maar is al vanaf 5 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Cold War

Cold War © IMDb

In zijn zoektocht naar jonge artiesten om een ensemble op te zetten dat Poolse folklore opvoert, valt het oog van muzikant Wiktor op de jonge en vrijgevochten Zula. De twee voelen zich direct tot elkaar aangetrokken, maar lijken voortdurend op de vlucht tussen oost en west.

Drama van Pawel Pawlikowski, met Joanna Kulig, Tomasz Kot, Borys Szyc en Agata Kulesza

Cold War is vanaf 5 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Ramen Shop

Ramen Shop © IMDb

Eten is een levensstijl voor de jinge Masato, een ramen chef in de Japanse stad Takasaki. De soundtrack van zijn leven bestaat uit een constant geslurpt van noedels en soep. Hij heeft een bepaalde minachting voor zijn vader, die helemaal verzuurd is geraakt na het overlijden van zijn moeder, ettelijke jaren geleden. Wanneer zijn vader plots ook een beroerte krijgt weet Masato niet goed wat te doen. Hij vindt een koffer vol familiefoto’s, souvenirs en notities van zijn Singaporese moeder en beslist dan maar op zoek te gaan naar zijn roots. In Singapore ontdekt hij, samen met food blogger Miki, de plaatsen waar zijn ouders zo mooie herinneringen aan hebben gehad. Hij gaat er op zoek naar zijn resterende familieleden langs moederskant. Het resultaat is fusion kitchen waarvan je zal watertanden.

Drama van Eric Khoo, met Tsuyoshi Ihara, Takumi Saitoh en Seiko Matsuda

Ramen Shop is vanaf 5 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

De grote boze vos & andere verhalen (Le Grand Méchant Renard et Autres Contes... )

De grote boze vos & andere verhalen (Le Grand Méchant Renard et Autres Contes... ) © IMDb

Degenen die denken dat het platteland een rustige en vredige plaats is, kunnen het mis hebben. Daar leven een aantal dieren die bijzonder opgewonden zijn. Er is een vos, die denkt dat hij een kip is en eieren steelt. Verder is er een konijn die de ooievaar assisteert als hij een baby moet leveren en een eend die de kerstman zal vervangen als hij cadeautjes moet leveren.

Animatiefilm van Patrick Imbert en Benjamin Renner, met de stemmen van Guillaume Darnault, Guillaume Bouchède en Boris Rehlinger (O.V.) / Ruth Beeckmans, Jan Schepens, Gène Bervoets en David Davidse (Vlaamse versie)

De grote boze vos & andere verhalen is vanaf 6 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Halloween

Halloween © IMDb

Al veertig jaar zit Michael Myers in een psychiatrische inrichting na zijn moordpartij tijdens de nacht van Halloween in 1978. Als een gevangenentransport bij een verkeersongeval betrokken raakt, ziet Myers zijn kans schoon om te ontsnappen. Instinctief keert hij terug naar het stadje Haddonfield, waar hij destijds zijn bloederige raid uitvoerde. In Haddonfield wacht Laurie al 40 jaar op Myers, klaar om de man uit haar nachtmerries voor eens en voor altijd uit de weg te ruimen.

Horrorfilm van David Gordon Green, met Jamie Lee Curtis, Nick Castle en Judy Greer

Halloween is vanaf 6 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Asher

Asher © IMDb

De huurmoordenaar Asher, die vroeger werkzaam was bij de Mossad, leeft een sober bestaan in Brooklyn waar hij het einde van zijn carrière en van zijn leven voelt naderen. Tijdens een laatste klus, die helemaal misloopt, ontmoet hij Sophie. Door deze ontmoeting voelt Asher zich genoodzaakt zijn gelofte die hij als jongeman deed, te verbreken. In een laatste poging om de man te worden die hij altijd al had willen zijn, zit er niets anders op dan zijn vroegere ik de rug toe te keren.

Misdaaddrama van Michael Caton-Jones, met Ron Perlman, Famke Janssen en Jacqueline Bisset

Asher is vanaf 7 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Welcome Home

Welcome Home © IMDb

Om hun slabakkende relatie te redden, huren Bryan en Cassie een romantische villa op het Italiaanse platteland. Wanneer Cassie tijdens een wandeltocht bevriend raakt met Federico, een wat mysterieuze Italiaan die in de buurt woont, voelt Bryan zich onmiddellijk bedreigd door diens uitstraling en aantrekkingskracht. Wanneer gaandeweg blijkt dat Federico niet degene is voor wie hij zich uitgeeft, gaan de poppen stevig aan het dansen.

Thriller van George Ratliff, met Aaron Paul, Emily Ratajkowski en Riccardo Scamarcio

Welcome Home is vanaf 7 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The Nutcracker and the Four Realms

The Nutcracker and the Four Realms © IMDb

Clara komt in een parallelle wereld terecht met vier Koninkrijken, waar ze soldaat Philip ontmoet. Ze moeten het onheilspellende vierde Koninkrijk trotseren, de thuishaven van de tirannieke Moeder Ginger, om een felbegeerde sleutel te vinden en zo de harmonie in de kleurrijke fantasiewereld te herstellen.

Fantasyfilm van Lasse Hallström met Keira Knightley, Mackenzie Foy, Eugenio Derbez, Helen Mirren en Matthew Macfadyen

The Nutcracker and the Four Realms is vanaf 8 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes © IMDb

Paddy leeft in een bos en is een jonge muis die graag inspecteur bij de politie wil worden. Wanneer inspecteur Gordon met pensioen gaat krijgt ze de kans zich te bewijzen. Twee kinderen worden vermist. De hoofdverdachte is een angstaanjagende vos. Maar is de vos wel zo gewelddadig als dat iedereen beweert? Paddy probeert de waarheid te achterhalen om de kinderen te redden.

Animatiefilm van Linda Hambäck, met de stemmen van Stellan Skarsgård, Melinda Kinnaman en Felix Herngren (O.V.)

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes is vanaf 9 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Top