Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (2 maart)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie, romantiek, horror, muziek en twee bijzondere documentaires over Queen en Freddie Mercury... voor elk wat wils dus. De lente is nog niet voorgoed in 't land dus vergeet de frisse donkere avonden en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.
Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (2 maart) © IMDb

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie, romantiek, horror, muziek en twee bijzondere documentaires over Queen en Freddie Mercury... voor elk wat wils dus. De lente is nog niet voorgoed in 't land dus vergeet de frisse donkere avonden en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.

Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV
Meer weten over Proximus TV?

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody © IMDb

De film 'Bohemian Rhapsody' is een ode aan Queen, hun muziek en leadzanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele, om vervolgens uit te groeien tot een geliefd entertainer. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl die bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun succesvolle reünie aan de vooravond van Live Aid, één van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek.

Bohemian Rhapsody deed het ook erg goed tijdens de Oscaruitreikingen dit jaar en won in totaal vier beeldjes: beste acteur (Rami Malek), beste geluid, beste montage en beste geluidseffecten.

Muzikaal biografisch drama van Bryan Singer met Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee en Ben Hardy

Bohemian Rhapsody is vanaf 25 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Nieuw op Proximus TV: Bohemian Rhapsody, het niet te missen verhaal van rockgroep Queen
10 opmerkelijke weetjes over Freddie Mercury

The Sisters Brothers

The Sisters Brothers © IMDb

De broeders Charlie en Eli Sisters trekken het land rond als moordcommando voor de mysterieuze opdrachtgever 'de Commodore'. Onderweg naar de goudmijnen in de buurt van Sacramento krijgt Eli wroeging over hun immorele manier van geld verdienen, maar daar heeft de aan whiskey en vechtpartijen verslaafde Charlie geen oren naar. Hun volgende slachtoffer is een zekere Hermann Kermit Warm, de vindingrijke en sympathieke eigenaar van een goudmijn. De opdracht pakt evenwel anders uit dan verwacht.

Western van Jacques Audiard, met John C. Reilly, Joaquin Phoenix en Jake Gyllenhaal

The Sisters Brothers is vanaf 26 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Goosebumps 2: Haunted Halloween

Goosebumps 2: Haunted Halloween © IMDb

Twee tieners nemen een kijkje in het aftandse huis waar ooit de auteur R.L. Stine woonde. Ze vinden er het boek getiteld 'Haunted Halloween' en weten niet hoe gevaarlijk deze ontdekking is. Al snel komt Slappy, de pratende en wandelende pop, weer tot leven samen met een hele groep moorddadige monsters.

Horrorkomedie van Ari Sandel, met Madison Iseman, Wendi McLendon-Covey en Jeremy Ray Taylor

Goosebumps 2: Haunted Halloween is vanaf 27 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

RBG

RBG © IMDb

Een ontzagwekkende documentaire over Ruth Bader Ginsburg, opperrechter aan het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten, de hoogste rechtsprekende instantie van het land. Op 85-jarige leeftijd heeft Ginsburg een duizelingwekkende juridische carrière achter de rug. Haar hoge positie heeft haar langs vele thema's en zaken geleid: verkiezingen, abortus, gelijkheid tussen man en vrouw en de aard van de Amerikaanse grondwet. Daarnaast is Ginsburg, mede door haar verbale kracht en sterke karakter, verworden tot een populair-cultureel fenomeen.

Haar verhaal is zelden volledig verteld. Zo duidt 'RBG' ook Ginsburgs liefdesaffaire met steun en toeverlaat Martin Ginsburg en andere zeldzame feiten die in grote mate onbekend zijn voor zelfs haar meest serieuze fans. 'RBG' laat in ieder geval - net zoals het onderwerp van de documentaire - geen zijde van het totaalverhaal onbesproken.

Documentaire van Julie Cohen & Betsy West, met o.a. Ruth Bader Ginsburg, Bill Clinton, Sharron Frontiero, George W. Bush, Barack Obama en Donald Trump

RBG is vanaf 27 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

De Dirigent

De Dirigent © IMDb

Biopic over de eerste succesvolle vrouwelijke dirigent ter wereld: Antonia Brico. Antonia Brico wordt in 1902 als Wilhemina Wolthius in Rotterdam geboren, maar verhuist in 1908 met haar adoptieouders naar Californië. Na een muzikale opleiding in de VS vertrekt ze in 1927 naar het conservatorium in Berlijn, waar ze als eerste Amerikaanse in 1929 afstudeert. In 1930 debuteert ze als eerste vrouwelijke dirigent voor het Berlijns Filharmonisch Orkest, in 1938 is ze de eerste vrouw die voor het New York Filharmonisch Orkest staat. Haar bewogen leven staat ook verder, met succes, in het teken van het veroveren van een plaats en die te behouden, in de door mannen gedomineerde dirigentenwereld.

Biografisch drama van Maria Peters, met Christanne de Bruijn, Richard Sammel en Benjamin Wainwright

De Dirigent is vanaf 28 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The Great Battle

The Great Battle © IMDb

In het jaar 645 wordt het Ansi Fort belegerd. Er ontbrandt een hevige achtentachtig dagen durende strijd. Yang Man-chun en zijn Goguryeo-troepen vechten tegen 500.000 binnenvallende mannen van de Tang-dynastie om het fort te verdedigen. Ze ontpoppen zich tot helden.

Historisch drama van Kwang-shik Kim, met In-sung Jo, Joo-Hyuk Nam en Seol-Hyun Kim

The Great Battle is vanaf 28 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Hell Fest

Hell Fest © IMDb

Een seriemoordenaar terroriseert een groep vrienden in een pretpark met horrorthema. De andere bezoekers denken dat deze bloedstollende scènes bij de show van het park horen.
 
Horrorfilm van Gregory Plotkin met Amy Forsyth, Reign Edwards, Bex Taylor-Klaus en Christian James

Hell Fest is vanaf 28 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Queen: How They Broke Free

Queen: How They Broke Free

Weinig bands zijn ooit zo succesvol geweest als Queen. Telkens opnieuw konden ze hun publiek verbazen. Vanaf hun beginperiode in 1970 tot hun legendarische show voor Live Aid in 1985. 300 miljoen albums later, blikt deze documentaire terug op de merkwaardige vriendschapsband van een excentrieke kunststudent en drie academici en hun ongelofelijke doorbraak.

Documentaire van Jordan Hill

Queen: How They Broke Free is vanaf 28 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

10 opmerkelijke weetjes over Freddie Mercury

Freddie Mercury: The Ultimate Showman

Freddie Mercury: The Ultimate Showman

De excentrieke Freddy Mercury heeft van de band Queen een wereldsucces gemaakt. Deze documentaire leert je hoe zijn trouwe vrienden en collega's er onvermoeibaar voor gezorgd hebben dat Queen tot een van de meest iconische rock bands is uitgegroeid. Wie is de man achter de wereldberoemde stem die op Zanzibar het levenslicht zag en in geen tijd een superster werd?

Documentaire van Jordan Hill

Freddie Mercury: The Ultimate Showman is vanaf 28 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

10 opmerkelijke weetjes over Freddie Mercury

68 Kill

68 Kill © IMDb

Chip Taylors vriendin Liza heeft het perfecte plan om haar rijke suikeroom op te lichten. Het zou een makkelijke deal moeten zijn. Niemand zou gewond raken en ze zouden genoeg buit maken om hun problemen op te lossen. Maar het gaat al fout vanaf het moment dat ze een voet zetten in het huis van de rijke man. Voor Chip is het slechts het begin van de langste en meest angstaanjagende gebeurtenis in zijn leven.

Misdaadkomedie van Trent Haaga, met Matthew Gray Gubler, AnnaLynne McCord en Alisha Boe

68 Kill is vanaf 28 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Life Itself

Life Itself © IMDb

In 'Life Itself' volgen we het leven van een jong stel in New York. Will en Abby ontmoeten elkaar in hun studententijd. Ze zijn gelukkig samen, trouwen en verwachten hun eerste kindje. Wanneer een schokkende gebeurtenis hun leven overhoop gooit, laat het lot zich gelden. Grenzen van tijd en ruimte worden overschreden. De levens van Will en Abby weergalmen in dat van Mr. Saccione in Spanje. Een film over het noodlot, vol humor en liefde.

Romantisch drama van Dan Fogelman, met Oscar Isaac, Olivia Wilde, Annette Bening, Antonio Banderas, Mandy Patinkin en Olivia Cooke

Life Itself is vanaf 1 maart beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Down a Dark Hall

Down a Dark Hall © IMDb

De getroubleerde tiener Kit Gordy wordt naar Blackwood gestuurd, een school die zich richt op getalenteerde, maar verwarde meisjes en die geleid wordt door Madame Duret. Daar ontmoet ze de slechts vier andere studentes van Blackwood. Stilaan merken de dames een bovennatuurlijke aanwezigheid op en wordt het hen duidelijk dat de school een geheim verbergt.

Fantasythriller van Rodrigo Cortés, met AnnaSophia Robb, Noah Silver en Uma Thurman

Down a Dark Hall is vanaf 2 maart  beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Top