×

Vragen over YouTube op uw tv

U hebt deze V7 decoder? Dan kunt u YouTube op uw tv bekijken. Hoe doet u dat?

YouTube via V7 decoder

CPL with 1 light indicator

YouTube is al geïnstalleerd op uw decoder.

YouTube-app gebruiken
  1. Drukop uw afstandsbediening.
  2. Ga naar Apps >  YouTube.
Uw YouTube-account bekijken op uw tv

Met een Google-account krijg je toegang tot veel YouTube-functies.

1. Druk   op uw afstandsbediening.
  2. Ga naar Apps >  YouTube.
  3. Kies  > Inloggen.  Als uw Google-account al geconfigureerd is op de decoder, dan hoeft u niets te doen. Zo niet, dan verschijnt er een code op uw scherm.
  4. Surf op een gsm of computer naar www.youtube.com/activate en voer de code in.
  5. Volg de instructies om u aan te melden bij uw YouTube-account. Een bericht bevestigt dat uw tv is aangesloten op uw YouTube-account.
Gebruik de YouTube-app op uw tv met uw gsm

U kunt bladeren door de YouTube-app van uw tv via uw gsm.

1. Druk op uw afstandsbediening.
  2. Ga naar Apps >  YouTube.
  3. Ga naar   Instellingen
  4. Kies Tv en telefoon linken.
  5. Kies Linken met TV-code. Er verschijnt een code.
  6. Open de Youtube-app op uw gsm.
  7. Kies op uw afstandsbediening.
  8. Kies Instellingen > Op tv bekijken.
  9. Kies TV-code invoeren, voer de tv-code in en bevestig.
U kunt YouTube nu gebruiken op uw tv vanaf uw mobiele telefoon of tablet.