Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (22 februari)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie, romantiek, horror, muziek, een bijzondere Japanse sciencefiction-animatiefilm en een geremasterde versie van een cultklassieker van David Lynch... voor elk wat wils dus. Vergeet de frisse donkere winterse avonden en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.
Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (22 februari) © IMDb

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie, romantiek, horror, muziek, een bijzondere Japanse sciencefiction-animatiefilm en een geremasterde versie van een cultklassieker van David Lynch... voor elk wat wils dus. Vergeet de frisse donkere winterse avonden en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.

Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV
Meer weten over Proximus TV?

Ook deze maand zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus!

Le Flic de Belleville (Belleville Cop)

Le Flic de Belleville (Belleville Cop) © IMDb

Baaba is flik in Belleville, waar hij - tot grote wanhoop van zijn vriendin - al zijn hele leven woont. Zij wil samen iets zoeken, liefst vér weg van zijn moeder. Op een avond wordt zijn jeugdvriend Roland voor zijn ogen vermoord. Die was de verbindingsofficier tussen Frankrijk en Miami. Vastberaden om de dader te vinden, neemt Baaba de plaats van Roland in als agent op het Franse consulaat in Miami. Daar wordt hij verplicht om samen te werken met de humeurige Amerikaanse agent Ricardo. Terwijl Baaba vooral op zijn instinct vertrouwt, doet Ricardo alles netjes volgens de regels. Wanneer ze de moordenaar op het spoor komen, moet het hilarische duo een versnelling hoger schakelen.

Komedie van Rachid Bouchareb, met Omar Sy, Luis Guzmán en Franck Gastambide

Le Flic de Belleville is vanaf 18 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Bad Times at the El Royale

Bad Times at the El Royale © IMDb

Zeven vreemden, ieder met een duister geheim, ontmoeten elkaar in de El Royale. De El Royale is een vervallen hotel in de buurt van Lake Tahoe in Californië. Gedurende de avond heeft een ieder zijn kans op verlossing. Voordat de hel losbarst.

Thriller van Drew Goddard, met Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Chris Hemsworth en Dakota Johnson

Bad Times at the El Royale is vanaf 18 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Submergence

Submergence © IMDb

In een broeierige cel in Somalië wordt een Engelsman, James Moore genaamd, vastgehouden en ondervraagd door jihadisten die hem als een mogelijke spion zien. Ver weg, in de donkere dieptes van de oceaan, bevindt de Frans-Australische Danielle Flinders zich op ontdekkingsreis. Gedurende de levensbedreigende beproevingen die beiden moeten doorstaan putten ze kracht uit een diepe emotionele connectie, herinneringen aan hun intense, gepassioneerde liefde die zich enkele maanden eerder voltrokken heeft.

Romantisch drama van Wim Wenders, met James McAvoy, Alicia Vikander en Celyn Jones

Submergence is vanaf 19 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The Wife

The Wife © IMDb

Joan Castleman heeft 40 jaar lang haar talent, dromen en ambities opgeofferd voor de literaire carrière van haar charismatische man. Hun pact stond borg voor een stevig huwelijk maar Joan staat op het punt te breken. De dag voor de uitreiking van de Nobelprijs voor literatuur aan haar man, wordt Joan geconfronteerd met haar opoffering en met haar grootste geheim... Glenn Close is magistraal als de sterke vrouw die achter haar succesvolle man staat.

Drama van Björn Runge, met Glenn Close, Jonathan Pryce en Christian Slater

The Wife is vanaf 19 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Mile 22

Mile 22 © IMDb

James Silva is een special agent binnen een elite-eenheid die wereldwijd onzichtbaar opereert. Wanneer Silva de opdracht krijgt om samen met zijn team een informant naar de luchthaven, 22 mijl verderop, te smokkelen beseft hij dat de ontsnappingsroute dwars door het centrum van de corrupte politiestaat loopt. Het vliegtuig heeft slechts 1 minuut om de informant op te pikken. Staan ze er niet, dan is het hele team overgeleverd aan de vijand. De klok tikt.

Actiefilm van Peter Berg, met Mark Wahlberg, Iko Uwais, Lauren Cohan en John Malkovich

Mile 22 is vanaf 19 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Girl

Girl © IMDb

Lara is vijftien en werd geboren als jongen. Ze heeft altijd het gevoel gehad in het verkeerde lichaam geboren te zijn. Als jonge transseksueel heeft ze een droom: een carrière in het ballet. Maar haar lichaam is niet zo geschikt om ballerina te worden en de hormonen die ze moet nemen, werken minder snel dan ze hoopte. Ook op chirurgie zal ze nog even moeten wachten.

Girl won een hele resem aan prijzen, waaronder de Caméra d’Or in Cannes, de prijs voor beste film op het Europees Filmfestival en de prijs voor beste acteerprestatie (voor Victor Polster) op het Internationaal Filmfestival van Odessa.

Drama van Lukas Dhont met Katelijne Damen, Victor Polster, Arieh Worthaler en Oliver Bodart

Girl is vanaf 19 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Filmavond: Lukas Dhonts Girl in vijf weetjes!

Capharnaüm

Capharnaüm © IMDb

De kleine Zain probeert zijn ouders in een rechtbank aan te klagen voor een simpele maar hartverscheurende reden: zijn onmogelijke leven in de sloppenwijken van Beiroet. De 12-jarige jongen is genoodzaakt voor zijn leven en familie te vechten. Hij verkoopt drankjes op straat, steelt te pas en te onpas en beschermt zijn 11-jarige zus Sahar tegen sinistere mannen. Als Zain weet te vluchten komt hij terecht in een kuststadje. Ook daar probeert hij - omgeven door kleurrijke figuren in dezelfde erbarmelijke omstandigheden - zijn hoofd boven water te houden. Een ontroerende film over liefde, ouderschap en eenzaamheid.

Drama van Nadine Labak, met Zain Al Rafeea, Boluwatife Treasure Bankole en Nadine Labaki

Capharnaüm is vanaf 20 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The Hollow Child

The Hollow Child © IMDb

Samantha is een lastige tiener die in een ander pleeggezin geplaatst wordt. Daar ontmoet ze haar nieuwe zus Olivia. Op een dag verdwijnt Olivia echter in een bos. Pas dagen later keert zij in perfecte fysieke staat weer terug. Samantha is er echter van overtuigd dat de persoon die teruggekomen is niet Olivia is en gaat op onderzoek uit.

Horrorthriller van Jeremy Lutter, met Jessica McLeod, Hannah Cheramy en John Emmet Tracy

The Hollow Child is vanaf 20 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Smallfoot

Smallfoot © IMDb

We volgen een dorp vol yeti's die afgesloten van de rest van de wereld leven. Eén van de yeti's is er heilig van overtuigd dat mensen wel degelijk bestaan en beweert dat hij zo'n grappig wezen met kleine voeten gezien heeft. Hij wordt uitgelachen door de rest van het dorp en trekt er dan maar alleen op uit op zoek naar meer wezens met kleine voeten. Hoewel geen van de andere yeti's het mensenverhaal echt gelooft, houden ze toch allemaal gespannen de adem in. Wat voor creaturen leven er nog meer buiten de veilige beslotenheid van hun besneeuwde bergdorpje?

Animatiefilm van Karey Kirkpatrick, met de stemmen van Channing Tatum, James Corden, Zendaya, Common en Danny DeVito / Charlotte Anne Bongaerts, James Cooke, Kobe Van Herwegen, Joren Seldeslachts en Ivan Pecnik (Vlaamse versie)

Smallfoot is vanaf 20 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Le jeu

Le jeu © IMDb

Zeven vrienden komen samen voor een etentje. Het gezelschap bestaat uit drie koppels en een voormalige vrijgezel wiens nieuwe partner verstek laat gaan wegens ziekte. De zeven gaan al jarenlang met elkaar om en willen testen hoe goed ze elkaar nu eigenlijk kennen. Dat doen ze door een hele avond elk tekstbericht en telefoontje en iedere e-mail die ze ontvangen met elkaar te delen. De geheimen die daarbij aan de oppervlakte komen, dreigen hun onderlinge relaties ernstig te verstoren.

Komedie van Fred Cavayé, met Bérénice Bejo, Suzanne Clément en Stéphane De Groodt

Le jeu is vanaf 20 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Venom

Venom © IMDb

Reporter Eddie Brock wordt door een kennis getipt over Life Foundation, een project met zogenaamde symbionten. Dat zijn buitenaardse levensvormen die met mensen worden versmolten. Wanneer hij het laboratorium van Life Foundation binnendringt, komt hij echter zelf in aanraking met een symbiont, waarna hij met het wezen versmelt tot Venom, een hybride met bovenmenselijke kracht. Eddie probeert het monster in zichzelf in toom te houden, maar dat verloopt niet van een leien dakje.

Sciencefictionfilm van Ruben Fleischer met Tom Hardy, Riz Ahmed, Michelle Williams, Woody Harrelson en Jenny Slate

Venom is vanaf 20 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Venom: win een PlayStation 4 en een Marvel’s Spiderman PS4-game!
De coolste antihelden

A Star Is Born

A Star Is Born © IMDb

In A Star Is Born schitteren viervoudig Oscar®-genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook) en superster Lady Gaga. Het is haar eerste hoofdrol in een grote speelfilm en Cooper maakt tevens zijn debuut als regisseur.

In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal speelt Bradley Cooper de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt - en wordt verliefd op - de onbekende, worstelende artiest Ally. Ze heeft haar droom om het te maken in de muziekbusiness zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dat lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in haar schaduw komt te staan.

Muziekdrama van Bradley Cooper, met Lady Gaga, Bradley Cooper en Sam Elliott

A Star Is Born is vanaf 20 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Lady Gaga: meer dan gewoon goed gek
Zangeressen die het probeerden als actrice: niet altijd even geslaagd

First Man

First Man © IMDb

Op 20 juli 1969 werd Neil Armstrong de eerste man die een voet op de maan zette. Vanaf 1961 staat bij de NASA alles in het teken van de gevaarlijkste expeditie uit de geschiedenis van het ruimtereizen. Omdat het om pionierswerk gaat, verloopt de missie met de nodige tegenslagen en zelfs dodelijke incidenten. Amerika in het algemeen en Neil Armstrong in het bijzonder brengen tijdens de hele voorbereiding offers die het menselijke bijna overstijgen. Dan breekt het moment van de landing aan.De film is gebaseerd op een boek van James R. Hansen.
 
Drama van Damien Chazelle met Ryan Gosling, Claire Foy, Jon Bernthal en Jason Clarke

First Man is vanaf 20 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Deze ruimtevaartfilms zijn gebaseerd op waargebeurde feiten

The Pagan King (Nameja gredzens)

The Pagan King (Nameja gredzens) © IMDb

Het heidense Semgallen in de dertiende eeuw. De jonge Namejs wordt koning na de dood van regent Viesturs. Hij erft de ring der koningen, die hem het recht geeft te regeren. Namejs moet zijn volk zien te verenigen tegen de gewelddadige kruistochten van buiten zijn land.

Lets-Brits historisch drama van Aigars Grauba, met Edvin Endre, James Bloor en Dainis Grube

The Pagan King is vanaf 22 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Piercing

Piercing © IMDb

Reed gaat op zakenreis en neemt afscheid van zijn vrouw en zoontje. Zijn bagage bevat amper kleren, maar wel een tandenborstel en een moordkit. Hij heeft alles perfect uitgekiend: een kamer boeken in een hotel, een escortdame bellen en het nietsvermoedende slachtoffer vermoorden.

Horrorthriller van Nicolas Pesce, met Christopher Abbott, Mia Wasikowska en Laia Costa

Piercing is vanaf 22 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Blame!

Blame! © IMDb

In de verre technologische toekomst heeft de beschaving zijn ultieme op het internet gebaseerde vorm bereikt. Een 'infectie' in het verleden zorgde ervoor dat de geautomatiseerde systemen ontregeld werden, wat resulteerde in een gelaagde stadsstructuur die zich oneindig in alle richtingen repliceert. Nu heeft de mensheid de toegang tot de controlesystemen over de stad verloren en wordt iedereen opgejaagd en weggehaald door een verdedigingssysteem dat bekend staat als de Safeguard. In een kleine hoek van de stad dreigt een enclave met de naam Electro-Fishers te verdwijnen omdat ze gekneld zitten tussen de dreiging van de Safeguard en afnemende voedselvoorziening.

Japanse sciencefiction-animatiefilm van Hiroyuki Seshita, met de stemmen van Sora Amamiya, Kana Hanazawa en Takahiro Sakurai

Blame! is vanaf 22 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Lost Highway

Lost Highway © IMDb

Het botert niet tussen Fred en Renee Madison. Fred verdenkt zijn vrouw van ontrouw. Maar de spanningen komen ook van buitenaf: ze worden bedreigd met mysterieuze videocassettes waaruit blijkt dat iemand in hun huis ronddwaalt. Uiteindelijk wordt Fred beschuldigd van de moord op zijn vrouw. Vanaf dat ogenblik grijpen er vreemde, schizofrene persoonsverwisselingen plaats. In de gevangenis wordt Fred vervangen door Peter Dayton, een jonge garagist. De verbouwereerde bewakers zien zich verplicht hun 'nieuwe' gevangene vrij te laten...

Thriller van David Lynch, met Bill Pullman, Patricia Arquette, Robert Blake, John Roselius en Balthazar Getty

Lost Highway is vanaf 22 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Top