Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (8 februari)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Een flinke portie drama van eigen bodem, avontuur, komedie, romantiek en een tragische biografie... voor elk wat wils dus. Vergeet de frisse donkere winterse avonden en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Een flinke portie drama van eigen bodem, avontuur, komedie, romantiek en een tragische biografie... voor elk wat wils dus. Vergeet de frisse donkere winterse avonden en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.

Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV
Meer weten over Proximus TV?

Ook deze maand zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus!

The Happy Prince

Rupert Everett schreef, regisseerde en speelt de hoofdrol in dit aangrijpende drama over de laatste levensjaren van Oscar Wilde. Hij gaat daarbij de hete hangijzers, waar men in vorige biopics in een ruime boog rond liep, niet uit de weg: zijn gevangenisstraf en zijn daaropvolgend leven als banneling in Napels en Parijs.

Ooit was de flamboyante Oscar Wilde een van de meest geliefde auteurs van Engeland, maar na zijn gevangenisstraf (twee jaar dwangarbeid wegens homofilie), brengt hij zijn laatste dagen in ballingschap in Parijs door. Zijn bourgondische leefstijl heeft zijn lichaam zwak en zwaar achtergelaten, maar hij is nog altijd scherp van geest. In het laatste hoofdstuk van zijn leven blikt hij terug op de mooie tijden die geweest zijn. Dat levert wondermooie klassieke cinema op.

Biografisch drama van Rupert Everett, met Rupert Everett, Colin Firth, Emily Watson, Miranda Richardson en Tom Wilkinson

The Happy Prince is vanaf 3 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

I Feel Good

Monique bestuurt een Emmaüs gemeenschap vlakbij Pau. Na verschillende jaren van afwezigheid, komt haar broer, Jacques, binnenwandelen. Een nietsnut met één enkele obsessie: het idee vinden dat hem rijk zal maken. Bovenop de familiale hereniging zijn het vooral twee wereldvisies die frontaal botsen.

Komedie van Benoît Delépine & Gustave Kervern, met Jean Dujardin, Yolande Moreau en Jean-Benoît Ugeux

I Feel Good is vanaf 5 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Weldi (Dear Son)

De al wat oudere Riadh en zijn vrouw Nazli hebben alles over voor hun enige zoon Sami, die zich voorbereidt op zijn eindexamens. Sami's herhaalde migraineaanvallen maken zijn ouders ongerust. Op het moment dat Riadh denkt dat zijn zoon beter is, verdwijnt die om zich aan te sluiten bij IS in Syrië.

Drama van Mohamed Ben Attia, met Mouna Mejri, Imen Cherif en Zakaria Ben Ayyed

Weldi is vanaf 5 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Niet Schieten

Niet Schieten is het langverwachte drama over De Bende van Nijvel van Stijn Coninx. Bij de laatste aanslag van de Bende op het warenhuis Delhaize in Aalst op 9 november 1985 ziet de 9-jarige David Van de Steen hoe zijn ouders en zus voor zijn ogen worden neergeschoten. Hijzelf blijft zwaargewond en verweesd achter. Grootouders Albert en Metje vangen hun kleinzoon op, terwijl ze met een resem onbeantwoorde vragen kampen.

Drama van Stijn Coninx met Viviane De Muynck, Jan Decleir, Jonas Van Geel, Inge Paulussen, Louis Talpe, Lucas Van den Eynde, Charlotte De Bruyne, Tom Van Dyck en Jurgen Delnaet

Niet Schieten is vanaf 8 februari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Interview: Stijn Coninx en Jan Decleir over Niet Schieten!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top