Je recente zoekopdrachten

• {{query}}
  • {{item.query}}{{item.suggestedPart}}

Betaal minder voor mobiel internet

Hoe minder betalen en toch nog apps gebruiken, video’s bekijken of muziek beluisteren?

Lees onze tips en pas eenvoudig de instellingen van uw smartphone of tablet aan om uw dataverbruik te verminderen.

Interessante links

Stel uw gsm of tablet in

Internet of e-mail instellen? Volg alle instructies stap voor stap.

Ga verder
MyProximus

MyProximus

Ontdek onze online diensten (raadpleeg uw verbruik, beheer uw facturen en aanrekeningen, bekijk uw producten en opties...) via de website of mobiele app.